Boşanıyorum..

Hanımefendi ben fikrimi yazdım.
Isteyen istediği kararı verir.
Bizi bağlamaz.
Hamile kalır sonra aldırmak ister eşi de okey verirse aldırır.Tabi yasal süre geçmemişse.
Veya evlenir sonra anlaşamaz ayrılır.
Hepsi özgür irade.
Ondan özgür irademiz var.Özgür irade de tercih hakkı getirir.
Yani insanlar kararlarından dönebilir bu da en doğal hakkıdır.
Sizin inancınıza ve fikirlerinize uymuyor diye tercih hakkı yok diyemeyiz.
Inanciniz ve fikirleriniz sadece ama sadece sizi bağlıyor.
Ondan dolayı konu sahibinin bence tercih hakkı var.
Bu benim fikrim.
Bence daha fazla tartışmaya gerek yok.
Bu konuda benim katılmadığım çok fikir var.
Ama değiştirmeye çalışmıyorum.
Değiştiremem çünkü.
Size göre konu sahibinin tercih hakkı yok. Hamile ise doğurmalı diyorsunuz.
Bende bu fikre katılmıyorum.
Ama saygı duyuyorum.

Isteyen istediği gibi düşünmeye devam etsin..

Siz dini yoruma niye taktınız bu kadar? Ha acı çektirmek günah demisim ha yanlış demisim. Ne farkı var? Fetva vermedim farkındaysanız. Yasadan önce vicdan var ayrıca. Yasalar bağlayıcı olsaydı müebbet yiyeceğini bilen biri kasten adam öldürmezdi. Konu sahibi aldıracak zaten. Tartışmaya değmez. Çünkü söylediklerimi farklı taraflara çekiyorsunuz.

Siz daha ne farkı var diye soruyorsanız meseleyi hiç anlayamamışsınız demektir. Bence de tartışmaya değmez belli ki anlaşamiycaz

Ooo tabiki öyle kendini bulamamis kendini ezik hizmetci köle ve ureme makinasi olarak gören oyle mahluklar var ki. Konu sahibi icin demiyorum bunu ama Bir arkadaşım diyordu ki,kocasi icin, "Onun çocuğunu doğurdum " 9 ay boyunca karninda taşıdığı emzirdiği büyüttüğü çocuk icin boyle diyor. Ve bu aynı şahsiyet 2.cocugunu korunmasiz cinsel iliskiye girdi hamile kaldı ve aldırdı. Kocasi da kötüydü güya. Ama yeri geldimi cok seviyorum kocamii diyordu boyle sahtekar evlilik kölesi olanlar var bosancakti cocugu varmis boşanamazmis bizde yedik

Yazık yaaa gerçekten yazık. Boşanmaz tabi level atlamış. Çocuk da doğurmuş. Daha ne olsun.

Nerede, hangi tarihte, hangi sınavda çıkmış bir soru kullandım acaba,
Hangi sınavda, hangi tarihte çıkmış acaba bu sorular, bilemedim hayli bilgilisiniz bu konuda (!)
[/QUOTE]

Estafurullah. O iddiaya siz sahipsiniz. Ben nereden bileyim sizin gibi ahirette ne soru sorulacağını ve kimin hangi günahla yargılacağını

Ins.Allah senden önce alır o bebegi ( tabi hayirlisi buysa) yazik daha minicik bisey ya nasil boyle kolay aldiracagim diyosun onun gunahini baska yerden cikarir Allah sakin oyle bisey yapma bosaniyosan bosan bebegine kiyma

Semavi dinler dışında kabul eden görüşler var. Bunları bilmiyor olmanız yok olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca dinde herkes kendinden meshul değil mi? Yoksa dosyal medyadaki herkesin günahından meshul mu oluyoruz?

