mesaj attı canım banaben de cevap verdim yine. olay sen şöyle yaptın ben böyle yaptıma döndü. sağol canım ben de senin için dua ediyorum . Allah yardımcın olsun.çok yıprandım. bitse hayırlısıyla kurtulsam. bugün Allah'a dua ettim Allahım benim hala umudum var eğer hayırlısı değilse ne olur şu mahkeme bir an önce olsun bitsin. çok yoruldum dedim. mailimi bi açtım eşim duruşma tarihini yollamış bi de mesaj yazmış işte. çok üzüldüm bi yandan . çünkü allahım onu ıslah et yuvamı kurtar diye dua edip duruyodum. ama zaten bu şartlar altında bu insanın hayırlı olmadığı kabak giibi belliydi. benimki hayırsızı istemekti.
bulamadım bu sabah gördüm bana para teklif etmiş ne istiyorsan vereyim. boşanalım kurtulalım mahkemeye çıkmıyalım diye. ben de ben senin paranda değilim o mahkemeye çıkıp yaptıklaının bedelini ödeyeceksin bu bile sana ceza dedim
Ahhh canım ya ne yazarsa yazsın lütfen sakın cevap verme.Mahkemede delil arıyor kendine işte adam.Senide oyuna getirmeye çalışıyor.Lütfen kendine hakim ol.Hayır canım sana yaşattıklarının bir bedeli olmalı.O mahkemeye çıkıcaksınız.O ne düşünüyor biliyormusun ben para teklif edeyim mesajla bu kadında cevap versin mahkemedede diyecekki bakın bu kadın yuvasının arkasında değildi derdi paraydı.Hiççç cvp verme artık.Ne yazarsa yazsın kendini açıklama derdine düşme.Sen ne desen ne yazsanda o sana inanmayacaktır.Oyüzden bırak neye inanmak istiyorsa ona inansın.Hukuki süreç başlamış artık karşılıklı mail atmaya gerek yok.Hakim karar vericektir.Sen tazminat açmasaydın yine iyi kadınmı olucaktın kocanın gözünde HAYIR.Oyüzden bırak canım ya.Ben eminim o ne kadar rahatım canım acımıyor parayla desede inan içi içini yiyor.O sadece bak işte ballos parayla gözümü korkutamazsın demeye çalışıyor.Aslında ödü kopuyor.Daha fazla seni üzmesine izin verme.Maillerine asla cvp verme.O seni bir şekilde tongaya getirip delil elde etmeye çalışıyor lütfen canım kendine hakim ol.Mahkemeyede az kaldı.Erkek milleti iş boşanmaya geldimi paraya geldimi hertürlü pisliği düşünüyor.Benimkide sesimi kayıda almış ya.Mahkemeye sunmak için.O derece yani.Oyüzden bak canım 10 aydır ben hiçbir şekilde eşimle dialoğa geçmedim tlf değiştirdim mail adreslerimi değiştirdim.Aracıların evine geliyor kusuyor kinini gidiyor.Arayıpta bir kere eşime neden konuşuyorsun arkamdan demedim.Dememde.Çünkü onun istediğide bu.Beni sinir etmek.Kaale almayarak sessiz kalarak en güzel cevabı verdiğimi düşünüyorum.Oyüzden canım duruşma gününüzde belli olmuş bak.Sakın dialoğa geçme derim.
İyi de ailesi neden durup dururken sana hakaret ediyor? Kocan da hiç tepki vermeden seni kovuyor? Adam durup dururken neden şeytana dönüşüyor? Bence eksik anlatmışsın.
sağol canım bugün psikiyatr ve avukat da aynı şeyi söyledi. sakın düşme dedi.BEN BALLOŞA HAK VERİYORUM 10 NİSANI DUALARIMLA BEKLİYORUM.EŞİN SENİ CAYDIRMAYA ÇALIŞIYOR DAVANDAN SAKIN VAZGEÇME GÜZEL KARDEŞİM.TERS PSİKOLOJİ UYGULAMAYA ÇALIŞIYOR.UMRUNDA DEĞİLMİŞ GİBİ DAVRANIYOR.AMA PARASI GİDECEK DİYE ÖDÜ KOPUYOR.ERKEKLERİN HA PARASINI ALMIŞSIN HA CANINI İKSİDE AYNI ŞEY.
canım benim nişanlılığımda da annesiyle falan bi takım olaylar olmuştu. düğün günümde de. bunları yazmıştım zaten önceden.
