- 9 Temmuz 2020
- 109
- 45
- 13
- 30
- Konu Sahibi talihsizkus
-
bende açmayı düşünüyorum zatenYarı yolda bırakmak nedir ya? Sanki karısıyla değil işçisiyle konuşmuş. Sanki evliliğiniz yıkılmıyor da onu yüz üstü bırakan çalışanına sitem ediyor. Çok duygusuz. Çocuklarını silmekle tehdit eden adama ben olsam, çocuğunu istemeyen adamla benim işim olmaz, cehennemin dibine kadar yolun var diye rest çeker, hemen boşanma davasını açardım.
sağolunBirşey düşünmüyorum konun hakkında
Cezaevinden kurtulmuşsun.
Sevindim adına
bende öyle düşnüyorum.Boşanma dilekçesini gönder madem. Ne yapacaksın ki bundan başka.
aynen öyle. Defalarca geldi peşimden gene anasına gitti hep aynı terhaneAilesinden ayrılamayan Adam demeye utandığım bu şahıslar ne diye evlenirler ki ? Madem yapamıyorsun başkasının yeri yok hayatında niye evleniyorsun ? Yaşa işte annenle ömür boyu mutlu Mesut.
Eve git annem ağlıyor demesinden belli değil mi size ömür boyu bu sorunları yaşatacağı?
Boşanıp ömür boyu yanlızlığa mahkum edilmeyi çoktan haketmiş bu şahıs.
ne yazıkkiİflah olmaz bir eş kişisi daha... Bir halt olamamış kuzucuk.. boşverin.. Bakın yolunuza.
bak bak nasılda özgüven patlaması yaşıyor... Asıl o hayatının hatasını yapmış, madem anneciydi bu kadar evlenmeseydi. Nafakanızı da alın çocuklar için, annesiyle mutlu mesut yaşasın dursun.hayatının hatasını yaptın ben burdayım beni yüz üstü bıraktın dedi bana boşanma dilekçesi yolla falan dedi.
Bir dk durma, bosan. Bu ne sacma evlilik. Annesiyle yasasin iste. Sen neyi bekliyorsun?Özet geçicem biri 3 yaşında diğeri 3aylık kızım var. Kayınvalidem le yaşıyorum ( heryere beraber gidiyoruz eşimle yanlız hiçbiryere gidemiyoruz evde bile yatmadan yatmaya yanlız kalıyoruz.) eşim annesine sürekli şu hayatta senden değerli hiçbirşey yok vs gibi şeyler söylüyor çocuklar ve ben 2. Plandayız. Kw alttan alttan onu dolduruyor ve tartışıyoruz sabahtan yatana kadar g... Yer görmüyor. Yinede kmseye yaranamıyorum. Eşim yurt dışına gemiye işe gitti. 15GÜNLÜĞÜNe daha sonra 6 ay gideceğini söyledi annesine bende duyunca sitem ettim ve bana sen karışamazsın milletin karısı krı değilmi bekliyor beklemek zorundasın yerini bil givi laflar etti. Sürekli annesini arıyor konuşuyor annesi bana verirse biz konuşuyoruz. Mesaj atıyor annesine herşeyini anlatıyor banada sadece naptın çocuklar nasıl. Sanki onlar karı koca. Neyse ablam yanımıza geldi biz bursada yaşıyoruz annesiyle denize gittik. Mesaj atmış annem hasta ( hasta falan değil bi tansiyonu var bütün gün güneşin altında zaten geziyor) çabuk eve. Gidin. Bende Ben demedim annen gidelim dedi dedim ablam taa nerden geldi bi kaç günlüğüne nasıl eve gidelim deyim. Ne saçmalıyosun senin ailen gelse ben de OAman onlara saygı yapmam dedim. Annesine mesaj atmış o babasını ararım kızınızı ortalık karıştırmaya mı yolladınız vs derim diye ablam duydu çok üzüldü ağladı bizde eşimle kavga ettik. Ben gidiyorum yeter dedim. Daha sonra beni engelledi ben gelene kadar yazma bana dedi zaten de konuşmuyorduk okadar. Bende gitmedim gelsin konuşuruz diye düşündüm. Annesine de mesajda kendinden itiyor soğutuyor kendi kendine bitiriyor falan demiş benim için annesi çağırdı beni. Seni artık sevmiyor olabilir mi falan dedi. Öyle konuştuk bende her ailem geldiğinde tartışma çıkarıyor nasıl onun ailesi kıymetliyse benimde kıymetli dedim kadın coştu bana pisliğe bakar gibi bakıyor ağız göz eğiyor sonra eşim aradı eşime diyoki noldu talihsizkuş diyelim. Gidecek diyemi zorlandın dedi. Onu duydum iyice sinirlendim bana biz senle aynı evde olamayız falan dedi annesi. Geceydi eşyalarımı topladım ailemi aradım para istedim eşimde duydu gittiğimi engellediği için ona arayıp haber veremedim oda beni aramadı. Otogara gittim aradı hemen eve git annem aradı ağlıyor dedi (kızım için ağladı) ne diyosun sne dedim evde aramadın beni ne oldu diye sormadın annen ağlayınca mı aradın dedim. Ailemin yanına gittim. Daha sonra aradım eşimi böyle böyle annen bunları yaptı dedim sana mesaj atıyor dolduruyor sonra kenara çekiliyor dedim tabi o annesini savundu hayatının hatasını yaptın ben burdayım beni yüz üstü bıraktın dedi bana boşanma dilekçesi yolla falan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
HahahahahaAradiginda “o gittigin gemi var ya,senin micina girsin” der kapatirdim suratina
Tammmm olarak hak ettigi laf bu kimse kusura bakmasin.