Reactions: 000
yazik daha minicik bisey ya nasil boyle kolay aldiracagim diyosun

Bebek baştan güya ayrı eve çıkabilmek için yapılmış. Yani bebek/çocuk sahibi olmak istediklerinden değil. Ev işi yattı, üstüne boşanma lafı sindirmek için ortaya atıldı. Yani şimdi hamilelik ayak bağı olur tabi. Bu konuda bebegi bebek olarak değilde kapora gibi birşey olarak düşünmek lazım sanırım. Yoksa insanlar kürtaj meselesi yüzünden birbirine girecek

Siz ne de güzel karar veriyorsunuz kimin sevişip kimin sevişmeyeceğine. Kimin hamile kalıp kalmayacağına

Cok yazik cok aci bebegi bu niyetle yaptin bari olmasada aldirma bende daha yeni hamilelik gecirdik doktorlar dogunca ölecek alalimsenide öldirur dedigi halde yapamadim Allah buyuk dedim simdi bunlari duymak bu yuzden cok uzucu geliyo bana

Benimde bir günahım yoktu bebek yüzünden mecburum sanıyorlar köpek gibi oraya geri gidiceğimi düşünüyolar
Köpek gıbı oraya gıtneyecegini dusunuyorsan bu konuda kesın ve kararlıysan ve korkusuzsan o zaman bebegınıde dunyaya getırcek kadr kararlu ol dik ol. Koyluyuz dıye bısey yok koylude olsan kadınsın sen o bebegı aldırma es kısısı sana blof yapıyor oyle bısey yapmayacagını dusunuyor ve sen ona ınat oksun dıye bebegı aldırcam dıyosun . Sakın canm sen onları hıx dusunme madem bosanıyorsun ozaman daha ne bebegınle sen basbasa kalıyorsınuz. Gıden gıtsin. Ama asla o bebegı o babası olacak herıfe gosterme madem aldırmanı ısteyecek kadr vıcdansız ozaman asla gosterme cocuguna baba kavramını dahı ogretme sende onun aılesını bebegınle cezalandır. Yazık be gıt aldırmıs ve sende onun lafıyla randevu alıyorsun ha? Delılık etme. Babanıda takma sımdı daha asamadasın dıye oyle demısyır ama bosandıktan sonra napacak hamıle kadını ve kendı kızını kapıyamı atacak .

Bir hırs, sinirle bebeği aldıracağım demek çok kötü. Kıymayın lütfen bebeğinize. Zor günler geçirirsiniz ama dimdik ayakta durabilirsiniz çalışıp. O kadar çok bebek sahibi olmak isteyen var ki.. Şükredin, kıymetini bilin o içinizdeki minik meleğin.

Cok yazik cok aci bebegi bu niyetle yaptin bari olmasada aldirma bende daha yeni hamilelik gecirdik doktorlar dogunca ölecek alalimsenide öldirur dedigi halde yapamadim Allah buyuk dedim simdi bunlari duymak bu yuzden cok uzucu geliyo bana

Ben babamı erken kaybettim, belki onun da etkisi var. Ama ben hamile kalırken gün gelir yalnız kalabileceğimi göze alarak hamile kaldim. Hepimizin yarın için garantisi yok. Eşim beni terk etse veya Allah korusun vefat etse yine o çocuklar benim değil mi? Üzücü şeyler bunlar. Konu sahibinin henüz yeterli kadar olgunlastigini düşünmüyorum. Bir saga bir sola savrulup duruyor. Insallah bundan sonra kendine daha sağlıklı bir hayat kurabilir.

Basin sagolsun canim,aynen konu sahibi kendi cikarlari dogrultusunda bisey yapmaya calismis ama elinde patlamis umarim daha fazla ileri gidip bebegede kiymaz .

Eşini de babanı da bırak ne halt ediyorlarsa etsinler. Kadın haklarını savunan derneklere başvur. Çaresiz bırakmazlar seni. Hamileliğin konusunda da onlara öfkeni çocuğundan çıkaracaksan, kurtulmaya çalıştığın insanlardan farkın kalmaz. Sakin kafayla düşün gerçekten istiyorsan karar senin fakat onlar hamile nasıl olsa döner diye çocuğu kullanırken, sen de o kızgınlıkla yine fişi çocuğa kesiyorsun. Buradan görebildiğim o, sen olayın içinde olduğun için dışardan bakamıyorsun.

NE DİYORSUN PARDON?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…