merhabalar herkese
7 aylık evliyim Kaynanam ve görümcem yüzünden boşanma arefesindeyim eşim hiçbir konuda yanımda olmadı evden ayrılarak annesine gitti yapılacak şey belli kararımı verdim ailemde yaşadıklarımı biliyor ve destekliyorlar beni .Çok zor bir dönem beni bekliyor eşimin bu kadar kolay beni silmesini sindiremiyorum hiç değerim yokmuş yıkıldım resmen
merhabalar herkese
7 aylık evliyim Kaynanam ve görümcem yüzünden boşanma arefesindeyim eşim hiçbir konuda yanımda olmadı evden ayrılarak annesine gitti yapılacak şey belli kararımı verdim ailemde yaşadıklarımı biliyor ve destekliyorlar beni .Çok zor bir dönem beni bekliyor eşimin bu kadar kolay beni silmesini sindiremiyorum hiç değerim yokmuş yıkıldım resmen
seviyorsan bırakma kolay degil yuva kurmak delimisin kaynana yüzünden evlilikmi biter iyi düşün
sevmek yetmiyor ki canım ortada bişey yokken bile ailesini savunuyor bana ailece kinlenişler naptıysam yaranamadım onlarsız adım atmıyor beni yok sayıyor senden önce ailem vardı sen kimsin ki demesi son noktayı koydu
Üzüldüm canım.
Belki toparlarsınız biraz ayrı kalınca.
Aileler yüzünden evlilikler bitince çok kızıyorum inanki.
İnsan nasıl evladının yuvasının yıkılmasının sebebi olabilir.
Allah akıl fikir, merhamet vicdan versin.
Olmadı layığını versin
öyle bir erkekle barışmayı asla düşünme..
hayatını mahvedersın, ılerıde barışsan bıle aynı sorunlardan dolayı kafayı yersın.sana aıle gözüyle bakmayı asla düşünmemiş..
Şu ana kuzusu adamlara sinir oluyorum. Anasının kuklası olarak yaşasın! Ama bence boşanma işi ciddiye binince pişman olur.. :113:
Her işte bir hayır vardır, evlenmek ne kadar doğalsa boşanmakta o kadar doğaldır. Üzme kendini, Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
benim hiç birşeyimi beğenmiyorlar çocuğum olsa kucağıma bile vermezler böyle tip bir aile ama kimseyi suçlayamıyorum eşim taviz vermeseydi kimse beni ezemezdi
Madem böyle canım
kendileri bilirler o vakit.
Sende ağaç kavuğundan çıkmadın herhalde.
Şu mübarek günlerde herkes ettiğini bulsun de geç.
Tabiki kimse istemez yuvası yıkılsın ama
bir ömürde çekmeye, kul köle olmaya gerek yok.
Onlar taşısın vebalini, sen kendin için doğrusunu yap.
Hakkında ayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?