Bosaniyorum ve cok uzgunum

adamın hem paravan evlılık hem yurt dısına kapak atmak ıcın harıka bır aday oldugunu dusunuyorum konu sahıbının

Pipintisi kesile... Tiz kellesi furula

Insallah boylesi hayirli benim icin belkide

adamın hem paravan evlılık hem yurt dısına kapak atmak ıcın harıka bır aday oldugunu dusunuyorum konu sahıbının
İnanmamak için sebep göremiyorum. Akrabamız var böyle erkek, paravan değil ama sırf almanyaya gitmek için evlendi almancı kadınla. 15 yıl olmuştur, herif hala kasapta yardımcı, gram geliştirmemiş kendini. Mutsuz. Karısı su yerine kola içiyor. Bi garipler karı koca.

ınsanın kendıne yaptıgını dusmanı yapamazmıs gercekten
cok acı

Haklısınız, tuhaf gerçekten

Cunku bana

Cunku bana vurmadi nasil rapor alayim
Kavga etmediniz mi? Enişştenize saldırmamış mıydı? Gidip şikayetçi olmadınız mı? Ya benim beynım algılamıyor ya sizin. Siz kendiniz yazmıştınız enişteme saldırdı diye. Neyse hayat sizin nasıl yaşamak isterseniz öyle yaşayın. Küfürle, şiddetle yaşamak istiyorsanız daha çok yalvarın eşinize.

Ozaman almadim cekip gitmisti

O ilk kavgamiz evlendikten kisa bir Sure sonra 7 yil once ozaman yapmadim simdi sozlu kavgamiz oldu ve ayrildik
Şiddet olmuş yani geçmişte keşke o zaman bitirseydin ama tam tersi adam bitirmek istiyor sen ayrılamamak için yalvarıyorsun bilmiyorum ben artık yazmicam değişen bir şey olmayacak herşeyin de farkındasınız yaşınız da küçük değil ki kendiniz bilirsiniz artık ne diyim

Keske ozaman bitirseydim haklisiniz yazdiklariniz icin tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…