Bosaniyorum bu duruma alisamiyorum

Ayyy keşke bende boşansammm valla bi kafam rahatlasa

Soranlara detay vermeyin, özellikle bu süreçte. Bir yola girmişsiniz, dava açmışsınız herkese nedenini anlatmak zorunda değilsiniz. Hem hatırlayıp moraliniz bozulur hem gereksiz bir yorum duyarsınız. Bence bir kadın boşanmaya adım attıysa her yolu denemiştir olmamıştır istisnalar kaideyi bozmaz.

Süperrrr o zaman canımmm darısı başıma
Hatta neden ilk patlakta boşanmamışım diyorum
üstüne beklemişim

yallah anasının evine koynunda yatırsın

hayat devam ediyor , hatta çok daha güzel
yemin ederim çevremden aldığım olumlu yorumlar

sen kendine geldin , gözlerinin içi gülüyor , güzelleştin , kendine değerin öz bakımın arttı vs vs yorumlarını duydukça daha motive oluyorum

ex eşe de hayatta anası ile başarılar dilerim

evet kesinlikle haklı bir yorum , kimseye detaylı bir şey anlatmayın
soranları susturun gerekirse tersleyin herkes sınırını ve haddini bilsin

Birde hep söylüyorum yine söyleyeceğim

Siz kendinize nasıl muamale ederseniz , herkes size o şekilde muamele eder

unutmayın

psikologum bana dediki; zaten mutlu değilmişsin. şikayet ettiğin şeyler su an aklıma geliyor dediğin güzel anılardan kat kat fazla.
sadece insan konfor alanından çıkmak istemiyor. ne olursa olsun ne kadar zarar görürsen gör dışarısı daha kötü, su an buna katlanabiliyorum daha kötüsünü yaşayabilirim korkusu olduğun yerde tutuyor dedi. sende bunu yaşıyor olabilir misin ?

mutsuz olduğun anları getir aklına arkadaşım. ne olacak korkusuna saplanıp kalma. bende ya anne olamazsam korkusu içerisindeyim. ama bu korkuyla anı yaşayamıyoruz. ayrıca korksak ne olacak. herşey olacağına varacak. an da kal....

iyiyi çağır, güzeli yaşa.

İlk başta o hatayı çok yaptım, soran herkese anlatıyordum, bir daha o anı yaşıyordum, sonra akıllandım, öyle uygun gördüm, öyle olması gerekiyordu deyip konuyu kapattım

Ay maşallah ya çok sevindim, sizin ex de mi anacıydı

Evet canım, sanırım daha kötüsü olursa ya pişman olursam diye de korkuyorum, siz kaç yaşındasınız, yeni mi bosandiniz

Evet canım, sanırım daha kötüsü olursa ya pişman olursam diye de korkuyorum, siz kaç yaşındasınız, yeni mi bosandiniz
37 yaşındayım. boşanmadım ama evlenseydim kesin boşanırdım.
aynı evde yaşıyorduk aslında evlilik gibi bişey. sadece daha rahat alıp başını gidebiliyorsun

ben de çok zor dönemler geçirdim ya da geçiriyorum hala tamamen arınmış değilim. 3 ay oldu. ama geçecek biliyor ve inanıyorum.

Hemen kafamda yazdım kusura bakmayın, psikologum deyince evlenip bosandiniz soluğu psikologun yanında aldınız sandim olsun yine de şanslısınız bence evlilik yükü altına girmemişsiniz, şuan onun soyadını taşımak bile bana yük mesela.Insallah Rabbım bu kullarım, şu manyaklardan dolayı çok acı çektiler deyip güzel insanlar çıkarız karsimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…