Arada askim derdibelkı bır gun kazayla agzından aşkım sozcugu cıkmıstır yanı olsa olsa en fazla boyle bırsey olur
Ben hic kullanmadim birkere bile demedim sayemde geldin diye Allah sorsunAynen ya ne bicim is. Inandirici degil asla. Adam bunu ezerken, kadin dese sayemde yurtdisina geldin neyin lafini ediyorsun. Pusup kalacak belkide. Boyle bir cumle elbette hic kullanilmamali ama boyle bir adama kullanirim valla.
Aynen isi bitti menfati bittiAferiiiiiin. Sizle işi bitmiş. Gitti gider o.
ölecem sımdıııArada askim derdi
Hâlâ geri dönmesi için yalvariyormusunuz böyle biri için neyinden vazgecemiyorsunuz acaba aranızda saygı yok ailenize karşı saygısı yok daha onu arayarak biryerlerini kaldırmayın aciz olmayın ya bi kendinize gelin sizin gururunuz yokmu hiç...Herkes oyle soyluyo ama ben anlamiyorum...
Siz artık önünüze bakın. Atın bu hanzoyu başınızdan. Cinsel hayat bile veremiyor yetersiiiiiz, nesi cazip geliyor da yalvarıyorsunuz anlamıyorum. Doğru düzgün adamla tanışıp anne olma şansınızı kaçırmayın bu sümsük ile uğraşıp. Salın gitsin doğal ortamına. Ahahaha.Aynen isi bitti menfati bitti
Ne iyilik yapmış ben de merak ettim onca kötülüğe rağmen iyiliği düşündüğüne göre hayatını falan mı kurtardi böbreğini mi verdi sana ne yaptı ki
kendımı tebrık edıyorum muneccım olmusum ben sonunda kk da takıla takılabelkı bır gun kazayla agzından aşkım sozcugu cıkmıstır yanı olsa olsa en fazla boyle bırsey olur
Arada askim derdi
Vallahi erkek olsam ben sizinle evlenmek isterdim. Dişi olduğumdan kelli erkek versiyonunuz varsa talibim..Aynen isi bitti menfati bitti
İnşallah. Sinirim bozuldu.Konunun fake olduğu açığa çıkınca beni hatırlayın gençler
Yaa güzelim vallahi senin piskoloji iyi değil benim aileme bunu söyleyen adamı ayağıma toz etmem sende otur bunun için ağla sızla yalvar daha pesEvet yaptim ve bana ailene soyle gelsinler kopek gibi yalvarsinlar oyle donerim dedi
Gerek yok müneccim olmaya, arada bir parmak bal sürerler, köle kaçmasın. Genelde bu bal kuru söz olur.kendımı tebrık edıyorum muneccım olmusum ben sonunda kk da takıla takıla
Kocayı boşayıp erkek olcam benVallahi erkek olsam ben sizinle evlenmek isterdim. Dişi olduğumdan kelli erkek versiyonunuz varsa talibim..
Kızlar çeyrek takmasanızda olur. Yeter ki konu sahibinin huyundan suyundan beyim olsun. Soğan doğrasın kıravatını süpürge etsin kulum kölem olsun acımasızca vurayım kırbacı vurayım kırbacı...
Tutmayın beni ulennn
Yooo katip ilk ben talip oldum. Hakkımı yedirtmemmKocayı boşayıp erkek olcam ben
Sakin ol, çok var böylesi.Yooo katip ilk ben talip oldum. Hakkımı yedirtmemm
Hâlâ geri dönmesi için yalvariyormusunuz böyle biri için neyinden vazgecemiyorsunuz acaba aranızda saygı yok ailenize karşı saygısı yok daha onu arayarak biryerlerini kaldırmayın aciz olmayın ya bi kendinize gelin sizin gururunuz yokmu hiç...
Gercekten gercek inanmiyosunuz ama neyse caniniz sagolsun..Konunun fake olduğu açığa çıkınca beni hatırlayın gençler
Dünyadaki bütün algısızlığın yurtdışında yaşayan bu arkadaşta olması ihtimaline ben inanamıyorum. Farkındaysanız anlattıklarının dozu git gide artıyor. Şimdi de cinsel ilişkiye girememe sorunu çıktı adamın.ya kızlar konuya ınanmayanlarınız olmus ama gercekten var boyle akıl tutulması yasayanlar hatta aynı adamla 3 kere bosanıp evlenen
defalarca aldatmasına dovmesıne ragmen bosanmayanlar var yok mu
bu konuda onlardan bırı
kocamı sevıyorum dıyen o kadınlardan bı farkı yok
konu sahıbı senı soyle tutup omuzundan haldır haldır sarsmak ıstıyorum
kendıne geeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?