Ay nasıl sinirlendim ya! Yazılanların çoğunu okudum. Kadının duygusallığını kullanıp hep böyle adilikler yapıyor hepsi! Sakın düşme tuzağına. Güçlü ol canım. Şuan varya kar maskesi takıp sopayla ağzını burnunu kırasım var o herifinsaçma sapan konuşma kendine gel bakim!
ne yaşadığını bilmiyor musun sen?
ailene bile olmadık küfürler etti darp edildin gasp edildin sokağa atıldın daha ne gelecel başına?
ayak üstü 40 takla yalan iftira atıyor...belliki ayaklarına dolanacakki uzlaşmaya çalışıor para verim defol diye..
hani sen sevmeyip istemiyorun diye seni suçlamıyor muydu?ne oldu şimdi..
lütfen seni üzerine sıçratıp ağzındam laf alma derdinde ne küfür et ne cevap ver..sakın sakın sakın..
şimdi belkide senin ağzından çıkacak en ufak bir sözü aleyhine kullanmaya çalışacak..
artık lütfen umutlaeını kes bunlar ailece hasta ruhlu.ilahi adalet kalmıyor canım.
lütfen güzel şeylr düşün onlarsız geleceğe odaklan.
Ay nasıl sinirlendim ya! Yazılanların çoğunu okudum. Kadının duygusallığını kullanıp hep böyle adilikler yapıyor hepsi! Sakın düşme tuzağına. Güçlü ol canım. Şuan varya kar maskesi takıp sopayla ağzını burnunu kırasım var o herifin
gayet yapıcı davranmışşın canım benim..tebrikler..bunu koz olarak kullanamaz çünkü uzlaşmacı görünüyorsun..ama zaafını belli etme bence duygularına oynayıp yumuamış rolü yaparak seni davadan vazgeçirmeye çalışabilir.
kızlar duruşma taihim belli oldu. 10 nisan daymış. eşim yazmış. dayanamıyorum.öyle öfkeli ve üzgünüm ki.hiç gücüm kalmadı artık. ama şuna karar verdim. benim bu adamdan bi an önce kurtulmam gerekiyor.bana seviyemizi düşürmeyelim. beni nasıl seviyorsun. bu saatten sonra bana yaptıklaını unutamam. beraber olsak da yazmış. benim böyle olmam gerekirken o niye böyle. bi de senin annen baban olmadığın için sevgi nedir bilmiyordun benim annemin bana sevgisini kıskandın yazmış. kafayı yiyeceğim. ablam geldi seni hastaneye yatıalım balloş dedi. ilaç vermeye çalıştı. doktorumun kriz için verdiğini. bardağı fırlattım. beni yatırdı. uyudum sandı gitti. ama içim içimi yiyor. bana bi akıl verin. ne yapacağım ben. eşim bana diyo ki sen bana o...pu çocuğu anneme o...pu dedin. o kadar ısrarcı ki. demedim kızlar. unutmuşsundur sinir anında söyledin diyo. insan böyle bişeyi dediğini unutur mu. ben çok rahatım. sen böyle bana çektirmeye çalıştkça daha da rahatlıyorum diyor. Ben kendimden nefret ediyorum artık. sen haksızsın benden hiçbir şey talep etmeye hakkın yok. eşyalar benim helal paramla aldığım eşyalar diyor. senin ne yapmaya çalıştığını biliyoum intikam almaya çalışıyorsun. acı çektirmeye çalışıyorsun. ben bunları görünce daha çok rahatlıyoum iyi ki kurtulmuşum diyorum diyor.
Yeteri kadar günah işlemiş zaten... Kesinlikle haklısın. Öldürmeyen acı güçlendiriyor. Olmayacak şey başından belli oluyor ama biz kadınlar göremiyoruz. Bence artık tek kelime daha etmemelisin. Hala onu sevdiğin için neler çektiğini ona söylememelisin. Bunun onun için bi önemi olsaydı okuduklarımı yapmazdı. Ondan kaçabildiğin kadar kaçmalısın. Ne kadar uzak olursan okadar doğru düşünürsün. Güçlü ol. Bunu başı dimdik atlatabilen yüzlerce, binlerce kadın var. İmkansız değil.belki tuzak falan düşünmüyordur. günahını almak istemiyoum yine de . ama ben tedbirimi alayım dedim insan gerçekten tanıyamıyormuş böyle şeyler yaşayana kadar karşısındakini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?