Boşanıyorum vicdan azabı çekiyorum

Peki bizim avukat yok kendimiz açtık o nasil oluyir
Neden böyle bir karar aldınız abimin ilk eşinden boşanması böyle olmuştu ama orada kadın başkasına gitmişti hiç nafaka vs talep etmediler abim bir avukata gidip kağıtları hazırlattı ve aynı gün içinde boşandılar
Yani neden birşey talep etmeden bir avukat tutmadan çocuklarınızın kendinizin hakkını almadan öylece bırakmak istiyorsunuz
Adam bu kadar mı kötü biri (iyi bir baba demişsiniz)
İyi bir baba çocuğunun nafakasını vermek ister
Külfetsiz boşanmak isteyen kişiler genelde aldatılan kişiler oluyor
Aldatan kişiler bir an önce bu bitsin diğerine geçeyim dediği için kabul ediyor

Ben cirkinlesmeden bitsin ikna ol.usjen diye de istemedim acikcasi, benim kesinlikler digerine geceyim dedigim bi durum soz konusu bile degil

şuanki haline bakilirsa o kadsr masum ve istekliki o oyle yaptikca sinir oluyorum o zamanla sabrımı tuketti, sevgimi ve saygımı simdi kalkmis ben sucluyum gibi yapiyor
Bir kadın kolay kolay boşanma kararı almıyor, boşanmak istediğinize göre yılların birikimi var ve artık kaldıramıyorsunuz o yüzden de boşanmak istiyorsunuz, kaldı ki bugün masum gibi görünen eşiniz geçmişte sizi dövmüş, sözleriyle ezmiş yaralamış, hareketleriyle yaralamış.

Bugün takındığı masumluk maskesi ne sizi aldatsın ne de vicdanınızı sızlatsın, insanları biraz tanıdıysam şu anki hali numara, boşanmaktan vazgeçirdiği zaman yine aynı tas aynı hamam devam edecek.

Ben cirkinlesmeden bitsin ikna ol.usjen diye de istemedim acikcasi, benim kesinlikler digerine geceyim dedigim bi durum soz konusu bile degil
Sonuçta eşiniz anlasmaliya ikna olmuş böyle iyiymiş gibi pişman gibi davranması sadece boşanmaktan vazgeçip aynı tas aynı hamam devam etmek için

Evliliginiz degismez devam ederse bence evlilik terapisti yerine sen terapi al bu dangozu da boşa cocuk mutsuz bir yuvada buyuyecegine mutlu bir anneyle büyüsün

Tesekkur ederim yorumunuz icin simdi 1 sy boyunca nssil gececek zaman ve evdende gitmiyor surekli af dilemekller brni daha da yoruyor. Ailesine de soylemiyor

Sonuçta eşiniz anlasmaliya ikna olmuş böyle iyiymiş gibi pişman gibi davranması sadece boşanmaktan vazgeçip aynı tas aynı hamam devam etmek için
Yani ben ona zorla imza attirmadm zorlada goturmedim onu bir yere simdi kalkms ben oraya gitmeyecegim diyor bosanmayacagim diyor

Evliliginiz degismez devam ederse bence evlilik terapisti yerine sen terapi al bu dangozu da boşa cocuk mutsuz bir yuvada buyuyecegine mutlu bir anneyle büyüsün
Zaten benimde bi destwk almam gerekiyor cunku cocuklar konusunda illaki zorlanacagım bu durumdan saglikli bir sekilde yol almam icin destek almam sart evdende gitmiyor ki delircek insan daha 1 ayda vsr ve hadi diyelim bir ay gecti ya o gun gelmezse

Yani ben ona zorla imza attirmadm zorlada goturmedim onu bir yere simdi kalkms ben oraya gitmeyecegim diyor bosanmayacagim diyor
Avukat tutsaydiniz hiç bununla ugrasmazdiniz gelmezse yeniden gerekli belge vs toplayıp yeniden başlayacaksınız yada gidip avukat tutup dava açacaksınız

Yani ilkinde gelmezse dosya kapaniyormj hemen
Tam bilmiyorum ki ben avukatla devam etmiştim hiç bir şey araştırmadan bilgi edinmeden mi yola çıktınız ya dava reddedilir yada taraflardan biri isterse cekismeliye döner
Bakın boşanmak çok zor ve sancılı bir dönem iyice araştırıp bilgi toplayıp iyi bir avukatla yola cikmalisiniz

Avukat tutun, işi yokuşa sürmeye çalışıyor, bir tanıdığımın da eşi boşanmayı kabul edip protokolü imzaladı sonra boşanmayacağım sana çektireceğim demeye başladı, bir gün çocukları bahane etti bir gün seni seviyorum demeye başladı, ağladı sızladı, tanıdığım bu iş böyle olmayacak avukat tutuyorum deyip adamın karşısına avukatı dikince adam tıpış tıpış anlaşmalı boşanma davasına katılıp tek celsede boşandı.

Maddi nedenlerden dolayı mı avukat tutmadınız? Eğer öyleyse bir an önce bitsin gitsin, bir şey istemem, nafakayı boşver deme hakkınız var mı? Çocuklarınıza nasıl bakacaksınız? Adamı hiç bir yükümlülüğe sorumluluk altına sokmamak çok bencil bir davranış. İsterse verir istemezse vermez veya bir ay verir üç ay vermez. Hiç mükemmel baba diyip kendinizi kandırmayın. Boşandıktan sonra çocuklardan da uzaklaşıyorlar çünkü düzenleri bozulduğu için sizi suçluyorlar. Burada kaç tane konu var sizinki gibi. Yeniden evlenip başka çocuğu olunca eskileri yok sayıyor ya da çocukların paylarını azaltıyorlar.

Yanlış görmediysem dayak şiddet olmasına rağmen ikinci çocuğu yapmışsınız. Kendi hatanızla da yüzleşin, kendinizde de suç arayın. Çocuk olmasa tabi çantanızı alın çıkın ama çocuklar varsa ve maddi durumunuz sağlam değilse o çocukların hakkını almak zorundasınız. Bencillik yapmayın, çocukların A dan z ye ihtiyaç listesini çıkarın ve kim neyi ödeyecek yazın protokole.

bu yola başvurabilirim dediğiniz gibi inşallah gerek kalmaz

avukatlara para vermektense diye düşünerek yol aldım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…