Bosaniyorum

Bi arkadasim ayni sekilde evini terk etti. Ve herkes tarafindan suclu gorundu. Adama evladiyla gorusme firsati vermedi. Kendide bu durumdan oturu uzgundu.
Gerci baska sekilde cikamazdi evden.

Onun disinda uzulme inanki geciyor. Yanip kavrulursun ama geciyor. Sadece zaman.

Bana bayılmıyor evet aldatıyor malesef..dusundugunuzden daha kötü biri.gidicem deyince tamm demeyecek tabiki

Kızını gormedimi eski eşiniz anlamadim

ayni durum bendede var bosanmak istedigimi gidicegmi soyluyorum ama umrunda degil devamli alkol iciyo eve gelmiyo ne kizim ne ben umrunda degiliz biz ekmek bekliyoruz o arkadaslariyla alemlerde gidicem gidemiyorumda bir basima ne yaparm cocukla boylede tekim ama en azndan kalacak yerim var

Aileniz yokmu

Evm

Ağlama sakın..
Bak ne güzel oğlun var yanında o senin en güzel gücün
Sakın kendini bırakma, Güçlü ol Arkana bile bakma

Ağlama sakın..
Bak ne güzel oğlun var yanında o senin en güzel gücün
Sakın kendini bırakma, Güçlü ol Arkana bile bakma
Allah razı olsun böyle düşünceleriniz bir nebze olsun ıyi hissettiriyor.kismet hayırlısı olsun artik.insan ne umutlarla yuva kuruyor ona üzülüyorum

Konu sahıbı durum nedır merak ettım .

Eğer kararlı tavrını sürdürüp , o evi terkettiysen, tebrik ederim ! Bazı erkekler güzellikten ,hoş laftan anlamıyor ..hak ettiğini vermişsin ..bir süre neye uğradığını şaşırır ,anlamaz ,sonra pişman olur ,ayakları totosuna vura vura kapına koşar ..affetme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…