Bosanıyorum yardım

Böyle adamlar sadece evindeki konfordan mahrum kaldığı için pişman olur. Bırakın ne hali varsa görsün. Pişman olacak olsa sizi aldatmazdı zaten. Sakın affedeyim demeyin size ve kızınıza yazık olur. Çünkü ilk fırsatta yine aldatacaktır. Kızınızla yeni bir hayat kurun kendinize.

Bu enerjide kalmayın lütfen, çocuğunuza odaklanın yalnız nafaka ve tazminat için ne gerekiyorsa yapın

Bu adam şimdi asla pişman olmaz. Yaşlanır. Elinden tutan olmaz o zaman aklına gelirsiniz. Eşinizin pişmanlığını bekleyene kadar siz hayatınızı kurmaya çalışın. İnşallah başarırsınız.

Ah ben sizi hatırladım. Çok mantıklı bir kadındınız burda anbean takip etmiştik olayları. Yaşananlardan dolayı duygular mantığınızı bastırıyor ama hiç korkmayın her şey geçecek

-Yaşadığınız durum tam bi travma. Ne kadar üzücü ve zor..
-Komşular da iyi ki demiş yoksa kandırılmaya devam edecekmissiniz.
-Kadina denecek söz yok ama onun degil esinizin size sadakatli olmasi gerekir. Siz eşinizle evlisiniz. Sadık olması gereken de o.
- Eşinizi hala sevip affetmeye meyilli misiniz hala, bunu merak ettim açıkçası?

Hayır.Daha böyle bişey söz konusu bile olamaz ama çok canım yandı çok üzüldüm çok ağladım.cok zorlandım.sadece bu bana ve kızıma yasattigi yanına kalmasin istiyorum.kizim dedesine baba diyo.o her babama baba deyisinde biz kahroluyoruz.bu onun yanına kalmasin.biz burda bu haldeyken o gülüp eğlenip yiyip içip sicmasin onla bunla.bize 1 lira bile göndermezken onla bunla yemesin.akli başına gelsin bizi özlesin,ben ne yaptım desin ama bu seferde ben buz olayım ona istiyorum sadece.yoksa geri dönüş gibi bı durum yok.olamazda.o defter kapandı

Siz kendi hayatınıza bakın , bir de ne kadar zamandır ayrısınız ki , kızınız babasını unuttu ama siz hala çok kötü durumdasınız. Para meselesine gelince açın davanizi sonra alın tazminat nafaka , polis olduğu icin maaşa göre nafaka veriyorlar ve sizinki yüksek olur

4 ay oldu ailemin yanindayim.ilk zamanlar daha kötüydm.suan o serefsizi değil ama evimi,düzenimi,çatalimi bile özledim.davayi acali 3 ay oldu.ilk duruşmayı bekliyorum.tedbir nafakası talep ettik ama hala ses seda yok 2 aydır.karar çıkmadı.insAllah alırım alabildigimi

Yaşadıklarınız çok üzücü.
Zaman en iyi ilaç.
Güçlü olun. Çocuğunuz icin güçlü olmak zorundasınız

Ya bu konunun neredeyse aynısını daha önce okudum. Sadece detaylar azaltılmış ve yalınlaştırılmış bir şekilde yazılmış bu sefer.

Gökçenkatun, paradisekiss, sizsiniz değil mi??

Yıllar evvel yaşanan olayları yeniymiş gibi anlatıp duruyorsunuz sürekli. Bildiğim kadarıyla bir kez affettiniz ve pişman oldunuz çünkü eşiniz aldatmaya devam etti.

Lütfen boşanın artık ve terapi alın. Kendinize yazık ediyorsunuz…

Olabilir gerçekten gökcenkatunun konusuna çok benziyor.

Ben kızın dediğine takıldım benim için evli olup olmamasi farketmez mi ? Ya bunlar nasıl kadın ileride evlenecek aynı şey başına gelse ? Valla gerçekten anlayamıyorum
Size gelince kızınızla güzel bir hayat dilerim

Gokcenkatun hikayesini bende okumuştum ama sonra üyeliği pasiflesmis ne yaptı merak ediyorum

Ee işi silah aldirtmaya,meslekten ihraç ettirmeye kadar getirdiğiniz adam pişman olunca elinize ne geçecek,dua edin o silah farklı şeylere sebep olmamış. Çocuğuna babalık yapacaksa bu sokma akılla olacak şey değil zaten,yapması varsa yapan. Siz bı sadaka verin,fakir sevindirin. Canınız kurtulmus

Çok üzüldüm adınıza, inşAllah en kısa zamanda tüm dilekleriniz hayırlısı ile gerçekleşir Size tavsiyem biranevvel güzel bir iş bulup kızınız ile birlikte kendi düzeninizi kurmanız, ev üstüne ev olmuyor maalesef

Gelen, gideni aratır…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…