Boşanıyorum, iki çocuğum var kaynana vakası.

hemen yazın yollayın boşanma dilekçesini. Haklarınızı da sonuna kadar isteyin. Bir daha da dönmeyin. Anneniz sizi milletin Hizmetçisi kölesi olun diye doğurmadı!
haklısın
Keşke kocan anasından çocuk yapaymış tövbest.

Nasıl tepenize çıkardınız bu sümüklü ana oğulu? Eli maşa tutmayan eziliyor böyle işte. Azıcık kavgacı olun ezdirmeyin kendinizi.
Çok cazgır bir annesi var eşim de annecim olduğu için evliliğim yürüsün diye hep alttan aldım

Ilgi delisi bi kayınvalideniz var hala oğlunun evlendiğini kabul edememiş maşallah eşiniz de hiç size kadir kıymet insanlık göstermemiş tek yaptığı sizinle seks ihtiyacını gidermek sevgi mevgi hak getire. Sizi resmen hizmetçi gibi kullanıyorlar sizi düşünmeyen adamı bu saatten sonra siz hiç düsünmeyin ailenizin yanina gidin boşanın zaten dünden razıymış boşanmaya baksanıza dilekçe yolla diyor. Kendimizi toparlayın bi ise girin çalışın kendi düzeninizi kurun o zamana kadar aileniz sizi idare eder az çok, üzüldüm adınıza Allah indan bulsunlar

İşte madalya takmıyorlar susana. Susmayanın salon vitrininde boy boy.
evet kv oğlunu kocası sanıyor resmen. Kafayı yemiş onunla bende artık bıktım
Valla bacim eger arkanda ailen varsa ki bu aileden aileye degisir kendi caren ol. Ben yalnizim yapamiyorum malesef
ailem var arkamda

Allah sana peygamber sabrı vermiş. Okurken içim darlandı. Büyük konuşmayayım ama aynı durumda olsam 1 dakika durmazdım.

Evlerden ırak arkana bile bakmadan kaç. Eşin zaten seni sevmiyor önemsemiyor bi de üstüne annesini çekiyorsun. Canına kastın mı var. Bi dk düşünme boşan şu anki durumundan daha mutsuz olmazsın

Aslında anneside oğlunun bir kopyası sizi ikiside el üstünde tutmaları gerekiyordu ama aksine sanki dış kapının mandali gibisin senin mağduriyetin duygusal şiddet

Yazdım yazdım sildim. Sinir küpü oldum okurken.
Allah aşkına çok merak ediyorum bu güncellemesi yarim kalmış tek hücrelileri nereden buluyorsunuz ,hadi buldun yetmedi kocan yaptın tamam da bu asalakları neden baba yapıyorsunuz. Bu kadar mı değersizsin bu kadar mi eziksin yaaa. Böyle erkek müsvetteleri analarına nikah kıyacaklar elin kızlarının başını da yakmayacaklar. Ben evden giderken değil de anası ağladı diye arayıp anam ağlıyor hemen eve dön diyen adamın canı cehennemin taaaa dibine. Ne olur boşan bu gelişim geriliği olan canlı dan

Dünyadaki tek değerli varlığım sensin diyen , seni çocuklarını gözü görmeyen bir adamın koynuna nasıl içiniz alarak girip birde çocuk yapıyorsunuz.
Anne baş tacıdır sevilir sayılır hatta keske bütün anneler hep başda gezdirilse. Bir kadın için anasını yok sayan başka kadın için de karısını yok sayar. Söylemek istediğim anasını sevmesin sizi sevsin değil ama herkesin bir yeri vardır. Birisi yar birisi ana birisi evlat. hiçbiri diğerinin yerini tutmaz ama senin yarım akıllı daha evlat ne demek eş ne demek onu bile bilmiyor. Kendinize yoksa bile çocuklarınıza azıcık saygınız varsa o canlı türüne eyvallah etmeyin. Hiç olmadı evcil beslersiniz.

. Zaten bıktım tek takıldığım nokta bana dediki ben uzaktayım gelemiyorum yanına gidicem diyosun beni yüzüstü bırakıyorsun dedi
Beni yüzüstü tek başıma bıraktığın zamanlara say de. Kararının arkasında durmaz en azından ana oğlula temiz bi ders vermezsen hayatın boyunca kocan için bi pislik kv için hizmetçi olarak kalacaksın

Eve dön derken bile annem ağladı demiş ya la
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.
En doğrusunu yapmışsınız.
Kv aynı evde olamayız derken resmen size kapıyı göstermiş.Gidince suçunu örtmek için ağlıyor bide.
Taviz vermeyin

Allah sana peygamber sabrı vermiş. Okurken içim darlandı. Büyük konuşmayayım ama aynı durumda olsam 1 dakika durmazdım.
evet büyük konuşmayın
iyi yapıyosunuz
Evlerden ırak arkana bile bakmadan kaç. Eşin zaten seni sevmiyor önemsemiyor bi de üstüne annesini çekiyorsun. Canına kastın mı var. Bi dk düşünme boşan şu anki durumundan daha mutsuz olmazsın
sorsan o seviyor ben sevmiyorum.
Aslında anneside oğlunun bir kopyası sizi ikiside el üstünde tutmaları gerekiyordu ama aksine sanki dış kapının mandali gibisin senin mağduriyetin duygusal şiddet
evet
inşallah öyle olacak
haklısınız
evet doğru söylüyorsun
Allah hepsinin cezasını versin

İlerde müstakbel gelininiz çok şanslı olacak benim de kızım var 2 yaşında sizin gibi annelerin yetiştirdiği oğlan çocukları ile karsilasir inşallah kızım.

İlerde müstakbel gelininiz çok şanslı olacak benim de kızım var 2 yaşında sizin gibi annelerin yetiştirdiği oğlan çocukları ile karsilasir inşallah kızım.

Amin insallah, hepimizin yavrusu kiymetli. Oglum esini uzse en basta ben karsi cikarim. Kizimi da uzdurmem gelinimi de. Insallah evlatlarimiz hayirli insanlarla karsilasir ileride

Hemen neden çocuk yaptın diye sorgulanmış burdan üzerinize gelmek istemiyorum fakat daha fazla dallandirip budaklandirma yolla dilekçeyi görsün anasının.. ..... tövbe tövbe sinirlerim geldi

Kocan 5 para etmez kusura bakma da. Seni hizmetcileri olarak tutmuslar sanki. Bir protokol hazirla bosanma protokolu postala imzalasin. Internette ornekleri var ama bir avukata danis. Birak anasiyla ne yapiyorlarsa yapsinlar. Bu adamdan bir halt olmaz.

Amin insallah, hepimizin yavrusu kiymetli. Oglum esini uzse en basta ben karsi cikarim. Kizimi da uzdurmem gelinimi de. Insallah evlatlarimiz hayirli insanlarla karsilasir ileride
amin
Hemen neden çocuk yaptın diye sorgulanmış burdan üzerinize gelmek istemiyorum fakat daha fazla dallandirip budaklandirma yolla dilekçeyi görsün anasının.. ..... tövbe tövbe sinirlerim geldi
inşallah bende üzülmüyorum artık zaten allahlarından bulsunlar
evet olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…