- 2 Ağustos 2024
- 915
- 1.449
- 33
Yıllardır böyleydi galiba değil miSaygım yok surekli tartisma cikiyor evde hep bi huzursuzluk en basitinden bi yere yemege ciksak orda bile sorun yasayip geliyoruz hic ortak kkararlar alamiyoruz
Yıllardır böyleydi galiba değil mi
Bende anladım zaten ortada birşey yoksa insan niye boşansin ki diye sordum kendimeArkadaşlar yıllarca süren sevgili hayatının ardından evlendim. 5 yıl bitti bir oğlum var 3 yaşında...
Evlenmeden önce herşeye karışır müdahale ederdi.. kıskanmalar sosyal hayat kısıtlaması v.s neyse evlendk kıskanmalar ve kısıtlamalar azaldı.. yerine sanki ben sadece onun ailesiyle iyi geçinmek için evlenmişim halleri geldi ne yaparsan önce ailesi memnun olacak gel deseler gidecem git deseler yine gidecem öyle hallerrr tabi ben bunları yapamadım neden mi ? Çünkü benim bir ailem olmadı ben orda burda yurtta dede yanımda büyümüş kalabalık aile ortamı görmemiş anne ile baba ile aradaki...
- glsmhmt
- Yorumlar: 48
- Forum: Bir derdim var
Herkes eski konuyu okursa konu sahibinin eşiyle bunca sene evli kalmasının dahi hata olduğunu anlar.
glsmhmt sizi döven hakaret eden sizin kimsesizliğinizi fırsat bilip ezmeye çalışan bir adam için vicdan yapmayın.
Eşine neden saygı duymuyorsun?Bugun anlasma bosanma icin basvurdum gun vereceklermis beklemedeyim ancak vicdan azabı cekiyorum2 cocugum var biri 9 digeri 3 yasina girecek 3 ay sonra.
SAbah evde kalmama muusade etmedi evden benim cpcuklarla tassinmami soyledi . Is cikisi bizi eve birakip kendisinin disariya cikmasini soyledim cikti ve cocuklar uyuyasiya kadar normal hayatimiza devam ettik cocuklar uyuduktaan sonra merak ettim nerde oldugunj soyledim aglayarak konustu eve gelebilcgni bi ev duzeni kurasiya kadar yani bosanmada gerceklesiye kadar gelmesini soyledim geldi cocuklarin basinda agladi agladi sonra gitti bana vicdan yaptrdgini benim suclu oldugumu hissettryorsun cocuklarima kotuluk yapiyormusum hiseettirdigiji spyledim ama arabada uyuyacgini soyledi. Kucuk olan cocugum kızıma kayinvalidem bakiyor esim goturup getiriyordu. Oglum gununu okulda kursta geciriyor. Suan yyasamakta oldugumuz evde kalmak istyrrum bi anda duzenini degiistirmek istemyrm cocuklaarin. Vicdan yaptryor bana. Kendisi zerre saygim yok hic dusunmezdim ugruna nelerden vazgectigim adami bir kere olsun istemeyecgm aklima gelmzddi. Sabah eminmisin bu kapidan girdikmi donusu yok dedi adluyeye girerken beni sevmiyormussun dedi sevmyrum dedim bi iki kere geri gitti geldi derken anllasmali protokolu hazirladm kendim cocuklar ortak velayet nafaka talep etmyrum sadece ev ve araba ortak birlikte aldik dedim. Suaan dusundugum tek sey ustesinden gelebilirmiyim cocuklarima huzurlu bir ortam saglarmym vicdan yapmaam normaal mi cok korkuyorum bu kararimin yanlismi dogrrumu oldugundan emin olamammaktan ama sonradaan pisman olmak istemedigim icin. Kesinlikle saygim yok son zamanlar sen kimsin sen ne karisiyorsun sanami soracagim gibi kelimelerim arttgi icin bosaanma kararini kendisi istedi ve bana degil once ogluma biz annenle ayrilicaz ama hep yanindayim dedigi icin bu surec basladi daha onnce ben defalsrca dile getirdim ama ilk defa ciddi bi sekilde yol izledik dusuncelerimden eminmiyim ddogrumu yanlis bir kararmi ona olan saygim bittigi icin geri kazanabilcegim bi duygu oldugunu dusunmedigim icin yada kazanabilirmiyim diye dussunemedigim icin pisman olmak istemyrum
Anlamaya çalışma gayretininden öpüyorumPek anlamadım. Sizi baskı altına almaya çalıştı sizde bu yüzden ona karşı saygısızlaştınız mı?
