boşanıyorum

BEN BALLOŞA HAK VERİYORUM 10 NİSANI DUALARIMLA BEKLİYORUM.EŞİN SENİ CAYDIRMAYA ÇALIŞIYOR DAVANDAN SAKIN VAZGEÇME GÜZEL KARDEŞİM.TERS PSİKOLOJİ UYGULAMAYA ÇALIŞIYOR.UMRUNDA DEĞİLMİŞ GİBİ DAVRANIYOR.AMA PARASI GİDECEK DİYE ÖDÜ KOPUYOR.ERKEKLERİN HA PARASINI ALMIŞSIN HA CANINI İKSİDE AYNI ŞEY.

DİNİMİZDE ALÇAKLARLA UĞRAŞMAK:

Denaet özelliğindeki kişilere ‘Denî’ yani aşağılık denir. Deni kişiler, varlık ve güç sahibi olduktan sonra ırz, namus, şeref ve haysiyeti düşünmezler. Kendi istek ve arzularını doyurduktan sonra yakınlarını ve hatta bakmak zorunda oldukları kimseleri bile düşünmeden nefislerinin ardında adeta vahşi bir hayat sürerler.

Denaet, genelde ‘sütü bozuk’, cahil ve terbiyesiz insanların özelliğidir. Alçak insanların yaramazlıklarından vazgeçip pişman olacaklarını ümit etmemeli, bunların ıslah olacakları ümidi ile kendilerine güvenmemelidir. Bunlar ciddi anlamda bir kültür ve ahlâk eğitiminden geçtikten sonra kendilerine güvenilebilir. Böyle kimselerden uzak durmayan insanların da bu huylardan kapma ihtimali de vardır.

Alçakların bela ve sıkıntı içinde görülmeleri durumunda da onlara acımak gerekmez. Çünkü onlar, çektikleri cezayı kendi elleriyle hazırlamışlardır. Ancak şunu da eklemek gerekir ki, İslâm toplumu, bireylerinin tamamını ıslah etmek, onlara dünya ve ahirette saadet içinde olmalarını sağlamak ödevindedir.
Alçak insanlar, amiyane, bayağı, adice, kabaca davranışta bulunan değersiz kişilerdir.

Kurumumun avukatına sordum,erkek tarafının ellerinde bir şey yoksa maillerde kişiyi suçlu göstermeye çalışarak mahkemeye belge niteliğinde sunacak diyor.maillere kesinlikle cevap vermemen gerektiğini ,bu küçük oyunlara düşmemen gerektiğini söylüyor.karar sana kalmış ama suçsuzken suçlu duruma düşme.her insan kızar sinirlenir ama bunu belge niteliğinde değerlendirmesine izin verme.

Ahhh canım ya ne yazarsa yazsın lütfen sakın cevap verme.Mahkemede delil arıyor kendine işte adam.Senide oyuna getirmeye çalışıyor.Lütfen kendine hakim ol.Hayır canım sana yaşattıklarının bir bedeli olmalı.O mahkemeye çıkıcaksınız.O ne düşünüyor biliyormusun ben para teklif edeyim mesajla bu kadında cevap versin mahkemedede diyecekki bakın bu kadın yuvasının arkasında değildi derdi paraydı.Hiççç cvp verme artık.Ne yazarsa yazsın kendini açıklama derdine düşme.Sen ne desen ne yazsanda o sana inanmayacaktır.Oyüzden bırak neye inanmak istiyorsa ona inansın.Hukuki süreç başlamış artık karşılıklı mail atmaya gerek yok.Hakim karar vericektir.Sen tazminat açmasaydın yine iyi kadınmı olucaktın kocanın gözünde HAYIR.Oyüzden bırak canım ya.Ben eminim o ne kadar rahatım canım acımıyor parayla desede inan içi içini yiyor.O sadece bak işte ballos parayla gözümü korkutamazsın demeye çalışıyor.Aslında ödü kopuyor.Daha fazla seni üzmesine izin verme.Maillerine asla cvp verme.O seni bir şekilde tongaya getirip delil elde etmeye çalışıyor lütfen canım kendine hakim ol.Mahkemeyede az kaldı.Erkek milleti iş boşanmaya geldimi paraya geldimi hertürlü pisliği düşünüyor.Benimkide sesimi kayıda almış ya.Mahkemeye sunmak için.O derece yani.Oyüzden bak canım 10 aydır ben hiçbir şekilde eşimle dialoğa geçmedim tlf değiştirdim mail adreslerimi değiştirdim.Aracıların evine geliyor kusuyor kinini gidiyor.Arayıpta bir kere eşime neden konuşuyorsun arkamdan demedim.Dememde.Çünkü onun istediğide bu.Beni sinir etmek.Kaale almayarak sessiz kalarak en güzel cevabı verdiğimi düşünüyorum.Oyüzden canım duruşma gününüzde belli olmuş bak.Sakın dialoğa geçme derim.

