Boşanıyorum..

Kolay olduğunu nereden çıkardınız?
Yaziminizdan ve evliligi kurtarma cabasi icin cocuk yapmis oldugunuzdan yanlissam duzelt!cunki bu is kolay kolay soylenmez ise cocugu aldircam !diyede soylenmez ben bundan kolay oldugunu cikardim..Ama ins.oyle birsey yapmazsin Allah yardimcin olsun o hataya dusme sakin.

O kolay kolay yazdığın dediğiniz şey; günlerce sinir krizlere kavgalar olaylar sonrasında verilmiş bir karar ben buraya kadınlar beni azarlasın diye değil benimle aynı şeyleri yaşamış olan biri var ise nası üstünden gelmiş öğrenmek için yazıyorum

Biz teşvik edip cesaretlendirdiysek evet, bizler de mesul oluyoruz

Bir bakmışsın gerçekten de ortada bebek yok konu sahibi doktora gidecekti bugün. Acaba ne yaptı
Başka konusunda okumuştum galiba ilk değer çok yuksek değildi 2 gün sonra yapılan değerde çok düşüktü. Doktor bile umutlanmayın hamilelik konusunda demişti. Anlamadım ben bu %100 hamileymiş gibi olan tartışmaları konu sahibine de sordum nereden biliyorsunuz hamile olduğunuzu %100 kesinleşti mi dedim cevap vermedi. Bu forumdaki kadınlara bayılıyorum zaten. Doğmamış çocuğa harika don biçiyorlar

Ortada bebek yoksa ne jinekoloğu ne kürtajı? Hem varsa bile o kürtaj öyle can yakıcı, öyle yaralayıcı bi şey ki... Ölseniz çıkmaz acısı..

Eğer gebelik yoksa bi kadın sığınmaya gidip iş ayarlayın kendinize. İzinizi tozunuzu kaybettirip yeni bir hayat kurun. Çabalayarak her şey mümkün şu hayatta.

Konu sahibi konu başlarında "Hamile misiniz" sorusuna "Hamileyim" dediği için böyle oldu. Üstüne eşi kürtaj ol, kendisi de kürtaj olucagim dedigi için. Insanlar o zaman tabi ki de hamile olduğunu düşünüyor

Doktor hamilesin demeden hamileyim diye dolaşmaktan çok akıl karı değil. İlginç valla ne diyim ki

Sen bukadar mı acissin Vicdansız küçüçük sabiye nasıl kıyacaksın hadi aldırdın öldürdün ya öbür dünyada ne yapcan o masum sabi yakana yapıştıgında napcan senı vicdanın affetsin
Mune
Dini yorum yasak.
Yasak.

Hakarette yasak sayın üye.

Bir bakmışsın gerçekten de ortada bebek yok konu sahibi doktora gidecekti bugün. Acaba ne yaptı
Gerçekten ne kadar komik yazdığınız şey? Sahi insanların dertlerini sizofren gibi burdan girip okuyup saçma ve gülücüklü mesaj atınca bu size ne katıyor?

İşinize bakar mısınız? Sizin gibi tiplerle aynı sitede var olmak benim için çok büyük bir acı..

Gerçekten ne kadar komik yazdığınız şey? Sahi insanların dertlerini sizofren gibi burdan girip okuyup saçma ve gülücüklü mesaj atınca bu size ne katıyor?

Vallaha saçma birseyler var ortada ama bunun yorumlarum olduğunu düşünmüyorum. Bu atarlari gidin dogru adrese yapın lütfen

Vallaha saçma birseyler var ortada ama bunun yorumlarum olduğunu düşünmüyorum. Bu atarlari gidin dogru adrese yapın lütfen
Hayatımda yaşadığım sorunlara siz saçma diyin yazmadım. Benimle aynı durumda olan aynı çileleri çeken insanlarla dertleşmek için yazdım. O yüzden kibirinizi de alıp işinize bakın

Katılıyorum sırf binadan taşınabilmek için hamile kaldı ve şimdi ilk iş bebeği gözden çıkarmak yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…