Boşanıyorum, iki çocuğum var kaynana vakası.

Beni her yerden engellemiş ler. D
Cocuklarinida engelleyecek hali yok heralde sefer bitip karaya cikinca arar
Babaniz varmi sert ciksin ev ev ustune olmuyor git evini barkini tut tasin dose anca ole yok niyetin yoksada bosanin senin anansa benimde kizim kiymetli
Evlilik adami degilmissin hata yapmisiz bizde desin bazilari bu dilden anliyor

Nesini seviyordunuz?
Adamın size bir çift güzel lafı yok, ilgisi yok.
Varsa yoksa annesi.
Kızınca tehdit, baskı uygulaması da cabası.
Gözünüzü açın birazcık.
Okadar da değil. Tabiki vardı. Git gel akıllı çift karakterli birisi. Annesinin yanında o şekilde ama annesi yokken beni çok seviyor givi hissettiriyor

Eğer şimdi eve dönmez gidersen senide çocuklar da silerim dedi

Okadar da değil. Tabiki vardı. Git gel akıllı çift karakterli birisi. Annesinin yanında o şekilde ama annesi yokken beni çok seviyor givi hissettiriyor
Adam iyi annesinin etkisinde kalıyor diyorsunuz.
Klasik savunma mekanizması.
Adam olsun da ne düşüneceğine,
eşine nasıl davranacağına kendi karar versin.
Sizin sevgi anlayışınız da sağlıklı değil, üzgünüm.

Evi terk edip gittikten sonra neden bir daha kocanızı aramaya gerek duyduğunuzu anlamadım. İstese o sizi arardı. Bence de boşanmanız en doğru karar olur, geç bile kalmışsınız. Çocuklar ve siz adamın umrunda değilsiniz.

Eğer şimdi eve dönmez gidersen senide çocuklar da silerim dedi
E o zaman adam sizi hicbirsekilde istemiyor,cocugunu hice sayan adamdanda bi tezek olmaz sal ipini gitsin.

El kadar sabileri hice sayan zihniyetlerin nesini seviyorsunuz yahu sizdede zerre akil yok kusura bakmayin

E o zaman adam sizi hicbirsekilde istemiyor,cocugunu hice sayan adamdanda bi tezek olmaz sal ipini gitsin.

El kadar sabileri hice sayan zihniyetlerin nesini seviyorsunuz yahu sizdede zerre akil yok kusura bakmayin
Bana sinirlenip hıncını onlardan alıyor. Kendisi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…