Bosanıyorum yardım

Güvenlik kameralarına baktirdim demesine pek inanamadım. Normalde öyle şeyleri yapmaz siteler falan. Mahkeme kararı getirin derler. Öyle demeden verirlerse ve siz davada kullanırsanız da başları belaya girebilir pek inanamadım. Bizim arabanın üstüne bir araba uçmuştu otoparktada onun görüntüsünü bile zar zor almıştık. Ki bir olay vardı yani...Bilemedim

Yuva yıkanın yuvası olmaz kardeşim. Sen içini ferah tut. İlâhi adalet illaki tecelli eder. Rabbim sabırlar versin

kadını evime getirmiş demesi güvenlik kamerası falan bu kadar da tesadüf olur mu
Evet ayrıca bir daha da girmedi yine, acaba Ruhsal sorunun hangi evresi bu. Hikayeyi anlatıp yarıda bırakıp gitmek yazar bizim hayal gücümüze guveniyii

Evet ayrıca bir daha da girmedi yine, acaba Ruhsal sorunun hangi evresi bu. Hikayeyi anlatıp yarıda bırakıp gitmek yazar bizim hayal gücümüze guveniyii
Ben o değilim.

Dediğiniz kişi kim tanımam etmem ama demek ki benim hikayeme benzer bı hikaye onun hikayesinde.İnsAllah hayatını düzene sokmuştur.ben de sokarım insAllah.eski eşim diyeyim artık her yerde çok mutluyum kurtuldum ondan falan diyomus.terbiyesiz herif.ben üzülüyordur diye düşünürken hey gidi hey

Dur sen, yalnız kalınca öyle demez. Erkekler sonradan ayıkıyor mevzuya.

Kıza da dava açar mısın? Benim için evli olması önemli değil ne demek ya?

Nasıl yani evli erkeklerle birlikte olan kişilere dava açılamıyor mu artık? O zaman kızı çevresine rezil et. Yaptıgı yanına kar mı kalacak??
Bunu önermek yanlış olur. Kadın yaftalanacak, fişlenecek, dışlanacak ama erkek mazur görülecek üstüne üstlük sırtı sıvazlanacak bu toplumda. Eylemi yapan iki kişi, ama en çok zararı gören yine kadın.

Eşini de zaten mesleginden atacak duruma getirmiş. Ki adamı kesinlikle savunmuyorum. Sadece "evli olması benim için sorun teşkil etmiyor" diyen kişinin de mağdur olmasını istiyorum.

Eşini de zaten mesleginden atacak duruma getirmiş. Ki adamı kesinlikle savunmuyorum. Sadece "evli olması benim için sorun teşkil etmiyor" diyen kişinin de mağdur olmasını istiyorum.
Ailesi varsa onlara söylenebilir, eğer çevreye rezil edilirse açık av haline gelir kadın.

Yaziklar olsun böylelerine...asla kaybetmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…