Boşanıyorum çok moralim bozuk

Ben de böyle düşünüyorum. Sabredilir ve çizgi bozulmazsa erkekler bir yerde sorunun anneden kaynaklandığını anlıyorlar. Kadın tartıştıkça haklıyken haksız duruma düşüyor.

Ben de böyle düşünüyorum. Sabredilir ve çizgi bozulmazsa erkekler bir yerde sorunun anneden kaynaklandığını anlıyorlar. Kadın tartıştıkça haklıyken haksız duruma düşüyor.
Kesinlikle ilk evlendiğimde kaynanam eşime bebeğimin bakımıyla ilgili basit bir şikayette bulunmuş anlamıyor gibisinden. Eşimde sanane huyu iyi seviyorum seni ilgilendirmez demiş. O günden beri kaynanam ağzını açmamış mesela cesaret edip. Ama bana bunu söylediğinde çemkirip annesine hakaret etseydim haklıyken haksız olacaktım anne sonucta ne kadar suclu da olsa erkekler saygısızlığı kabul edemez anneye karsı o yüzden hep eşe karşı sessiz sakin naif olacaksın haa gerekirse kaynanayı köşede çaktırmadan sıkıştırcaksın iş ezilme boyutuna gelirse ayrı tabi ama oda kocaya caktırmadan

Yavrum kadın bana hakaretler yağdırıyor, psikolojik şiddet uyguluyor, nankör dedi salon takımj almışlarda ben kıymet bilmemişim, onuda alınmayacak dendiği halde eşe takılan altınları alarak aldılar. Ne diyeyim susayım mi bana nankör derken? Sonra geçti karşıma senden bi bok olmaz dedi neden onu dinlemedim diye, en sonda geçti seni insan edemedim dediii, ne diyim eşim görür susayım mi? Adam görmüyor işte görmek istemiyor, benim annem diyebilir mi dedirtirmiyim, hayır asla dedirtmem çeyreğini bile, suç o kadında değil benim koca diye aldığım herifte

Asıl suçun eşinde olduğunun bilincinde olman bu sorunu çözebilecek basiretin olduğunu gösteriyor çoğumuz bunu farkedemiyoruz bile. Hemen boşanma yoluna girme bence. Önce Bi rest çek kendini düzeltmeye çabası var mı seni kaybetmeyi göze alabiliyor mu onları gözlemle. Baktın çözüm yok anlamıyor bir ömür de heba edilecek kadar uzun olmuyor. Def et gitsinler

Eş arkada durmayınca olmuyor işte. 5 kuruş etmez insanlar ağzını açabiliyor.
Kaynana sana hakaret ettiyse, eşin de buna dur demediyse.. yazıklar olsun.
Eş dediğin, ailesi eşine saygısızlık yaparsa çizgisini çekmeli. O benim HAN-IM, EV-İM demedikçe erkekler sıkıntı büyük..
Baba evinde duyulmayan lafları kaynana mı edecek, ne had?
Üzücü ama kaynananın istediği buydu eminim, direk boşan demek istemiyorum da.. bi inzivaya çekil, aile evine dön. Burnu sürtse gelse özür dilese sonra aileyle fazla görüşmeseniz falan..

Peki o.pu kaynanan kına yaksın ne diyelim

Tabiki bilmeli. iki tarafta kendini bilmez olunca birbirlerini yelliyorlar sonuç bu
Boyle insanlarla ugrasmak zor. Deveye hendek atlat emınım daha kolaydır. Evlerden ırak olsun boyle koca, boyle kaynana.

Sizin esiniz de hiç bir problem yok, anında gerekli cevabı vermiş işte annesine. Helal olsun. Sizi olaya hic karistirmamis, cevabını almis oturmus. O saatten sonra tekrar konu acmaniza tabiki gerek yok. Ne diye muhatap olacaksiniz. Ama oğlak kızı nin kocası annesinin şikayetlerini dinleyip belkide annesi ile karisi hakkında kritik yapıyor. Durum çok farklı. Oglak kızı kendisini savunmak zorunda kalıyor. Yoksa ana oğul koalisyonu ile psikolojik şiddetin sonu gelmez.

Amin amin aynısı benim basimda ordan biliyorum. Konu sahibi 5 yıllık ilişki sonrası evlenmemiş ama anlayamamış ne yazıkki
Anlamıstır da evlenınce duzelır demistir. Yanılgıların en buyugu.
Sence boyle bir kaynana isteme de Nisan alısverısınde dugunde bilmem ne de hıc mı bellı etmedı kendını
Cocugu hıc mı canak tutmadı annesıne? Hepsi olmustur. Konu sahıbı evlenınce duzelır demistir buyuk ihtimal. Ben boyle dusunuyorum.

Muhtemelen oyle olmuştur .

Aslında nişanlıyken yüzüğü atacaktım, şöyle ki düğün alışverişinde bana siz bizim adetimizin altından kalkamazsınız dedi! Bende delirdim kendimi tutamadım üstüne yürüdüm ne diyorsun dedim, yüzüğü attım gidiyordum kendi şehrime, yatakodasını kendi paramla almama rağmen surat asmıştı.
O zaman eş kişisi işte o gün benim peşimden koştu hatta annesi aferin oğlum aferin dedi, annesini bırakıp benim peşimden koştu onun adına özür diledi. Ya hep böyle böyle yapıp yanımda olacağını sandım. Yanımda da oldu olmadı değil ama yeteri kadar olmadı

Yok annesiyle oturup dedikodumu yapmadı ben zaten herhalde annesi başkasını anlatıyor sanmıştım dün gece. Tüm olanlardan sonra benim evimde arayıp beni çekiştireceğini düşünmemiştim.
Ben duruma bişey paylaşmıştım annesine ortak tanıdık göstermiş bak sana atmış diye herhalde ki oda fırsat bilip aradı eşimi diyormuş bana böyle böyle atmış eşimde nerden vilşyon sana attığını dedi, Of puf dedi kapattı ama yarım saat onu dinledi. Neymiş hastaymış, hastaysa bana hakaret etmeye hakkı car mi,

Yeteri kadar yanında olmayan olmus sayılmıyor, farkındaysan sana hıc bosan demedim. Bosanmayacagnı biliyorum cunku, oyuzden ailenin yanına gidip kafanı dınlemenı tavsiye ederim.

Bence Bı sure uzak kalın birbirinizden.
Herkes hatasını anlasın uzakken, ha degısır mı? Asla.

Ne kaynanan ne kocan asla Degısmez. Sen de bende degısmeyız.

Ya bu deveyi gutmeye alısacaksın ya o diyardan gideceksin ama diyarda kalacağını dusunuyorum. Senın hayatın.

Seneler gecıp Genclık gıdınce bir de cocuk veya cocuklar olunca o diyardan hıc gidilmıyor gidildi dıyelım Genclık gıtmıs oluyor.
Ne ugruna? " sutten kesılmemıs kılkuyruk koca ve onu idare etme ugruna. Koca bir hıc yanı.

Allah herkesi dogru duzgun iyi insanlarla karsılastırsın. Ya da herkesi kendi gibi insana denk getirsin duam bu.

Ben buraya boşanıp boşanmayacağım konuşulsun diye yazmadım ben boşanıyorum diye konu açtım! Ben 1 senedir sabrettim şükür halim vaktim yerinde kimseye muhtaç değilim ben mutlu olmak için evlenmiştim ama olmadı!!

Baslık bosanıyorum?Bı de neden evlendıgını bence Esine anlat. Benım bu konuda yapabileceğim bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…