Ona bi mektup yazdım zaten söyleyip duruyorum ama o kaale almıyor beni malesfHayırlısı olsun inşallah da akşam eve gelince adam anlamayacak mı eşyalarınızı görmeyince?
hayır soylemedim ama az çok biliyolar zaten 1 senedir anlasamadik görülüyor buEşinin ailesine söyledinmi peki
Bi kısmı gtti fak etmedi hepsi yarın gidecekHayırlısı olsun inşallah da akşam eve gelince adam anlamayacak mı eşyalarınızı görmeyince?
Amin inş cnmDua topiginden hatirliyorum sizi
Allah yardimciniz olsun demeye geldiminsallah yavrunuzla cok mutlu olursunuz
Esınız şiddet uyguluyormuş dedıgınıze göre eskı konunuz da ve bosanıcagınızı söyleyınce tehdıt etmıs yanı sımdı adamdan habersız gıdeceksınız şoka ugrayacak cunku yapamaz dıye dusunuyor hep lafla söyleyıp durmussunuz küçük bebekte var bırakmaz pesınızı .Televızyonda neler göruyoruz dıkkat edın kımseyı tahrık edıcı laflar söylemeyın o evden ayrıldıktan sonra yada oturup konussanız bence daha ıyı böyle olmaz .Amin inş cnm
Mektup falan bırakmayın, bakın evi terketti diye delil olarak kullanır, haksız duruma düşersinizOna bi mektup yazdım zaten söyleyip duruyorum ama o kaale almıyor beni malesf
Oturup konuşmaya çalıştım defalarca 1 yıldır uğraşıyorm konusulmuyor anlaşmıyor napaymHayatta en azından tutunacagin bir evladın var bence eğer bu evlilik yürümüyorsa karşılıklı oturun anlasın öyle boşanin alıp çocuğunu gidersen suçlu duruma düşersin
Yanlz mektubu hakime göstermeye sıkar bnce ayrıca kuzenm avukat esideKanıtın varsa bunları tazminat için kullan derim. Adamın her şeyini al elinden. Bence de mektup bırakma evi terkettiğine dair kanıt bırakmış olursun. Hayat bundan sonra karşına hep güzel şeyler çıkarsın
Genede hıc bır ınsan boyle terkedılmeyı haketmıyor.Adam içki içiyor mu hala aldatıyor mu ,eve para getırmıyor mu her gun dayak mı yıyıyorsunuz bırakmadı mı son bır kez daha konusun ama guzelce ve acele etmeyın ?bence gıdısınız kurtulus olmayabılır cunku bebek var esınız cok ugrasacak sızınle allah yardımcın olsun.Oturup konuşmaya çalıştım defalarca 1 yıldır uğraşıyorm konusulmuyor anlaşmıyor napaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?