- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Geçmişin ne önemi var ki insanın basireti bağlanıyor işte, dedi güya ama kadın laftan anlamaz bir canavarEşiniz neden annesine anne karışma ben eşimle iyiyim biz geçiniyoruz demiyor? Eşinizin de siz de memnun olmadığı şeyler olmalı ya da çok pısırık. Sevgiliyken belli etmedi mi?
Bu lafı eden eş kişisi değil kv kişisi, onunla neden görüşmediğimin sebebini yazdım"kendisi bana senden bi bok olmaz seni insan edemedim de..." lafa bak! Bu adamdan koca olmaz!!! Ne üzülmesi arkaniza bile bakmadan kacin. Sanslisiniz ki çocukla yakalanmamissiniz. İnsanlıktan nasibini almamislar, sizden sonra birbirlerine insanlık dersi versinler ana oğul.
Şöyle önemi var; tek sorun çıkaran kv olsa erkek bir yerde yuvasına sahip çıkıyor. Size bence eşiniz sizinle ilgili şikayetlerinden bahsetmiştir. Sorun sadece annesi değildir. Ben sadece kv yüzünden ayrılanabileceğine inanmıyorum. İki yetişkin geçinirken dışarıdan gelen olumsuzluklara neden müdahele etmez? Erkek neden karışma anne ben eşimden memnunum benimle evli seninle değil demez?Geçmişin ne önemi var ki insanın basireti bağlanıyor işte, dedi güya ama kadın laftan anlamaz bir canavar
Farketmez, bu kaftan sonra kv sizden özür diledi mi de tekrar görüşmeye başladınız? Çok önemli soru; annesinin bu lafina eşinizin tepkisi ne oldu? Canim çocuk yokken üzülmeyin, bu insanlar ile tekrar muhatap olmamak uzere kurtulma şansınız var degerlendirin. Ömür geçmez bunlarla hasta ederler sizi. Problemli anasınin lafı ile karısını ezen adam; adam değildir! Ve ömür boyu değişmez. Özür dileyip gönlünüzü alacağına tepkilerine bakın. Korkunç.Bu lafı eden eş kişisi değil kv kişisi, onunla neden görüşmediğimin sebebini yazdım
Bizim sorunların yüzde doksanının altında da aynı sebep var. Aynı kv eltime kalkıp oğlum seni boşamayı düşünüyor dedi. Eltim inandı ağladı. Tonla sorunlar yaşadılar. Kaynım kalktı anne karışmayın biz geçiniyoruz eşimle iyiyim dedi geçinip gidiyorlar şimdi. Aynı kv bana da yaptı bu blöfü yaşadığımız bir sorunun altından. Ben de isabet olur boşasın beni. Ben de böyle bir adamla evli kalmak istemem dedim yaşadığımız sorunu kastederek. Baktı yutmuyorum. Karşılığı yok bende.. geri adım attı. Kv ler böyle olabiliyor. Ama bazen gelin akıllı davranacak bazen adam anne karışma diyecek. İki yetişkinin evliliğini üçüncü kişi bozamaz. Aldatmalarda bile suçlu üçüncü kişi değildir. Aldatan eş izin verdiği için o evlilik bitmiştir aldatmayla.Benim kaynanam da enteresan bi kadın eşimle ne kadar problem yaşadıysam altında onun parmağı var Allah böyle kaynanaları ıslah etsinn
onun dışında 5yıllık ilişkinizde aslında aranızdaki bağ güçlenmiştir kısa bir süre değil ki.. bence eşiniz sizi seviyorsa hatasını fark edecektir. Hatasını gördüğünde onun karşısında değil yanında olduğunuzu ama o böyle yapıp sizi ezdirdiğinde ilişkinizin de kötü etkilendiğini çok üzüldüğünüzü söyleyin gayet sakince söyleyin bunları annesine sırf ona olan sevginizden katlandığınızı falan anlatın eşiniz sizin yanınızda olduğunda kaynananız o pis ağzını açmaz açamaz
Asla görüşmüyorum Kv ile, kendisi dün akşam eşimi arayıp beni konuşup şikayet etti, zaten hasta ettiler öyle yapacağım cok haklisnzFarketmez, bu kaftan sonra kv sizden özür diledi mi de tekrar görüşmeye başladınız? Çok önemli soru; annesinin bu lafina eşinizin tepkisi ne oldu? Canim çocuk yokken üzülmeyin, bu insanlar ile tekrar muhatap olmamak uzere kurtulma şansınız var degerlendirin. Ömür geçmez bunlarla hasta ederler sizi. Problemli anasınin lafı ile karısını ezen adam; adam değildir! Ve ömür boyu değişmez. Özür dileyip gönlünüzü alacağına tepkilerine bakın. Korkunç.
