Pişman olmasını istiyorsunuz ama pişman olmak hani küçük hatalarda olur. Sizin kocanız bilerek ve isteyerek , tüm sonuçlarını göze olarak evli olduğu halde , eşi dışında bir kadınla cinsel ilişkiye girmiş . Hani bunda pişman olunacak bişey yok, çünkü isteyerek yapmış , yaparken sonuçta ayağı kayıp cinsel ilişkiye girmedi kadinla. Siz ayaklarıniza kapansin , ben bir hata yaptım desin istiyorsunuz , çünkü siz aslında dönmek istiyorsunuz. Ama adam kendi canından , kadından kızını düşünmezken sizi niye düşünsün . Nafakanızı tazminatınızı alın , kendinize yeni bir hayat kurun, kızınız kocası başka kadınla gitti diye yıkılmayan bir annesi olduğunu görsün.Kızlar ben 4 yıllık evliyim.2 yaşında kızım var.esim 32 yasinda ben 28.esim olacak adam beni 22 yaşında bı kizla aldattı.bunu öğrendim.4 ay onunla birlikteymis.izin için memlekete geldiğimde de o kızı evime atmış.komsular söyledi.guvenlik kamerasına falan baktırdım.evet öyleymiş ve öğrendiğim an davayı actim.cekismeliye gitti.esim polis.onu emniyete gidip rezil ettim işinden edecek duruma getirdim.silahini aldırdım falan.silahla tehdit vardı.kaldi ki eşim asla böyle bı insanda değildi.icinden canavar çıktı.4 aydır ailemin yanindayim.kizina bakmiyo,1 lira para göndermeyi geç,yüzünü bile gormuyo.onun yaptığı pisliğin bedelini bile ben ve kızım ödüyoruz.Allahtan tek isteğim pişman olsun ayaklarıma kapansın yuvam vardı karım kızım vardı desin ama eline gecmeyelim.ama pişman olmasını çok istiyorum çünkü beni mahfetti.ozguvenimi yerle bir etti.agzimin içine bakan,aşık olduğundan emin olduğum adam bana bunu reva gordu.beni yıktı.perisan etti.o da beter olsun istiyorum.sizce pişman olur mu.kaldi ki aldattığı kızla konuştum.benim için evli olması önemli değil dedi.bana sabır ve dua edin lütfen canlar.
Kızlar ben 4 yıllık evliyim.2 yaşında kızım var.esim 32 yasinda ben 28.esim olacak adam beni 22 yaşında bı kizla aldattı.bunu öğrendim.4 ay onunla birlikteymis.izin için memlekete geldiğimde de o kızı evime atmış.komsular söyledi.guvenlik kamerasına falan baktırdım.evet öyleymiş ve öğrendiğim an davayı actim.cekismeliye gitti.esim polis.onu emniyete gidip rezil ettim işinden edecek duruma getirdim.silahini aldırdım falan.silahla tehdit vardı.kaldi ki eşim asla böyle bı insanda değildi.icinden canavar çıktı.4 aydır ailemin yanindayim.kizina bakmiyo,1 lira para göndermeyi geç,yüzünü bile gormuyo.onun yaptığı pisliğin bedelini bile ben ve kızım ödüyoruz.Allahtan tek isteğim pişman olsun ayaklarıma kapansın yuvam vardı karım kızım vardı desin ama eline gecmeyelim.ama pişman olmasını çok istiyorum çünkü beni mahfetti.ozguvenimi yerle bir etti.agzimin içine bakan,aşık olduğundan emin olduğum adam bana bunu reva gordu.beni yıktı.perisan etti.o da beter olsun istiyorum.sizce pişman olur mu.kaldi ki aldattığı kızla konuştum.benim için evli olması önemli değil dedi.bana sabır ve dua edin lütfen canlar.
Canim neden muhatap oluyorsun elin karaktersizi ile ? Davanı geri çekme tazminat ve nafaka işte kesinlikle mesajlarda ve telefon görüşmelerinde hakaret kavga vs girme bunlara hatta hiçbir şekilde konuşmasan kafi. Birde şuan tedbir nafakasi alabilirsin dava açtıysan ve sakin ama sakın affetme bu tekrar edecek hem de hiç bitmeyecek aldatması bunu unutma sen ve kızın değerlisin bu adamın elinde heba olmayınKızlar ben 4 yıllık evliyim.2 yaşında kızım var.esim 32 yasinda ben 28.esim olacak adam beni 22 yaşında bı kizla aldattı.bunu öğrendim.4 ay onunla birlikteymis.izin için memlekete geldiğimde de o kızı evime atmış.komsular söyledi.guvenlik kamerasına falan baktırdım.evet öyleymiş ve öğrendiğim an davayı actim.cekismeliye gitti.esim polis.onu emniyete gidip rezil ettim işinden edecek duruma getirdim.silahini aldırdım falan.silahla tehdit vardı.kaldi ki eşim asla böyle bı insanda değildi.icinden canavar çıktı.4 aydır ailemin yanindayim.kizina bakmiyo,1 lira para göndermeyi geç,yüzünü bile gormuyo.onun yaptığı pisliğin bedelini bile ben ve kızım ödüyoruz.Allahtan tek isteğim pişman olsun ayaklarıma kapansın yuvam vardı karım kızım vardı desin ama eline gecmeyelim.ama pişman olmasını çok istiyorum çünkü beni mahfetti.ozguvenimi yerle bir etti.agzimin içine bakan,aşık olduğundan emin olduğum adam bana bunu reva gordu.beni yıktı.perisan etti.o da beter olsun istiyorum.sizce pişman olur mu.kaldi ki aldattığı kızla konuştum.benim için evli olması önemli değil dedi.bana sabır ve dua edin lütfen canlar.
