Boşanıyorum...

bazen bir gönül ilişkisini bile bitirmek çok kolay olmazken
bir yuvanın dağilması elbette çok üzcüdür..
madem karar verilmiş,hakkınızda hayırlısı olsun diyelim..

Önceki yazılarından hatırlıyorum seni vede çok üzüldüm. Herşey biz insanlar için.. aslında bitti dediğimiz yerde başlıyor herşey.... ikinci denemendede hayal kırıklığına uğramışsın. Ama bence sen çok güçlü bir kadınsın. Yaşamımızda böyle büyük hayal kırıklıkları yaşayıp yara alıyoruz. Buna rağmen hayat inadına devam ediyor. Senin gönlün yorgun, sen yorgunsun. güven duygunuda yitirdin insanlara..... ama zamanla toparlanırsın..Bu sürece çokta uzak biri değilsin...bu durum tanıdık sana ilk evliliğinde olduğu gibi benzerlikler mutlaka vardır. Allah sabır versin arkadaşım üzme kendini olacağın önüne gecilmiyor.:1hug:

inanın üzüldüm ama lütfen karamsar olmayın...
yaşayacaklarımızı önceden bilebilseydik,hata denen kavram hiç olmazdı herhalde...
sonuçta yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz,doğrularıyla ve yanlışlarıyla...
belki yaptığımız yanlışları tekrar etmemek için daha dikkatli davranmalıyız ama
muhatabımız yine bir insan olduğu için belki bu mümkün olmuyor...
işte şans diyoruz,kader diyoruz...
ama hayata küsmeyin,her insan bir olmaz...
inşallah bundan sonraki ilişkilerinizde size uygun,hayırlı biri
çıkar karşınıza...olmuş,bitmişle fazla kafanızı yormayın derim...
tabiki kolay değil yaşanılanlar ama kafanızda bitirmeli ve
önünze bakmalısınız artık...
hakkınızda herşeyin hayırlısı olur inşallah...
sevgiler...

Son düzenleme:
anlattıkların üzücü.hayat insana keşke hep huzuru ve mutlulugu getirse.ama olmuyor işte.evlilik büyük bi şans bi kumar.bende 4yıl önce boşandım.ikinci bi evlilikte mutlu olurmuyum hiç bilmiyorum.insanın hayattan beklentileri farklıdır ama .genede bi noktada kesişiyor beklentiler.1.5yıldır bi ilişkim.ama evlilik olmuyor sonunda.nedeni ben boşanmış bir kadın o hiç evlenmemiş biri.insana ne duygularına nede olacakalra keşke engel olabilse.herşeyin gönlünce olması dilegiyle cnm.hiç bişey için kendini üzme.inanki erkekler için hiçmi hiçç degmiyor.sevgiyle ve umutla kala.s.

Allah hakkında hayırlı olanı versin.:Saruboceq:
İnşallah her şey yoluna girer hayatında...a.s.

dağılan her evlilik ister istemez herkes gibi beni burkar.
üzülüyorum çünk empati kurabiliyorum bu durumda. çok zor olmalı.
tek diyebileceğim Rabbim sabır versin sana. bundan sonraki hayatında mutluluklar

işallah ...ilerıkı yasantında mutlulugu yakalarsın canım...
ne denır bılemıyorum ama mutluluk adına atılan adımların böyle üzücü bıtmesı ...
gercekten kötü ve yıpratıcı oluyor...
umarım cabuk düzelır ve yenıden hayata sarılırsın...

canım bencede kendini asla yargılama,
yaşanan herşeyin bir oluş nedeni var hayatta,
ve hatta o oluşlarında bir nedeni...

sonuçta hepimiz bu yola yüreğimizi koyarak çıkıyoruz,ama yürekler ağer ayak altına alınmaya başlanıyorsa yerlerde süründürmenin faydası yok...
sen emin ol doğru olanı yapmışsın,hak ettiğin mutluluğu yaşaman dileğimle....

umarım ilerde bu kötü günlerini unutturacak biri çıkar karşına canım...
hakkında hayırlısı olsun...:teselli:

bir kaç gündür giremedim siteye son zamanlar da her şey üst üste geldi
hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için gerçekten çok güzel şeyler yazmışsınız
ne gariptir ki kendimi çok huzurlu hissediyorum bu adam gidene kadar bazı takıntımlarım vardı gece yalnız kalamam sanırdım hırsız korkum vardı adam evden gittiği günden beridir o kadar huzurluyum ki anlatamam, aşırı sinirli bi yapım vardı sürekli gergindim birden sakin biri oldum hele yalnız kalma korkum, hırsız korkum diye bir şey kalmadı
sanıyorum hepsi psikolojik bir şeymiş ama en azından şunun için teşekkür edebilirim adama 2 senedir beni yalnız yaşamaya aşama aşama alıştırdı
tekrar hepinize de çok teşekkür ederim vediğiniz destek ve yazdığınız güzel sözler için

Dilerim bundan sonrası sizin için çok daha iyi olur.
Bazen evliliklerde ne yaparsanız yapın; olmayınca olmuyor işte.
Böyle zamanda da işi daha da zorlaştırmanın bir anlamı kalmıyor zaten.
Siz kararınızı vermişsiniz. Kenidinizi nasıl mutlu ve huzurlu hissediyorsanız
öyle olmalı herşey. Hayatta hiçbir şeyin tekrarı yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İkinci kez çuvalladım demeyin bence. İnsanlar yanlışı görmeden doğruyu bulamazlar değilmi.
a.s

Ben de bir konuyu hortlatıyım dedim.
Ben de 2009 da bu konuya yorum yazmışım.
Acaba konu sahibi ne durumda, o zamanlar o kadar üzgün ve umutsuzdu ki
Şimdi acaba ne yapıyor. Belki de bir daha evlendi.

Ama zaten 2009 dan bu yana siteye bir daha girmemiş sanırım.
Yoksa başka üyeliklemi devam ediyor acep

Ya şu eski konuları neden hortlatıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…