Huzur icinde banlanabilirim artikrahatladim sovunce
Doğru söylüyorsunuz ay nasıl rahatladım yorumlanrı görünce iyi ki terk etmişimBuram buram ağır ataerkil bir zihniyet kokusu aldım. Hizmetçi ve çocuk doğuran bir denek muamelesi görüyorsunuz şuanda. Böyle insanlarla ömür geçmez, sadece boş boş var olursunuz. Kızlarınıza yazık etmeyin bari.
EvetBir dk durma, bosan. Bu ne sacma evlilik. Annesiyle yasasin iste. Sen neyi bekliyorsun?
Kurtulduğunu düşünüyorumÖzet geçicem biri 3 yaşında diğeri 3aylık kızım var. Kayınvalidem le yaşıyorum ( heryere beraber gidiyoruz eşimle yanlız hiçbiryere gidemiyoruz evde bile yatmadan yatmaya yanlız kalıyoruz.) eşim annesine sürekli şu hayatta senden değerli hiçbirşey yok vs gibi şeyler söylüyor çocuklar ve ben 2. Plandayız. Kw alttan alttan onu dolduruyor ve tartışıyoruz sabahtan yatana kadar g... Yer görmüyor. Yinede kmseye yaranamıyorum. Eşim yurt dışına gemiye işe gitti. 15GÜNLÜĞÜNe daha sonra 6 ay gideceğini söyledi annesine bende duyunca sitem ettim ve bana sen karışamazsın milletin karısı krı değilmi bekliyor beklemek zorundasın yerini bil givi laflar etti. Sürekli annesini arıyor konuşuyor annesi bana verirse biz konuşuyoruz. Mesaj atıyor annesine herşeyini anlatıyor banada sadece naptın çocuklar nasıl. Sanki onlar karı koca. Neyse ablam yanımıza geldi biz bursada yaşıyoruz annesiyle denize gittik. Mesaj atmış annem hasta ( hasta falan değil bi tansiyonu var bütün gün güneşin altında zaten geziyor) çabuk eve. Gidin. Bende Ben demedim annen gidelim dedi dedim ablam taa nerden geldi bi kaç günlüğüne nasıl eve gidelim deyim. Ne saçmalıyosun senin ailen gelse ben de OAman onlara saygı yapmam dedim. Annesine mesaj atmış o babasını ararım kızınızı ortalık karıştırmaya mı yolladınız vs derim diye ablam duydu çok üzüldü ağladı bizde eşimle kavga ettik. Ben gidiyorum yeter dedim. Daha sonra beni engelledi ben gelene kadar yazma bana dedi zaten de konuşmuyorduk okadar. Bende gitmedim gelsin konuşuruz diye düşündüm. Annesine de mesajda kendinden itiyor soğutuyor kendi kendine bitiriyor falan demiş benim için annesi çağırdı beni. Seni artık sevmiyor olabilir mi falan dedi. Öyle konuştuk bende her ailem geldiğinde tartışma çıkarıyor nasıl onun ailesi kıymetliyse benimde kıymetli dedim kadın coştu bana pisliğe bakar gibi bakıyor ağız göz eğiyor sonra eşim aradı eşime diyoki noldu talihsizkuş diyelim. Gidecek diyemi zorlandın dedi. Onu duydum iyice sinirlendim bana biz senle aynı evde olamayız falan dedi annesi. Geceydi eşyalarımı topladım ailemi aradım para istedim eşimde duydu gittiğimi engellediği için ona arayıp haber veremedim oda beni aramadı. Otogara gittim aradı hemen eve git annem aradı ağlıyor dedi (kızım için ağladı) ne diyosun sne dedim evde aramadın beni ne oldu diye sormadın annen ağlayınca mı aradın dedim. Ailemin yanına gittim. Daha sonra aradım eşimi böyle böyle annen bunları yaptı dedim sana mesaj atıyor dolduruyor sonra kenara çekiliyor dedim tabi o annesini savundu hayatının hatasını yaptın ben burdayım beni yüz üstü bıraktın dedi bana boşanma dilekçesi yolla falan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
Asla boşanmayacak, adamın gidip almasına gerek yok. Arayıp dön demesi yeterli.Insallah o adam gelip almaz seni, gelirse gideceksin o net.