Hohhhh yok artık. Güvenlik kamerası görüntülerini mahkemeye sunup (kızla yazışmaları da) maddi manevi tazminat, çocuk için nafaka, kendiniz için yoksulluk nafakası talep edin. Size her ay o nafakayı ödeyince zaten unutmaz yaptıklarını. Yuva yıkanın yuvası da olmuyor ayrıca binlerce kez gördük mutlu da olmayacak. Siz kendinize odaklanın yavrunuza odaklanın. Zaten rezil olmuş iş yerinde, kızla da mutlu olmayacak birinin evli olmasını umursamayan kadın/erkek kendisi de evli olunca umursamaz aldatır :) bunu unutmayın.Kızlar ben 4 yıllık evliyim.2 yaşında kızım var.esim 32 yasinda ben 28.esim olacak adam beni 22 yaşında bı kizla aldattı.bunu öğrendim.4 ay onunla birlikteymis.izin için memlekete geldiğimde de o kızı evime atmış.komsular söyledi.guvenlik kamerasına falan baktırdım.evet öyleymiş ve öğrendiğim an davayı actim.cekismeliye gitti.esim polis.onu emniyete gidip rezil ettim işinden edecek duruma getirdim.silahini aldırdım falan.silahla tehdit vardı.kaldi ki eşim asla böyle bı insanda değildi.icinden canavar çıktı.4 aydır ailemin yanindayim.kizina bakmiyo,1 lira para göndermeyi geç,yüzünü bile gormuyo.onun yaptığı pisliğin bedelini bile ben ve kızım ödüyoruz.Allahtan tek isteğim pişman olsun ayaklarıma kapansın yuvam vardı karım kızım vardı desin ama eline gecmeyelim.ama pişman olmasını çok istiyorum çünkü beni mahfetti.ozguvenimi yerle bir etti.agzimin içine bakan,aşık olduğundan emin olduğum adam bana bunu reva gordu.beni yıktı.perisan etti.o da beter olsun istiyorum.sizce pişman olur mu.kaldi ki aldattığı kızla konuştum.benim için evli olması önemli değil dedi.bana sabır ve dua edin lütfen canlar.
Allah belasını versin böyle adamların ya.Kızlar ben 4 yıllık evliyim.2 yaşında kızım var.esim 32 yasinda ben 28.esim olacak adam beni 22 yaşında bı kizla aldattı.bunu öğrendim.4 ay onunla birlikteymis.izin için memlekete geldiğimde de o kızı evime atmış.komsular söyledi.guvenlik kamerasına falan baktırdım.evet öyleymiş ve öğrendiğim an davayı actim.cekismeliye gitti.esim polis.onu emniyete gidip rezil ettim işinden edecek duruma getirdim.silahini aldırdım falan.silahla tehdit vardı.kaldi ki eşim asla böyle bı insanda değildi.icinden canavar çıktı.4 aydır ailemin yanindayim.kizina bakmiyo,1 lira para göndermeyi geç,yüzünü bile gormuyo.onun yaptığı pisliğin bedelini bile ben ve kızım ödüyoruz.Allahtan tek isteğim pişman olsun ayaklarıma kapansın yuvam vardı karım kızım vardı desin ama eline gecmeyelim.ama pişman olmasını çok istiyorum çünkü beni mahfetti.ozguvenimi yerle bir etti.agzimin içine bakan,aşık olduğundan emin olduğum adam bana bunu reva gordu.beni yıktı.perisan etti.o da beter olsun istiyorum.sizce pişman olur mu.kaldi ki aldattığı kızla konuştum.benim için evli olması önemli değil dedi.bana sabır ve dua edin lütfen canlar.
Pişman olduğu zaman içinde bir şey kalmayacak emin ol bu kimdi diyeceksin hattaKızlar ben 4 yıllık evliyim.2 yaşında kızım var.esim 32 yasinda ben 28.esim olacak adam beni 22 yaşında bı kizla aldattı.bunu öğrendim.4 ay onunla birlikteymis.izin için memlekete geldiğimde de o kızı evime atmış.komsular söyledi.guvenlik kamerasına falan baktırdım.evet öyleymiş ve öğrendiğim an davayı actim.cekismeliye gitti.esim polis.onu emniyete gidip rezil ettim işinden edecek duruma getirdim.silahini aldırdım falan.silahla tehdit vardı.kaldi ki eşim asla böyle bı insanda değildi.icinden canavar çıktı.4 aydır ailemin yanindayim.kizina bakmiyo,1 lira para göndermeyi geç,yüzünü bile gormuyo.onun yaptığı pisliğin bedelini bile ben ve kızım ödüyoruz.Allahtan tek isteğim pişman olsun ayaklarıma kapansın yuvam vardı karım kızım vardı desin ama eline gecmeyelim.ama pişman olmasını çok istiyorum çünkü beni mahfetti.ozguvenimi yerle bir etti.agzimin içine bakan,aşık olduğundan emin olduğum adam bana bunu reva gordu.beni yıktı.perisan etti.o da beter olsun istiyorum.sizce pişman olur mu.kaldi ki aldattığı kızla konuştum.benim için evli olması önemli değil dedi.bana sabır ve dua edin lütfen canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?