Valla hayatım mahkemeye çık, bir bir anlat, mahkemeler her zaman kadınları daha çok tutar en azından, ve de anlamıorum yani bu para wericem de boşanalım ne yani, evlenirken de para teklifi mi ediolar da boşanırken iş para üstünden mi görülüyor ? bir insana verilen değer, evlilik, saygı, sevgi parayla mı ölçülüyor ? çok üzülüyorum ciddi şekilde de korkuyorume evlenmekten...

katılıyorum,AYNI FİKİRDEYİM.

Canım benim ya ben cok üzüldüm ama allaha havalet ama tabi hakkınıda ara ailen arkanda durmuyor mu? Ama gençsin mutlaka hayatına bambaska ınsanlar girecek tabikide mutlu olabilirsin sen onu düşünme bence

bide benim boşanma tarihim belli olsa

sabaha kdr bana bi sürü mesaj atmış hakaretlerde var içinde yine...

Allah ıslah eylsin...ne iftiraları var bi bilseniz...

keşke şu eşyaların hepsini alsaydınız da gözünüzde kalmasaydı be. ne maddiyatçı pis insanlarmışsınız siz. keşke evi boşaltsaydınız.
Allah senden herşeyin hesabını soracak. boşa giden 2 senemi de, aileme yaptığın hakaretleri de bana ettiğin eziyetleri de, verdiğim emekleri de, soracak. göreceksin.
bugün bunları yazmış kızlar. seninle bir gün mutluluk yüzü görmedim yazmış
2 senem boşa gitti yazmış
Çok üzülüyorum ben bu denli berbat bir insan mıyım.

İyi de ailesi neden durup dururken sana hakaret ediyor? Kocan da hiç tepki vermeden seni kovuyor? Adam durup dururken neden şeytana dönüşüyor? Bence eksik anlatmışsın.

canım benim nişanlılığımda da annesiyle falan bi takım olaylar olmuştu. düğün günümde de. bunları yazmıştım zaten önceden.

sağol canım bugün psikiyatr ve avukat da aynı şeyi söyledi. sakın düşme dedi.

saçma sapan konuşma kendine gel bakim!
ne yaşadığını bilmiyor musun sen?

ailene bile olmadık küfürler etti darp edildin gasp edildin sokağa atıldın daha ne gelecel başına?
ayak üstü 40 takla yalan iftira atıyor...belliki ayaklarına dolanacakki uzlaşmaya çalışıor para verim defol diye..
hani sen sevmeyip istemiyorun diye seni suçlamıyor muydu?ne oldu şimdi..
lütfen seni üzerine sıçratıp ağzındam laf alma derdinde ne küfür et ne cevap ver..sakın sakın sakın..

şimdi belkide senin ağzından çıkacak en ufak bir sözü aleyhine kullanmaya çalışacak..
artık lütfen umutlaeını kes bunlar ailece hasta ruhlu.ilahi adalet kalmıyor canım.
lütfen güzel şeylr düşün onlarsız geleceğe odaklan.

canım benim nişanlılığımda da annesiyle falan bi takım olaylar olmuştu. düğün günümde de. bunları yazmıştım zaten önceden.

