Ben yapmadim ve burda Adam gibi geziniyoBen olsam şikayet etmiş oturumunu bitirmek için elimden geleni yapmıştım. Görsün bakalım dünya kaç bucakmış. Siz niye bu kadar eziliyorsunuz?
Doğru kardeş kavgasına girmeyelim aday sayımız az değil. Allah'ım çok şükür ki milletçe normal değilizSakin ol, çok var böylesi.
adamın hem paravan evlılık hem yurt dısına kapak atmak ıcın harıka bır aday oldugunu dusunuyorum konu sahıbınınDünyadaki bütün algısızlığın yurtdışında yaşayan bu arkadaşta olması ihtimaline ben inanamıyorum. Farkındaysanız anlattıklarının dozu git gide artıyor. Şimdi de cinsel ilişkiye girememe sorunu çıktı adamın.
Pipintisi kesile... Tiz kellesi furulaDünyadaki bütün algısızlığın yurtdışında yaşayan bu arkadaşta olması ihtimaline ben inanamıyorum. Farkındaysanız anlattıklarının dozu git gide artıyor. Şimdi de cinsel ilişkiye girememe sorunu çıktı adamın.
Adamın ne suçu var yüzüne tükürse yarabbi şükür diyen biriyle evli adam. Dünyada cenneti bulmuş resmenPipintisi kesile... Tiz kellesi furula
Insallah boylesi hayirli benim icin belkideSiz artık önünüze bakın. Atın bu hanzoyu başınızdan. Cinsel hayat bile veremiyor yetersiiiiiz, nesi cazip geliyor da yalvarıyorsunuz anlamıyorum. Doğru düzgün adamla tanışıp anne olma şansınızı kaçırmayın bu sümsük ile uğraşıp. Salın gitsin doğal ortamına. Ahahaha.
İnanmamak için sebep göremiyorum. Akrabamız var böyle erkek, paravan değil ama sırf almanyaya gitmek için evlendi almancı kadınla. 15 yıl olmuştur, herif hala kasapta yardımcı, gram geliştirmemiş kendini. Mutsuz. Karısı su yerine kola içiyor. Bi garipler karı koca.adamın hem paravan evlılık hem yurt dısına kapak atmak ıcın harıka bır aday oldugunu dusunuyorum konu sahıbının
Aynen tek suclu benimAdamın ne suçu var yüzüne tükürse yarabbi şükür diyen biriyle evli adam. Dünyada cenneti bulmuş resmen
Aaaa ahlaksıza bakEvet yaptim ve bana ailene soyle gelsinler kopek gibi yalvarsinlar oyle donerim dedi
ınsanın kendıne yaptıgını dusmanı yapamazmıs gercektenİnanmamak için sebep göremiyorum. Akrabamız var böyle erkek, paravan değil ama sırf almanyaya gitmek için evlendi almancı kadınla. 15 yıl olmuştur, herif hala kasapta yardımcı, gram geliştirmemiş kendini. Mutsuz. Karısı su yerine kola içiyor. Bi garipler karı koca.
Affetmeyi soyle birakin adama yalvariyor adam kabul etmiyorBu saatten sonra üzülüp affedip devam ederseniz herşeyi göze alıyorsanız, yaşayacaklarınızı hakediyorsunuz demektir
Niye yapmıyorsunuz? Darp raporu niye almadınız? Bu adama kendinizi niye ezdiriyorsunuz?Ben yapmadim ve burda Adam gibi geziniyo
Haklısınız, tuhaf gerçektenAvrupa medeniyeti görmüş insan da hala bu durumda olmaz bence. Hadi hiçbi şey görmedi güvencesi yok filan olsa yine anlamaya çalışırım da yurtdışında yaşayan biri köyden çıkmamış kadın triplerinde olmasına inanmam valla ben.
Cunku banaNiye yapmıyorsunuz? Darp raporu niye almadınız? Bu adama kendinizi niye ezdiriyorsunuz?
Cunku bana vurmadi nasil rapor alayimNiye yapmıyorsunuz? Darp raporu niye almadınız? Bu adama kendinizi niye ezdiriyorsunuz?
Vursa alır mıydın gerçekten o zaman boşanır mıydınCunku bana vurmadi nasil rapor alayim
Kavga etmediniz mi? Enişştenize saldırmamış mıydı? Gidip şikayetçi olmadınız mı? Ya benim beynım algılamıyor ya sizin. Siz kendiniz yazmıştınız enişteme saldırdı diye. Neyse hayat sizin nasıl yaşamak isterseniz öyle yaşayın. Küfürle, şiddetle yaşamak istiyorsanız daha çok yalvarın eşinize.Cunku bana
Cunku bana vurmadi nasil rapor alayim
O ilk kavgamiz evlendikten kisa bir Sure sonra 7 yil once ozaman yapmadim simdi sozlu kavgamiz oldu ve ayrildikVursa alır mıydın gerçekten o zaman boşanır mıydın
Ozaman almadim cekip gitmistiKavga etmediniz mi? Enişştenize saldırmamış mıydı? Gidip şikayetçi olmadınız mı? Ya benim beynım algılamıyor ya sizin. Siz kendiniz yazmıştınız enişteme saldırdı diye. Neyse hayat sizin nasıl yaşamak isterseniz öyle yaşayın. Küfürle, şiddetle yaşamak istiyorsanız daha çok yalvarın eşinize.
Şiddet olmuş yani geçmişte keşke o zaman bitirseydin ama tam tersi adam bitirmek istiyor sen ayrılamamak için yalvarıyorsun bilmiyorum ben artık yazmicam değişen bir şey olmayacak herşeyin de farkındasınız yaşınız da küçük değil ki kendiniz bilirsiniz artık ne diyimO ilk kavgamiz evlendikten kisa bir Sure sonra 7 yil once ozaman yapmadim simdi sozlu kavgamiz oldu ve ayrildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?