Şimdi eski konunuza baktım. Eşinizden şiddet görmüşsünüz ve size değer vermediğini düşünüyorsunuz.Evet bu sekillde ilelrledi qma bu bi gunluk oki gunluk degil 2 yildir boyle
Arabesk takılmaya devam edin.Nafaka istemyrum ben 10 yasindaydim kendi kqrnimi doyurmaya baslladigimda kaldıki vermeyecek olqn oylede vermez boylede en azindan ben istemedim vermedi derrim para yuzunden innsanlardan nefret etmekten nefret ettim . Ama o konuda tum ihtyaclarini karsilar
Bosanirsiniz yarın evlenir.. başka çocuğu olur o zamanda mükemmel baba olur.. ama yeni cocugunaMukemmel bir baba bu konuda istemeyeyim ki gercekler daha da netlessin
Cift terapisi bize ne diyecek beraber zaman gecirin biz yalniz kaldigimizxa birbirimizin yuzune bile bakmadan konussuyoruz ki sohbet konumuz bile olmuyor ben disarida is ortaminda arkadaslarimla cok neseli eglenceliyim ama eve girince enerjim bitiyor ondan dolayı
Sevgi göstermeyen bir eşe saygısızlıkla karşılık vermek ne kadar doğru bir davranış sizce? Bu sorunu farkedince çözüm aramanız gerekiyordu. Sevgisiz ilerleyen bir evlilikte çocuk yapmak ne kadar doğru bir davranış peki?? Madem ayrılmayı kafanıza koymussunuz bari bunu hakkıyla yapın, adaplı ve saygılı bir şekilde…Vicdanim neden rahat degil bilmiyorum ona hhaksizlik ettigimi dusunmuyorum sorunlar cozulemeyeck sekilde yani sen sunu yapmaktan vazgec ben bunu diyebilcegim bisey yok. Saygı yok. Sevgi gosteren bi es degil zamanlada bende saygisizzlik arttı en ufak hareketi gozume batiyor cok denedim bir hafta oncesine kadar kusmuyuz barisalim dedim sen bana saygi gostermyrsun dedi elimde degil dedim
Tam olarak bunların olacagini dusundugum icin bitmeli diyorum cocuklarim icin denersemdd daha igrenc bi hal alacak cocuklqrin gozunun onundeSevmiyorum çok önemli bir cümle severiz sayarız sonra ikiside biter .Sevgide saygıda geri kazanılan duygular değilki.Yani sevmeden saymadan kavga hakaret bir sonraki aşama tiksinti pismanl olursanız sevmediğinz için değil o alışkanlık ve dışarıya verdiğiniz imaj için pişman olursunuz . Dönerseniz kendinizden verir sizden gidenlere pişman olursunuz bu iş böyle malesef
Evet yilllardir boyleydiYıllardır böyleydi galiba değil mi
Şuan bunu okuyup banada siz hatirlattiniz tekrardan yasadigim o gunu o kadar farkli travmalar varki ben bile bi cogunu anlatamyrum bjr arkadas demisski kendini ifade edemiyorsun diye ne diyecegimi bilmiyorum hangisini biirde oyle bisey ki kendimi sucluyorum bunun sebebinide bilmiyorum bu kadar yasadigim olaylara ragmen vicdan yapmam çok saçmaArkadaşlar yıllarca süren sevgili hayatının ardından evlendim. 5 yıl bitti bir oğlum var 3 yaşında...
Evlenmeden önce herşeye karışır müdahale ederdi.. kıskanmalar sosyal hayat kısıtlaması v.s neyse evlendk kıskanmalar ve kısıtlamalar azaldı.. yerine sanki ben sadece onun ailesiyle iyi geçinmek için evlenmişim halleri geldi ne yaparsan önce ailesi memnun olacak gel deseler gidecem git deseler yine gidecem öyle hallerrr tabi ben bunları yapamadım neden mi ? Çünkü benim bir ailem olmadı ben orda burda yurtta dede yanımda büyümüş kalabalık aile ortamı görmemiş anne ile baba ile aradaki...
- glsmhmt
- Yorumlar: 48
- Forum: Bir derdim var
Herkes eski konuyu okursa konu sahibinin eşiyle bunca sene evli kalmasının dahi hata olduğunu anlar.
glsmhmt sizi döven hakaret eden sizin kimsesizliğinizi fırsat bilip ezmeye çalışan bir adam için vicdan yapmayın.
Karar veren yol almalı çünkü o karar mucize olmadan değişmiyor durumu kabullenip yutkunmaya dönüyor hakkınızda iyiyi dilerimTam olarak bunların olacagini dusundugum icin bitmeli diyorum cocuklarim icin denersemdd daha igrenc bi hal alacak cocuklqrin gozunun onunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?