Ay nasıl sinirlendim ya! Yazılanların çoğunu okudum. Kadının duygusallığını kullanıp hep böyle adilikler yapıyor hepsi! Sakın düşme tuzağına. Güçlü ol canım. Şuan varya kar maskesi takıp sopayla ağzını burnunu kırasım var o herifin

kızlar allah hepinizden razı olsun. ben bi salaklık ettim gene cevap vermiştim. şimdi korktum biraz. kullanır mı acaba. ama kötü bişey yazmadım. şöyle yazdım.

"Bir şey okumuştum birini çok seversen Allah sevdiğiyle sınıyormuş. beni de seninle sınadı. senin yokluğunla, senin bu davranışlarınla ve hakaretlerinle. inşallah sınavı geçebilmişimdir. 8 ay dua ettim yapıcı olmaya çalıştım . Allahtan ümidimi kesmedim. kimi zaman neden diye sordum tövbe ettim sonra. Ama Allahın takdiri böyleyse önüne geçilmiyormuş. bana da şükür etmekten başka bir şey düşmüyor. anladım ki senin gözündeki değerim asla değişmeyecek. belki de hayırlısı böyleymiş. ne bileyim. hayat zormuş. sevmek yetmiyormuş. kader kısmet. şimdi artık ne diye dua ediyorum biliyo musun Allahım hakkımda hayırlısını nasip et. beni mutlu et. onu unuttur diye dua ediyorum."

bunda kullanacak bişey var mı ki. kafam allak bullak. Allah hayırlısını vesin. ama şunu anladım kızlar ben bugüne kadar yanlış dua ediyomuşum. Allahım beni hayırlısıyla kurtar diyeceğime, pişman et yuvamı kurtar diye dua ediyordum. Artık hep hayırlısını isteyeceğim. teşekkür ederim yanımda olduğunuz için.

gayet yapıcı davranmışşın canım benim..tebrikler..bunu koz olarak kullanamaz çünkü uzlaşmacı görünüyorsun..ama zaafını belli etme bence duygularına oynayıp yumuamış rolü yaparak seni davadan vazgeçirmeye çalışabilir.

belki tuzak falan düşünmüyordur. günahını almak istemiyoum yine de . ama ben tedbirimi alayım dedim insan gerçekten tanıyamıyormuş böyle şeyler yaşayana kadar karşısındakini.

o kadarını yapacağını sanmıyorum canım. o kadar da alçak bir insan değildi.isteseydi şimdiye kadar bir çok defa onu yapabilirdi.yapmadı ama. en azından o kadar insanlık var diye düşünüyorum.

arkadaşım başından anlatırmısın ne oldu?ne bitti çok uzun geldi sayfalar 22 sayfa sen bir özetlermisin?durup dururken mi bitti? sen ailesine hakaret ettinmi nasıl tanıştınız nasıl evlendiniz nasıl bitti?

belki tuzak falan düşünmüyordur. günahını almak istemiyoum yine de . ama ben tedbirimi alayım dedim insan gerçekten tanıyamıyormuş böyle şeyler yaşayana kadar karşısındakini.
Yeteri kadar günah işlemiş zaten... Kesinlikle haklısın. Öldürmeyen acı güçlendiriyor. Olmayacak şey başından belli oluyor ama biz kadınlar göremiyoruz. Bence artık tek kelime daha etmemelisin. Hala onu sevdiğin için neler çektiğini ona söylememelisin. Bunun onun için bi önemi olsaydı okuduklarımı yapmazdı. Ondan kaçabildiğin kadar kaçmalısın. Ne kadar uzak olursan okadar doğru düşünürsün. Güçlü ol. Bunu başı dimdik atlatabilen yüzlerce, binlerce kadın var. İmkansız değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…