- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
- Konu Sahibi talihsizkus
-
Nesini seviyordunuz?Seviyordum
Güzel soruNesini?
İnşallahtabi ağlama gül ve boşa şunları daha da gül
Gec bıle kalmıssın terk etmek ıcınYok tüm ailesine engelletmiş yani ben onun gözünde o uzaktayken onu terk eden insana oldum annesidir verdi gazı heralde
Cocuklarinida engelleyecek hali yok heralde sefer bitip karaya cikinca ararBeni her yerden engellemiş ler. D
Okadar da değil. Tabiki vardı. Git gel akıllı çift karakterli birisi. Annesinin yanında o şekilde ama annesi yokken beni çok seviyor givi hissettiriyorNesini seviyordunuz?
Adamın size bir çift güzel lafı yok, ilgisi yok.
Varsa yoksa annesi.
Kızınca tehdit, baskı uygulaması da cabası.
Gözünüzü açın birazcık.
Eğer şimdi eve dönmez gidersen senide çocuklar da silerim dediCocuklarinida engelleyecek hali yok heralde sefer bitip karaya cikinca arar
Babaniz varmi sert ciksin ev ev ustune olmuyor git evini barkini tut tasin dose anca ole yok niyetin yoksada bosanin senin anansa benimde kizim kiymetli
Evlilik adami degilmissin hata yapmisiz bizde desin bazilari bu dilden anliyor
Adam iyi annesinin etkisinde kalıyor diyorsunuz.Okadar da değil. Tabiki vardı. Git gel akıllı çift karakterli birisi. Annesinin yanında o şekilde ama annesi yokken beni çok seviyor givi hissettiriyor
Senelerdir yetinmeye çalışmışım diyelim.Adam iyi annesinin etkisinde kalıyor diyorsunuz.
Klasik savunma mekanizması.
Adam olsun da ne düşüneceğine,
eşine nasıl davranacağına kendi karar versin.
Sizin sevgi anlayışınız da sağlıklı değil, üzgünüm.
E o zaman adam sizi hicbirsekilde istemiyor,cocugunu hice sayan adamdanda bi tezek olmaz sal ipini gitsin.Eğer şimdi eve dönmez gidersen senide çocuklar da silerim dedi
Bana sinirlenip hıncını onlardan alıyor. Kendisi bilirE o zaman adam sizi hicbirsekilde istemiyor,cocugunu hice sayan adamdanda bi tezek olmaz sal ipini gitsin.
El kadar sabileri hice sayan zihniyetlerin nesini seviyorsunuz yahu sizdede zerre akil yok kusura bakmayin
Seviyordum
1. Ye kadar bile gerek yok bu kv ve bu kocayla şaştım yanıldım daha fazla hata yapmayım deyip evliliği zamanında noktalaması gerekirmişVallahi ister kizin ister kirilin ..bu adamla evlendin bir cocuk yaptin 2.cocuk neden..gercekten ne gerek var..
Sırf bu sebep yüzünden bile boşanırken yüklü bir tazminat alırsınız, bu başlı başına bir boşanma sebebi zaten.Ayrı ev istemiyor
Evet ben sevdiğim için hep affettim aslında onları bukadar cüretkar yapan benim.1. Ye kadar bile gerek yok bu kv ve bu kocayla şaştım yanıldım daha fazla hata yapmayım deyip evliliği zamanında noktalaması gerekirmiş
Anlaşmalı boşanıcam çekişmeli ile uğraşamamSırf bu sebep yüzünden bile boşanırken yüklü bir tazminat alırsınız, bu başlı başına bir boşanma sebebi zaten.
Şeytan görsün yüzünü yaAdam sadece cocuk yapmaya gelince sahnelerde.. Onun disinda yok. Siz zaten kaynanayla evli gibisiniz. Yani bosansaniz ne degisecek hayatinizda? Kaynananizi ozleyecek degilsiniz ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?