Keske ozaman bitirseydim haklisiniz yazdiklariniz icin tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin...Şiddet olmuş yani geçmişte keşke o zaman bitirseydin ama tam tersi adam bitirmek istiyor sen ayrılamamak için yalvarıyorsun bilmiyorum ben artık yazmicam değişen bir şey olmayacak herşeyin de farkındasınız yaşınız da küçük değil ki kendiniz bilirsiniz artık ne diyim
Ne sorsun mesela? Sizin sormadığınız soruları mı? Ey kulum sayesinde yurtdışına gittiğin kadına bitki muamelesi bile yapmıyorsun! Niye yapmıyorsun mu desin? Bence size soracak ama. Aklın neredeydi diyecek? Şey deyin, kafam basmıyor soruyu anlayamadım.Arada askim derdi
Ben hic kullanmadim birkere bile demedim sayemde geldin diye Allah sorsun
Niye yalvaracakmissiniz? Ne ozelligi var ki? Amma totosunu kaldirmissiniz su ruh hastasinin. Kendini bulunmaz hint kumasi saniyor.Evet yaptim ve bana ailene soyle gelsinler kopek gibi yalvarsinlar oyle donerim dedi
Haklisiniz kendime deger vermiyorumBenim konumu okuyun. Eşim omuzuma bir fiske vurdu diye iki çocukla 9 yıllık evliliği bitirmeli miyim diye düşünüyorum iki gündür.
Ailenize küfretmiş adam, size küfretmiş. Aradım yalvardım diyorsunuz.
Yazık değil mi size. Kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz
Hic bir artisi yok bu adamin kendi dusunce bozuklugumdan yanlis dusunmem aslinda..Niye yalvaracakmissiniz? Ne ozelligi var ki? Amma totosunu kaldirmissiniz su ruh hastasinin. Kendini bulunmaz hint kumasi saniyor.
Su yasadiginiz ruh haline gelince... Uzun zamandir bu forumda uyeyim. Ne zaman bosaniyorum ya da terk edildim gibi konulari gorsem, genelde hakarete, psikolojik siddete maruz kalmis kadinlarda hep bu ruh hali var. Sevgi oldugunu sanmiyorum bunun. Bagimlilik sanirim. Ezilen, pıstırılan tum kadinlar nedense ya bosanmak istemiyor ya da adamlarin donmesini bekliyor. Dayak da yeseler adamlardan vazgecemiyorlar... Diyelim ki tekrar denediniz. Herseyi unutabileceginizi saniyor musunuz? Bunca yasanmis kotu seylerden sonra.... o adamin size iyi bir eş olacagini saniyor musunuz peki? Kimsenin duzeldigini gormedim ben. Duzelir sanmayin. Tekrar deneseniz bile bu adam hakaretin dozunu artirir siddete de baslar. Ikinci kez ayni adamla deneyip de mutlu olani gormedim ben. Kendi ruh sagliginizi korumak icin bu adamdan bosanmak en iyisi. Gercek sevgiyi tattiginizda bunun sevgi olmadigini goreceksiniz. Bir uzmandan destek almanizi tavsiye ederim.
Evet bu dusunce bozuklugu nedrnse tum siddete maruz kalmis kadinlarda var. O yuzden bir psikiyatriste ya da psikologa gitmeni tavsiye ederim.Hic bir artisi yok bu adamin kendi dusunce bozuklugumdan yanlis dusunmem aslinda..