Güya demiş hep dedim diyor, bazen bende duydum sma kv hakaret ve hareketlerinden vazgeçmediŞöyle önemi var; tek sorun çıkaran kv olsa erkek bir yerde yuvasına sahip çıkıyor. Size bence eşiniz sizinle ilgili şikayetlerinden bahsetmiştir. Sorun sadece annesi değildir. Ben sadece kv yüzünden ayrılanabileceğine inanmıyorum. İki yetişkin geçinirken dışarıdan gelen olumsuzluklara neden müdahele etmez? Erkek neden karışma anne ben eşimden memnunum benimle evli seninle değil demez?
Onun yanında kocanın da memnuniyetsizlikleri vardır ki bu noktaya gelinmiş. Vicdan rahatlatmak için kv yüzünden boşanıyoruz diyen birini yakınen tanıyorum. Aslında kocasının bir ton şikayeti vardı. Onu kulak ardı ediyordu. Ben sizi tanımıyorum. Hakkınızı yemek istemem. Ama verdiğiniz bilgilerle tü kaka koca boşa gitsin de diyemeyeceğim. Madalyonun iki yüzü var.
Onu diyen kv eş değil, zaten ben o yüzden görüşmüyorum kv ileAdamın seni adam edemedim demesi ipucu aslında. Yani kadında memnun olmadığı değiştirmesini istediği şeyler var demek. Ha seni adam edemedim lafı tamamen yanlış o ayrı. Ama belli ki sorun sadece kv değil.
Haklısınız ama erkekler anneleri konusunda doğruyu yanlışı siz göstermezseniz görmüyorlar yani en azından benim eşim ve tanıdığım erkekler böyle.. Keşke kendi kendine tarafsız görebilen adamlar olsalardı ama annelerinin o saçma hareketlerini görmeyip melek sanan erkekler var malesefBizim sorunların yüzde doksanının altında da aynı sebep var. Aynı kv eltime kalkıp oğlum seni boşamayı düşünüyor dedi. Eltim inandı ağladı. Tonla sorunlar yaşadılar. Kaynım kalktı anne karışmayın biz geçiniyoruz eşimle iyiyim dedi geçinip gidiyorlar şimdi. Aynı kv bana da yaptı bu blöfü yaşadığımız bir sorunun altından. Ben de isabet olur boşasın beni. Ben de böyle bir adamla evli kalmak istemem dedim yaşadığımız sorunu kastederek. Baktı yutmuyorum. Karşılığı yok bende.. geri adım attı. Kv ler böyle olabiliyor. Ama bazen gelin akıllı davranacak bazen adam anne karışma diyecek. İki yetişkinin evliliğini üçüncü kişi bozamaz. Aldatmalarda bile suçlu üçüncü kişi değildir. Aldatan eş izin verdiği için o evlilik bitmiştir aldatmayla.
