-Yaşadığınız durum tam bi travma. Ne kadar üzücü ve zor..Kızlar ben 4 yıllık evliyim.2 yaşında kızım var.esim 32 yasinda ben 28.esim olacak adam beni 22 yaşında bı kizla aldattı.bunu öğrendim.4 ay onunla birlikteymis.izin için memlekete geldiğimde de o kızı evime atmış.komsular söyledi.guvenlik kamerasına falan baktırdım.evet öyleymiş ve öğrendiğim an davayı actim.cekismeliye gitti.esim polis.onu emniyete gidip rezil ettim işinden edecek duruma getirdim.silahini aldırdım falan.silahla tehdit vardı.kaldi ki eşim asla böyle bı insanda değildi.icinden canavar çıktı.4 aydır ailemin yanindayim.kizina bakmiyo,1 lira para göndermeyi geç,yüzünü bile gormuyo.onun yaptığı pisliğin bedelini bile ben ve kızım ödüyoruz.Allahtan tek isteğim pişman olsun ayaklarıma kapansın yuvam vardı karım kızım vardı desin ama eline gecmeyelim.ama pişman olmasını çok istiyorum çünkü beni mahfetti.ozguvenimi yerle bir etti.agzimin içine bakan,aşık olduğundan emin olduğum adam bana bunu reva gordu.beni yıktı.perisan etti.o da beter olsun istiyorum.sizce pişman olur mu.kaldi ki aldattığı kızla konuştum.benim için evli olması önemli değil dedi.bana sabır ve dua edin lütfen canlar.
Hayır.Daha böyle bişey söz konusu bile olamaz ama çok canım yandı çok üzüldüm çok ağladım.cok zorlandım.sadece bu bana ve kızıma yasattigi yanına kalmasin istiyorum.kizim dedesine baba diyo.o her babama baba deyisinde biz kahroluyoruz.bu onun yanına kalmasin.biz burda bu haldeyken o gülüp eğlenip yiyip içip sicmasin onla bunla.bize 1 lira bile göndermezken onla bunla yemesin.akli başına gelsin bizi özlesin,ben ne yaptım desin ama bu seferde ben buz olayım ona istiyorum sadece.yoksa geri dönüş gibi bı durum yok.olamazda.o defter kapandı-Yaşadığınız durum tam bi travma. Ne kadar üzücü ve zor..
-Komşular da iyi ki demiş yoksa kandırılmaya devam edecekmissiniz.
-Kadina denecek söz yok ama onun degil esinizin size sadakatli olmasi gerekir. Siz eşinizle evlisiniz. Sadık olması gereken de o.
- Eşinizi hala sevip affetmeye meyilli misiniz hala, bunu merak ettim açıkçası?
Siz kendi hayatınıza bakın , bir de ne kadar zamandır ayrısınız ki , kızınız babasını unuttu ama siz hala çok kötü durumdasınız. Para meselesine gelince açın davanizi sonra alın tazminat nafaka , polis olduğu icin maaşa göre nafaka veriyorlar ve sizinki yüksek olurHayır.Daha böyle bişey söz konusu bile olamaz ama çok canım yandı çok üzüldüm çok ağladım.cok zorlandım.sadece bu bana ve kızıma yasattigi yanına kalmasin istiyorum.kizim dedesine baba diyo.o her babama baba deyisinde biz kahroluyoruz.bu onun yanına kalmasin.biz burda bu haldeyken o gülüp eğlenip yiyip içip sicmasin onla bunla.bize 1 lira bile göndermezken onla bunla yemesin.akli başına gelsin bizi özlesin,ben ne yaptım desin ama bu seferde ben buz olayım ona istiyorum sadece.yoksa geri dönüş gibi bı durum yok.olamazda.o defter kapandı
4 ay oldu ailemin yanindayim.ilk zamanlar daha kötüydm.suan o serefsizi değil ama evimi,düzenimi,çatalimi bile özledim.davayi acali 3 ay oldu.ilk duruşmayı bekliyorum.tedbir nafakası talep ettik ama hala ses seda yok 2 aydır.karar çıkmadı.insAllah alırım alabildigimiSiz kendi hayatınıza bakın , bir de ne kadar zamandır ayrısınız ki , kızınız babasını unuttu ama siz hala çok kötü durumdasınız. Para meselesine gelince açın davanizi sonra alın tazminat nafaka , polis olduğu icin maaşa göre nafaka veriyorlar ve sizinki yüksek olur
