Bosaniyorum bu duruma alisamiyorum

Sorarlar onlara ekşın lazım yoksa sıkıcı hayatlarına vasat kocalarına nasıl tahammül etsinler hepsi değil bazı kötü niyetliler için bu yorumum.Bakin hayatında hiç çiçek almamış kadına çiçek alan kadın görmek wow dur.Hayatinda dayak yememiş sadece bu artisi olan kocası olana hakaret bile mükemmel dir .Hakaret edilen kadınada dayak yememek über sahanedir .Yani neye layiksan onu bulursun .Şunlara yazdığım iki kelime bile çok anlatmayın mecbur değilsiniz onay almak haklı olmak zorunda değilsiniz boşaniyorsunuz olmadı amiliyatla kadın olmaya karar verdi eski eşim deyin Onlara ne fantazi olur senelerce konuşur hayatlarının en şükür dayanma sebebi olur dandik evliliklerine .Çukurda duran o çukurdan kimse çıksın istemezki

Evet yaşım geciyor anne olamam korkusu var, bende hâla planlarima istemesem de dahil ediyorum diye çok kızıyorum kendime. Ben annesini sevmiyorum ama suçlunun tamamen eşim olduğunun farkındayım, annesi iyi niyetli biri değildi ama o adam olsaydı bu noktaya gelmezdi başka kardesleri de evli onlar annesinin ne mal olduklarını bildikleri için orta yolu buluyorlardi. Ama bu annesi mutlu ise mutlu mutlu değilse hic birsey umrunda olmuyor

Ay yorumunuz beni güldürdü Allah'ta sizi güldürsün.Gercekten bazı insanlar insanların mutsuzluklarindan besleniyor.Bir arkadaş sordu boşanma olayımı duyunca bende yasadiklarimdan bazı olayları anlattım resmen mutlu olduğunu hissettim, yok ya benimki Allah için hiç öyle yapmaz falan demeye başladı kocasını da tanıyorum herkese yürür bu da farkında, senin kocan annesine düşkün olmasa ne olur yürümediğini bi kız kulesi kaldı denemek için zor tuttum kendimi

Bir kız kulesi kaldımi cidden Allah'ım

Ona bile yürümüş olabilir, öyle böyle gözü dısarda degildi, saf karısı da kendini benim hikayem gibi hikayelerle tatmin ediyor
Yarın birinden çocuk yaparsa adam ne diyecek acaba kendine olsun ben boşanmam kocişim ne var bunda çocuğuna sahip çıkıyor olabilir her kadının kocası başkasından çocuk yapabilir bunun için evlilik mi bitirilir ayol

Onun çocuğu benim çocuğum, ne var bunda der

Tünelin sonunda ışık var hiç merak etme =)
Boşanmak çok değişik bi şey ya.
Bi yandan yürümeyen, işlevini yitirmiş bi ilişkiden kurtulmanın mutluluğu , bi yanda da saçma sapan bi hüzün.
Doğru olanı yaptığını biliyorsun ama gene de zaman zaman oturup ağlıyorsun hayatın bitmiş gibi.
Halbuki tam tersi, hayat şimdi başlıyor. Çünkü bundan önce belki gelişine yaşadın hayatı, allah ne verdiyse, ama bundan sonra kumanda sende.

Kendi deneyimimden bahsedecek olursam 1 seneyi geçti gelgitli , aşırı duygu patlamaları yaşadığım dönem. 3 gün özgürüüm besbekarım diye dans ederken 4. gün ağzımda havlu hıçkırarak ağlıyordum, öyle bi dengesizlik yani. Hiçbir zaman bastırmadım kendimi. Çok şükür epey bi zamandır daha dingin, daha makul, daha stabil bi insanım.

Güzel anılar da gelecek gözünün önüne, canını acıtan anılar da gelecek.
Hepsini tekrar tekrar değerlendirecek, kendi eksiklerini göreceksin bu şekilde.
Hadi her şeyi silelim yaşanmamış sayalım desek, ne çare ?
Sadece zamanla canını acıtmayacak eskisi kadar, hatta sanki hiç sana ait değilmiş gibi gelecek o anılar, bu da çok ilginç. Zamanın yutmadığı, çürütmediği hiçbir şey yok ki hayatta...

Teşekkür ederim, mesajınız mutlu etti. Burada benimle aynı hisseleri paylaşan siz gibi canım kadınların yazdıkları bana çok iyi geliyor,Dediğiniz gibi bi yandan çok rahatladım ama bir yandan da içimde tarifsiz bi acı var.Sizin süreç bitti mi tamamen?

Bitti tamamen =) Sevgili bile yaptım ben =) Darısı tüm ikinci baharını hak eden kadınlara..

Mesajlarınız için çok teşekkür ederim, sizin yorumlarınız benim için çok kıymetlı

Mesajlarınız için çok teşekkür ederim, sizin yorumlarınız benim için çok kıymetlı
İyi olunda bu mühim inşallah iyi şeyler olsun iyi hissedin geçsin gitsin bu günler olur yaşadıkça dert bitmez kah gülüp kah üzülüp yaşayacağız üzüntüde fazla durmayın ölümlü dünya her gözyaşı keder ömürden yaşanmamış gün gülmeye bakın zorlayın kendinizi

Vavvv süpermiş, çok çok mutlu olun,hayat hep güzellikler sersin önünüze

Amin, hepimize.
Sen de lütfen sabırlı ol, kendine karşı bol bol şefkatli ol ve acını hüznünü dibine kadar yaşa.
Kendine asla kızma gelgitli ruh halin için.
Boşanma bir yıkım ve yeniden inşa sürecidir.
Sen sadece eşinden ayrılmıyorsun, 7 senedir onunla şekillenmiş eski benliğinin yok oluşunun da yasını tutuyorsun, bunların farkında ol.
Süreç çok sancılı ama bir o kadar da yepyeni bir senle tanışacaksın.
Asla eskisi gibi olmayacaksın. Asla kimsenin kahrını çekmeyeceksin. Önceliğin kendi ruhsal sağlığın olacak.

Yakın bir arkadaşım berbat bir evliliğin içindeydi. Her gün ağlıyordu evinde ama boşanmak da istemiyordu. Şiddet bile görmüş boşan demesinler diye kimseye anlatmamış öyle bir boşanma korkusu. Zar zor ailesi biz konuşa konuşa kızı kurtardık o evlilikten. Şimdi arkadaş ortamında anlatıp gülüyor. Neden böyle bir korkum vardı saçma sapan diyor. Başta çok zor geliyor gerçekten de ama cidden boşanıp da mutsuz olan görmedim ben daha. Kötü bir hayatın içerisine mahkum edildiysen 60 yaşında da olsan boşanmak en doğrusu bence.

Bu durum çok normal görünüyor.Kim olsa aynı şeyi hissederdi.Zamanla insan neye alışmıyor ki

İnsan yaşarken çok sağlıklı bir karar veremiyor maalesef, bende şuan ne kadar üzgün de olsam yaşadıklarım aklıma gelince keşke şu olayı yaşarken ayrilsaydim,bunlara nasıl katlandım diye yine kızıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…