İnsan omrunu bu sekilde ziyan etmemeli.
Inandıgım tek sey bu benımde.Asla boşanmayacak, adamın gidip almasına gerek yok. Arayıp dön demesi yeterli.
Bütün bunlara rağmen adamı sevebiliyorsanız sizde de sıkıntı var demektir.Haklısınız sevgime yenik düşüyorum
O seni arayıp hal hatır sormazken annesini arayıp lutfeder gibi anası telefonu verirse konuşurken anasını senin başına atıyorken seni yüzüstü bırakmış olmuyor sen mi oluyorsun hayret bişey anladım kendine çocuklarına saygın yok ana babana kardeşine saygın olsun ablan gelmiş kadın burnunuzdan getirmiş daha ne olsun istiyorsunSeviyordum
Haklısınız
.. Zaten bıktım tek takıldığım nokta bana dediki ben uzaktayım gelemiyorum yanına gidicem diyosun beni yüzüstü bırakıyorsun dedi
sağol unKurtulduğunu düşünüyorumgözün Aydın
evet ben kendimi değersizleştirdimKusura bakmayın ama onca şeye verdiğiniz tepkilere bakarak şu yaşadıklarınıza şaşırmadım.
Adamın ve annesinin bir tek ağzınıza etmediği kalmış, siz hala o olmadan gitmek istemedim, beni engellediği için arayıp gideceğimi söyleyemedim diyorsunuz. Neyin iznini istiyorsunuz daha? Adam anasıyla keyif çatıyor, siz evdeki paspas kadar değer görmüyorsunuz farkında değil misiniz?
Aslında söylenecek çok söz var da gerçekten sizi kırmak istemiyorum.
..Asla boşanmayacak, adamın gidip almasına gerek yok. Arayıp dön demesi yeterli.
bu cümle beni gerçekten etkiledi okadar haklısın kiInandıgım tek sey bu benımde.
Cok uzucu ama ya, yarın ölsen gitsen hayatı yasamadığınla sevılmedıgınle gideceksin.
..Bütün bunlara rağmen adamı sevebiliyorsanız sizde de sıkıntı var demektir.
Çok üzgünüm ama kurtulmuşsunuz. Siz ona çocuk veren bir dişi ve annesinin hizmetçisisiniz. Eşiniz denizci, annem yalnız kalmasın diye sizle evlenmiş. Annesi demiştir çocuk yap diye zira çocuklarda pek umrunda değil. Niye böyle yaşayasınız ki? Kaç kere geleceksiniz dünyaya. Hak ettğiniz değer bu değil. Kızınıza örnek olacağınız anne modeli bu değil. Aşın dava, sakın anlaşmalı boşanmayın, çatır çatır alın nafakanızı. Küçük büyüyene kadar ailenizden destek alarak çalışın. Onlarla rahatsanız kalırsınız. Yoksa ayrı eve çıkar yaşarsınız çocuklarla. Siz zaten hizmetçisiniz şu an. Hemde sıfır değer verilenden. Dışarda en kötü yine hizmetçi olursunuz, elinize para geçer sigorta yatar.
HaklısınO seni arayıp hal hatır sormazken annesini arayıp lutfeder gibi anası telefonu verirse konuşurken anasını senin başına atıyorken seni yüzüstü bırakmış olmuyor sen mi oluyorsun hayret bişey anladım kendine çocuklarına saygın yok ana babana kardeşine saygın olsun ablan gelmiş kadın burnunuzdan getirmiş daha ne olsun istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?