Bazi insanlara inanabilmem mümkün değil. Size kötü davranan küfürler eden ailenize siddet uygulayan bir varlikla ayni havayi aolumak istemeniz niye???? Yok cocugumuz yok neden esimle haftada bir birlesiyoruz. Yaşınız gayet olgun bir yas benden yasca da büyüksünüz lutfenn kendinizi bi silkeleyin. Size serefsiz diyor adamin bi öldürme girisiminde bulunmadigi kalmis bu nasil bir hayat Allah askina. Esinizi niye geri istiyorsunuz bana bunu anlatin bi lütfen ya???Merhaba arkadaslar 7 yillik evliyim esimle gorucu usulu tanisip 1yil nisanli kalip evlendim ben yurtdisi o turkiyede kaliyordu evlendikten sonra buraya geldi geldikten sonra annem seni basima sardi ve bir cok sey ben de soyle dusundum buraya geldi kimsesi yok yabanci bir yer alttan aldim alismasi icin sonra 3 ay sonra ise basladi kursa basladi bir gun cok kotu icti yolda kavgaya basladik bana sovmeye kufretmeye basladi ve ailemi teker teker arayip kufretti bende enistemi aradim gel bana yardim et diye tutamiyorum yoldayiz enistem geldi abim yapma etme dinlemedi ustjne saldirdi kufredip enistemde ona karsilik verip vurdu neyse biz ayrildik 3 ay sonra beni arayip ozur diledi bir daha icmicem dedi bende Kabul ettim ailem istemessede sonra bariszoktan sonra bu beni daha fazla ezmeye basladi bagirarark resmen piskolojik siddet bana lanetli serefsiz para goz sana sorucam bu senin iyi gunlerin her kavgada gitmek istedi ben tuttum yalvardim simdi yine ayrildik ev aldik tamir yaparken abim birkac kez yuksek sesle bagirdi abim ona bagirknca oda bana yuklendi ben aileme gittim beni arayip sormadi 2 hafta sonra geldi eve giderken abimin ustune yurudu cocugumuz yok sorun esimde cinsellikte haftada 1 34 yaskndayim kocamda 32 su an 7 aydir ayriyiz cok aradim yalvardim donmuyo evden gitmesini soyledim ben kendimi sucluyorum lutfen biseyler yazin cok uzun oldu
Bazi insanlara inanabilmem mümkün değil. Size kötü davranan küfürler eden ailenize siddet uygulayan bir varlikla ayni havayi aolumak istemeniz niye???? Yok cocugumuz yok neden esimle haftada bir birlesiyoruz. Yaşınız gayet olgun bir yas benden yasca da büyüksünüz lutfenn kendinizi bi silkeleyin. Size serefsiz diyor adamin bi öldürme girisiminde bulunmadigi kalmis bu nasil bir hayat Allah askina. Esinizi niye geri istiyorsunuz bana
Insallah duzelicek bu piskolojim anlatmaya derer bir sey yok aslinda sadece bir bagimlilik benimkisiBazi insanlara inanabilmem mümkün değil. Size kötü davranan küfürler eden ailenize siddet uygulayan bir varlikla ayni havayi aolumak istemeniz niye???? Yok cocugumuz yok neden esimle haftada bir birlesiyoruz. Yaşınız gayet olgun bir yas benden yasca da büyüksünüz lutfenn kendinizi bi silkeleyin. Size serefsiz diyor adamin bi öldürme girisiminde bulunmadigi kalmis bu nasil bir hayat Allah askina. Esinizi niye geri istiyorsunuz bana bunu anlatin bi lütfen ya???
Lütfen düzelsin. Hickimse birinin onuruna hakaret edemez. Siz insansınız. Kendi yolunuzu çizin dönmek istese siz kabul etmeyin. Aciz olmayin!Insallah duzelicek bu piskolojim anlatmaya derer bir sey yok aslinda sadece bir bagimlilik benimkisi
Insallah sagolunLütfen düzelsin. Hickimse birinin onuruna hakaret edemez. Siz insansınız. Kendi yolunuzu çizin dönmek istese siz kabul etmeyin. Aciz olmayin!
Gidiyorum...Evet bu dusunce bozuklugu nedrnse tum siddete maruz kalmis kadinlarda var. O yuzden bir psikiyatriste ya da psikologa gitmeni tavsiye ederim.
Evet kendime saygida degerde vermiyorum onunla dogmadim onsuz bir hayatda var..Eşinizin size saygı göstermemesi çok normal. Siz daha kendinize saygı göstermiyorsunuz ki bir başkası göstersin. Bu dünyaya gözünüzü kocanızla mı açtınız? 8 sene önce hayatınızda kocanız mı vardı? Kendinize gelin artık sizi geçtim siz bu rezilliği çekmeye gönüllüsünüz de ailenize yazık
Evet ben kendimi sevmiyorumSiz kendinizi hiç sevmiyorsunuz yazık en çok buna üzüldüm. Kocanızın size ettikleri ne ki sizin kendinize ettiginizin yanında. Allah aklınızı başınıza toplama fırsatı versin.
Evden kovdum diye kendimi suclamamNiye kendinizi suçlayıp yalvardiginizi hiç anlamadım ben . Niye sahi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?