- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Olur mu öyle sey dedi ben konuşurum onla dedi ama o kadın kocasını dinleyecek bi kadın değil, herşeyi geçtim eşim olacak adam bana, sende ona paylaştın o durumu oda ondan aradı dedikodunu yaptı diyor! Yazıklar olsun resmen, ben ona yazacak olsam o durumu bana hakaret ettiğinde derdim suratınaKayınpederın ne dedi sen oyle diyince?
Evlılıgın biterse annesi yuzunden degıl kılkuyruk kocan yuzunden bıtmıs olacak bu arada.
Topla bavulunu git annenlere, kafanı dinle biraz.Olur mu öyle sey dedi ben konuşurum onla dedi ama o kadın kocasını dinleyecek bi kadın değil, herşeyi geçtim eşim olacak adam bana, sende ona paylaştın o durumu oda ondan aradı dedikodunu yaptı diyor! Yazıklar olsun resmen, ben ona yazacak olsam o durumu bana hakaret ettiğinde derdim suratına
Gidemem ki başka şehirdeler şuan otobüsle yolculuk yasak değil mi salgın yüzündenTopla bavulunu git annenlere, kafanı dinle biraz.
Kılkuyruk ta tutussun az ben napıyorum desın kadir kıymet bilsin.
Birde evi terkeden mahkeme önünde suçlu bulunuyordu?Topla bavulunu git annenlere, kafanı dinle biraz.
Kılkuyruk ta tutussun az ben napıyorum desın kadir kıymet bilsin.
Yasak, babanın aracı vardır gelir alır diye dusundum aileme soyledim dıyınce senGidemem ki başka şehirdeler şuan otobüsle yolculuk yasak değil mi salgın yüzünden
Bavulunu toplayıp annenlere kafa dinlemeye gitmek ev terketmek degıldırBirde evi terkeden mahkeme önünde suçlu bulunuyordu?
Ve benim evime gelip eşyalarımı karıştırma ihtimalleri var.
Ev senin de evin. Niye gidecekmişsin ki? Bırak o gitsin anasının evine..Gidemem ki başka şehirdeler şuan otobüsle yolculuk yasak değil mi salgın yüzünden
Ne diyecek olur mu öyle şey dedi ben konuşurum dedi ama o kadın laftan anlayacak bi kadın değil, herşeyi geçtim suçlu benim kocam tüm bunlara izin veren o ben annemi sustururdum o susturmamayı seçmişSenin için daha iyi bence. En azından saygısız bir kadın ve onun ana kuzusu oğlundan kurtuldun. Kp ne dedi onu merak ettim?
Bende öyle dedim, bu eve yeni taşındık evin her türlü masrafını ben ödedim, işine yakın diye ailesi uzakta kaldıEv senin de evin. Niye gidecekmişsin ki? Bırak o gitsin anasının evine..
Bu insanlar değil bir tek eş annesi, kendisi bu ailede benim sözüm geçer dedi 1 sene boyunca, psikolojik şiddet uyguladı, beni köşeye çekip çekip ne kadar kötü olduğumu vs söyledi hakaretler etti en sonda, nankör senden bi bok olmaz vs. Kısaca ona itaat etmemi bekledi etmedim kötü oldum ve benimle uğraştı, bende son 1,5 aydır görüşmüyordum.Peki konu nedir yani sizin neyinizden şikayetçi bu insanlar?
Eşiniz neden annesine anne karışma ben eşimle iyiyim biz geçiniyoruz demiyor? Eşinizin de siz de memnun olmadığı şeyler olmalı ya da çok pısırık. Sevgiliyken belli etmedi mi?Bu insanlar değil bir tek eş annesi, kendisi bu ailede benim sözüm geçer dedi 1 sene boyunca, psikolojik şiddet uyguladı, beni köşeye çekip çekip ne kadar kötü olduğumu vs söyledi hakaretler etti en sonda, nankör senden bi bok olmaz vs. Kısaca ona itaat etmemi bekledi etmedim kötü oldum ve benimle uğraştı, bende son 1,5 aydır görüşmüyordum.
"kendisi bana senden bi bok olmaz seni insan edemedim de..." lafa bak! Bu adamdan koca olmaz!!! Ne üzülmesi arkaniza bile bakmadan kacin. Sanslisiniz ki çocukla yakalanmamissiniz. İnsanlıktan nasibini almamislar, sizden sonra birbirlerine insanlık dersi versinler ana oğul.Eşim annesinin ağzına bakıp annesinin bana yaptıklarına tüm hakaretlerine şahit olmasına rağmen onun ağzına bakıp bana kötü oldu, resmen dün gece annesiyle yarım saat benim hakkımda konuşmasını dinledi ve biz birbirimize girdik, kendisi bana senden bi bok olmaz seni insan edemedim dedikten sonra görüşmeyi kesmiştim. Ayrı yattık bugünde geldi Devam etti küslüğe, böyle hayat mi geçer dedim resmen benim yanımda olmadı ve annesinin ağzına baktı, boşanalım dedi, bende babasını aradım bu kadının derdi ne bana hakaretler etti görüşmüyorum saygımı bozmadım hala ne hakla benim evimde benim dedikodumu yapar benim kocama dedim, onun yüzünden boşanıyoruz dedim, ailemi aradım söyledim, boşanıyorum, 5 yıllık tanışma Evliliğimin 1. yılında annesinin hakaretleri yüzünden huzur bozması yüzünden bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?