Anladım. Verdiğiniz bilgiler ışığında söylüyorum; eşiniz de sizden şikayetçiyse, siz kulak ardı ediyorsanız, vicdan rahatlatmak için kv yüzünden diyorsanız.. ayrılırsanız çok pişman olursunuz. Ha kocanızla iyiyken kv yüzünden kocanız sahip çıkmadığı için ayrılıyorsanız pişman olmazsınız. Öyle adamla ömür geçmezdi çünkü.Onu diyen kv eş değil, zaten ben o yüzden görüşmüyorum kv ile
Keşke yanılma ihtimalimiz olsa. Ne yazikki öyle. Ana kuzuları otursunlar analari ile, kimsenin hayatına girmesinler! Karısı ile annesi arasında denge sağlayacağına, annesinin şikayetlerini dinleyipAsla görüşmüyorum Kv ile, kendisi dün akşam eşimi arayıp beni konuşup şikayet etti, zaten hasta ettiler öyle yapacağım cok haklisnz
E devletten izin alıp gitme durumu var araştırınGidemem ki başka şehirdeler şuan otobüsle yolculuk yasak değil mi salgın yüzünden
İsabet olmuş o zaman. Uzakta kaldıysa anasının dizinin dibine gitsin. Sen de kafa dinle.Bende öyle dedim, bu eve yeni taşındık evin her türlü masrafını ben ödedim, işine yakın diye ailesi uzakta kaldı
Ben kafamda bitirdim o boşanmak istemeyecek biliyorum o istemese bile ben istiyorum çünkü artık oluru kalmadı bir ömür böyle geçmez, o annesinin yüzünden çocuğu asla düşünmüyordum, iyiki düşünmemişim, bununla evli kalsam bile çocuk düşünmeyecektim bir ömür, neden anasına beni savunamadığı için ben kendimi savunuyorum da o eş olarak öyle susması kabul edilcek şey değil, anası doldurmuş bir güzel salmış, Allah’ından bulsunAnladım. Verdiğiniz bilgiler ışığında söylüyorum; eşiniz de sizden şikayetçiyse, siz kulak ardı ediyorsanız, vicdan rahatlatmak için kv yüzünden diyorsanız.. ayrılırsanız çok pişman olursunuz. Ha kocanızla iyiyken kv yüzünden kocanız sahip çıkmadığı için ayrılıyorsanız pişman olmazsınız. Öyle adamla ömür geçmezdi çünkü.
benim eşim de haklı olduğum konularda dahi annesini savunurdu, bana inanmakta zorlanırdı. Ben kendimle ilgili ona söz hakkı vermedim. Memnun olmadığı şeyleri değiştirmeye çalıştım kişiliğimden taviz vermeden. Baktı benle ilgili sorunu yok. Sorunun annesinde olduğunu görmeye başladı beş sene sonunda. Sabredersen erkekler görüyor. Ama o zamana kadar annesiyle uğraşmayacaksın. Karşına almayacaksın. Bakıyor eşim iyi annem sorunlu..
Onu diyen eş değil eş annesi düzelttim onuSenin yerinde olsam duvar gibi olurum yani asla sesimi cıkarmam kim neyi şikayet ediyorsa etsin he deyip gecerim. Burda yatan mesaj sizi ciddiye almıyorum canımı sıkamayacak kadar değersizsiniz. Böyle kapı duvar olsaydın eşin olacak g.t sana seni adam edemedim diyemezdi cünkü bir sınırın olacaktı tahammülün ne zaman bitti o zaman boşanacaktın cünkü belli bir süreden sonra senle ugrasmayı keseceklerdi ama sen sanırım sinirlenip cevap verdin ve yüzgöz oldun. Kaynanan hep şikayet eden taraf olurken sende saygısını hiç bozmayan sessiz kız olacaktın eşinin gözünde ve eşin kaynanandan illallah edecekti birgün illa ki... bu saatten sonra bosancam dediysen arkasında dur ve git bir sekilde o evden en azından ciddi oldugunu anlasın
Anlam veremiyorum oğullarından bu kadar ayrılamıyorlarsa evlendirmesinler olay bu kadar basit yaniNe oldu da bu duruma geldi evliliğiniz..
Kaynanalar şu oğullarının peşini bi biraksada millet mutlu mesut bi evliliğini yaşasa..
Eğer boşanmaya kadar giderse sen sessiz sakin kalma dökbütün yaptıklarını herkes duysun ne mal olduklarını
Kocayi koy kapiya altin para ne varsa al annenin hesabina yatir ev falan varsa sana verecek yoksa ayrilmam de madem bitti o zaman manevi zararini karsilayamasa da maddi seni rahat ettirecek kilkuyrukNe diyecek olur mu öyle şey dedi ben konuşurum dedi ama o kadın laftan anlayacak bi kadın değil, herşeyi geçtim suçlu benim kocam tüm bunlara izin veren o ben annemi sustururdum o susturmamayı seçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?