Bosaniyorum ve cok uzgunum

Keske ozaman bitirseydim haklisiniz yazdiklariniz icin tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin...

Benim konumu okuyun. Eşim omuzuma bir fiske vurdu diye iki çocukla 9 yıllık evliliği bitirmeli miyim diye düşünüyorum iki gündür.
Ailenize küfretmiş adam, size küfretmiş. Aradım yalvardım diyorsunuz.
Yazık değil mi size. Kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz

Arada askim derdi

Ben hic kullanmadim birkere bile demedim sayemde geldin diye Allah sorsun
Ne sorsun mesela? Sizin sormadığınız soruları mı? Ey kulum sayesinde yurtdışına gittiğin kadına bitki muamelesi bile yapmıyorsun! Niye yapmıyorsun mu desin? Bence size soracak ama. Aklın neredeydi diyecek? Şey deyin, kafam basmıyor soruyu anlayamadım.

Evet yaptim ve bana ailene soyle gelsinler kopek gibi yalvarsinlar oyle donerim dedi
Niye yalvaracakmissiniz? Ne ozelligi var ki? Amma totosunu kaldirmissiniz su ruh hastasinin. Kendini bulunmaz hint kumasi saniyor.
Su yasadiginiz ruh haline gelince... Uzun zamandir bu forumda uyeyim. Ne zaman bosaniyorum ya da terk edildim gibi konulari gorsem, genelde hakarete, psikolojik siddete maruz kalmis kadinlarda hep bu ruh hali var. Sevgi oldugunu sanmiyorum bunun. Bagimlilik sanirim. Ezilen, pıstırılan tum kadinlar nedense ya bosanmak istemiyor ya da adamlarin donmesini bekliyor. Dayak da yeseler adamlardan vazgecemiyorlar... Diyelim ki tekrar denediniz. Herseyi unutabileceginizi saniyor musunuz? Bunca yasanmis kotu seylerden sonra.... o adamin size iyi bir eş olacagini saniyor musunuz peki? Kimsenin duzeldigini gormedim ben. Duzelir sanmayin. Tekrar deneseniz bile bu adam hakaretin dozunu artirir siddete de baslar. Ikinci kez ayni adamla deneyip de mutlu olani gormedim ben. Kendi ruh sagliginizi korumak icin bu adamdan bosanmak en iyisi. Gercek sevgiyi tattiginizda bunun sevgi olmadigini goreceksiniz. Bir uzmandan destek almanizi tavsiye ederim.

Haklisiniz kendime deger vermiyorum

Hic bir artisi yok bu adamin kendi dusunce bozuklugumdan yanlis dusunmem aslinda..

Bazi insanlara inanabilmem mümkün değil. Size kötü davranan küfürler eden ailenize siddet uygulayan bir varlikla ayni havayi aolumak istemeniz niye???? Yok cocugumuz yok neden esimle haftada bir birlesiyoruz. Yaşınız gayet olgun bir yas benden yasca da büyüksünüz lutfenn kendinizi bi silkeleyin. Size serefsiz diyor adamin bi öldürme girisiminde bulunmadigi kalmis bu nasil bir hayat Allah askina. Esinizi niye geri istiyorsunuz bana bunu anlatin bi lütfen ya???

Insallah duzelicek bu piskolojim anlatmaya derer bir sey yok aslinda sadece bir bagimlilik benimkisi

Insallah duzelicek bu piskolojim anlatmaya derer bir sey yok aslinda sadece bir bagimlilik benimkisi
Lütfen düzelsin. Hickimse birinin onuruna hakaret edemez. Siz insansınız. Kendi yolunuzu çizin dönmek istese siz kabul etmeyin. Aciz olmayin!

Eşinizin size saygı göstermemesi çok normal. Siz daha kendinize saygı göstermiyorsunuz ki bir başkası göstersin. Bu dünyaya gözünüzü kocanızla mı açtınız? 8 sene önce hayatınızda kocanız mı vardı? Kendinize gelin artık sizi geçtim siz bu rezilliği çekmeye gönüllüsünüz de ailenize yazık

Evet kendime saygida degerde vermiyorum onunla dogmadim onsuz bir hayatda var..

Siz kendinizi hiç sevmiyorsunuz yazık en çok buna üzüldüm. Kocanızın size ettikleri ne ki sizin kendinize ettiginizin yanında. Allah aklınızı başınıza toplama fırsatı versin.

Siz kendinizi hiç sevmiyorsunuz yazık en çok buna üzüldüm. Kocanızın size ettikleri ne ki sizin kendinize ettiginizin yanında. Allah aklınızı başınıza toplama fırsatı versin.
Evet ben kendimi sevmiyorum

Aaaa şaka mi bu ne saçma, bir saniye bile düşünecek birşey yok, sal ipini gitsin ama bil ki sen de normal değilsin bu kadar eziyete Sebepsiz katlandığın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…