Boşanıyorum. Birkaç sorum var.

Geçmiş zaman değilki onlar. Yine üniversite sınavına gireceğim yine kpss hazirlanacagim. Hayatıma kaldığım yerden daha huzurlu bi şekilde devam edeceğim.
Boşanma sebebi en özet haliyle iletisimsizlik. Para pulda gözüm yok para sıkıntısı cekecegimi düşünmüyorum çok şükür. Yüz göz olmaya değmez yani. Ama öneriniz için sağolun :)

Hic arastirmamissin ki.. Dolayisiyla haklarini da talep etmedin.. Altinlari bozdurman onemli degil,takilan miktarinca odeme yapmak zorunda sana..
Peki ama altinlarin bozdurulup harcandigi nasil ispat edilecek?Bilginiz varsa paylasir misiniz lutfen...

4 yil once bizde karsilikli vermistik bosanma dilekcemizi ve 1 ay sonrasina gun vermislerdi..su anda nasil oluyor bilmiyorum ama ankarada tabi bu durum.gec olmasi normaldi..size bilgi gelecek ve mahkemede 5 dakikada bitecek..Allah yolunu acik etsin canim..

Hakkında hayırlısı olsun.sınav yerleri açıklandı.

Baktım ama şifrem ne ki ? Nereden ogrenebilirim
YGS başvuru yaptığında eline bir doküman veriyorlar. Ilk şifrenizi o onu eve gidince degistirmen gerekti. Hatirlamiyor musun.

Anlasmali bosanma acmadim ben, cekismeli tercih ettim, cunku karsi tarafin ne tur insanlar oldugunu cok iyi biliyorum, hem manevi acidan hemde maddi acidan somuruldum .. haklarimi odememekte direniyorlar, nereye kadar bilemiyorum .. senin bisey yapmana gerek yok cnm..

YGS başvuru yaptığında eline bir doküman veriyorlar. Ilk şifrenizi o onu eve gidince degistirmen gerekti. Hatirlamiyor musun.
Aaa ben hiç öyle birşey hatırlamıyorum. Ben o kağıdı aldım kitabın arasına koydum. Kaldırdım. Hatta şu an Nerede olduğunu bile hatırlamıyorum.

Umarım mutlu olursun. Bazı insanlar dertlerini disari yansitmak istemez sanirim sizde onlardansiniz bikac konunuzu actim rastgele

esiniz oyle ilgili baba, boyle mukemmel baba, size çok yardımcı, sizi ve cocugunuzu dusunen bir eşmiş...

Size karsi coook ilgili, alakalı bir adam , iltifatlar eden, istekli ve seven bir eş
olarak bahsetmissiniz hep (boşanma sebebide iletisimsizlikmiş.) . Hatta belli bir dert bile yok konularinizda. Ama boşanma noktasina gelmek kolay bisey degil. Demek ki hersey harika degilmis. Kendimizi harika gostermeye uğrasmak yerine bazende olani paylasmak iyidir rahatlatir. Tabi siz bilirsiniz. Sonucta kimse sizi tanimiyor.

Kan kussa Kızılcık şerbeti diyenlerdenim ben. Anlatmak mi doğru anlatmamak mi bunu tartismayacagim ama benim tercihim bu yönde.

Aaa ben hiç öyle birşey hatırlamıyorum. Ben o kağıdı aldım kitabın arasına koydum. Kaldırdım. Hatta şu an Nerede olduğunu bile hatırlamıyorum.
O zaman en yakın liseye git o dokümanı bulamazsan Şifremi unutum diye yada ÖSYM sayfasinda varsa oradan irtibata geç.

O zaman en yakın liseye git o dokümanı bulamazsan Şifremi unutum diye yada ÖSYM sayfasinda varsa oradan irtibata geç.
Teşekkür ederim. Çarşamba akşamı dersim var zaten. Gittiğimde ogrenecegim inşallah.

bu şekilde de uzun sürecek davan canım ya.
dıkkat et yıpranma.......

Ztn karsi taraf paragoz oldugu icin uzattikca uzatiyor haklarimi odememek icin..
ah ah..sankı parayı mezara götürecekler..
ver işte eşinin hakkını bitsin gitsin ama nerde..canım rabbım işlerinde kolaylıklar versin

ah ah..sankı parayı mezara götürecekler..
ver işte eşinin hakkını bitsin gitsin ama nerde..canım rabbım işlerinde kolaylıklar versin
pes etmem icin surekli onume engel koyuyorlar.. temyiz'e gonderip duruyorlar.. gulup geciyorum artik.. tabikide pes etmek yok..

pes etmem icin surekli onume engel koyuyorlar.. temyiz'e gonderip duruyorlar.. gulup geciyorum artik.. tabikide pes etmek yok..
aferin vallahi canım....
böyle kendınden emin,güçlü olan bayanları gördülçe cok sevınıyorum vallahi..çnkü benim hiçbirşeye cesaretim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…