Yaşadıklarınız çok üzücü.Hayır.Daha böyle bişey söz konusu bile olamaz ama çok canım yandı çok üzüldüm çok ağladım.cok zorlandım.sadece bu bana ve kızıma yasattigi yanına kalmasin istiyorum.kizim dedesine baba diyo.o her babama baba deyisinde biz kahroluyoruz.bu onun yanına kalmasin.biz burda bu haldeyken o gülüp eğlenip yiyip içip sicmasin onla bunla.bize 1 lira bile göndermezken onla bunla yemesin.akli başına gelsin bizi özlesin,ben ne yaptım desin ama bu seferde ben buz olayım ona istiyorum sadece.yoksa geri dönüş gibi bı durum yok.olamazda.o defter kapandı
Olabilir gerçekten gökcenkatunun konusuna çok benziyor.Ya bu konunun neredeyse aynısını daha önce okudum. Sadece detaylar azaltılmış ve yalınlaştırılmış bir şekilde yazılmış bu sefer.
Gökçenkatun, paradisekiss, sizsiniz değil mi??
Yıllar evvel yaşanan olayları yeniymiş gibi anlatıp duruyorsunuz sürekli. Bildiğim kadarıyla bir kez affettiniz ve pişman oldunuz çünkü eşiniz aldatmaya devam etti.
Lütfen boşanın artık ve terapi alın. Kendinize yazık ediyorsunuz…
Gokcenkatun hikayesini bende okumuştum ama sonra üyeliği pasiflesmisYa bu konunun neredeyse aynısını daha önce okudum. Sadece detaylar azaltılmış ve yalınlaştırılmış bir şekilde yazılmış bu sefer.
Gökçenkatun, paradisekiss, sizsiniz değil mi??
Yıllar evvel yaşanan olayları yeniymiş gibi anlatıp duruyorsunuz sürekli. Bildiğim kadarıyla bir kez affettiniz ve pişman oldunuz çünkü eşiniz aldatmaya devam etti.
Lütfen boşanın artık ve terapi alın. Kendinize yazık ediyorsunuz…
Kızlar ben 4 yıllık evliyim.2 yaşında kızım var.esim 32 yasinda ben 28.esim olacak adam beni 22 yaşında bı kizla aldattı.bunu öğrendim.4 ay onunla birlikteymis.izin için memlekete geldiğimde de o kızı evime atmış.komsular söyledi.guvenlik kamerasına falan baktırdım.evet öyleymiş ve öğrendiğim an davayı actim.cekismeliye gitti.esim polis.onu emniyete gidip rezil ettim işinden edecek duruma getirdim.silahini aldırdım falan.silahla tehdit vardı.kaldi ki eşim asla böyle bı insanda değildi.icinden canavar çıktı.4 aydır ailemin yanindayim.kizina bakmiyo,1 lira para göndermeyi geç,yüzünü bile gormuyo.onun yaptığı pisliğin bedelini bile ben ve kızım ödüyoruz.Allahtan tek isteğim pişman olsun ayaklarıma kapansın yuvam vardı karım kızım vardı desin ama eline gecmeyelim.ama pişman olmasını çok istiyorum çünkü beni mahfetti.ozguvenimi yerle bir etti.agzimin içine bakan,aşık olduğundan emin olduğum adam bana bunu reva gordu.beni yıktı.perisan etti.o da beter olsun istiyorum.sizce pişman olur mu.kaldi ki aldattığı kızla konuştum.benim için evli olması önemli değil dedi.bana sabır ve dua edin lütfen canlar.
Benim de aklıma geldi ama onun çocuğu yoktu ve sakin ve soğukkanlı idi o .Tarih ve üslup tam uymasa da bu Gökçenkatun. Yazmış gitmiş yine..
Evet yoktu ama hikaye uyuyor hatta ayniBenim de aklıma geldi ama onun çocuğu yoktu ve sakin ve soğukkanlı idi o .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?