boşanıyorum

purpl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
30
0
16
Bursa
merhabalar herkese
7 aylık evliyim Kaynanam ve görümcem yüzünden boşanma arefesindeyim eşim hiçbir konuda yanımda olmadı evden ayrılarak annesine gitti yapılacak şey belli kararımı verdim ailemde yaşadıklarımı biliyor ve destekliyorlar beni .Çok zor bir dönem beni bekliyor eşimin bu kadar kolay beni silmesini sindiremiyorum hiç değerim yokmuş yıkıldım resmen

seviyorsan bırakma kolay degil yuva kurmak delimisin kaynana yüzünden evlilikmi biter iyi düşün

herşeyde bir hayır var canım...zamanla acını unutacaksın merak etme..

inşallah bu süreçleri bir an önce atlatırsın, allah yardımcı olsun.

7 ayda neler yaşandı ki bu noktaya geldi

Üzüldüm canım.
Belki toparlarsınız biraz ayrı kalınca.
Aileler yüzünden evlilikler bitince çok kızıyorum inanki.
İnsan nasıl evladının yuvasının yıkılmasının sebebi olabilir.
Allah akıl fikir, merhamet vicdan versin.
Olmadı layığını versin

seviyorsan bırakma kolay degil yuva kurmak delimisin kaynana yüzünden evlilikmi biter iyi düşün

sevmek yetmiyor ki canım ortada bişey yokken bile ailesini savunuyor bana ailece kinlenişler naptıysam yaranamadım onlarsız adım atmıyor beni yok sayıyor senden önce ailem vardı sen kimsin ki demesi son noktayı koydu

öyle bir erkekle barışmayı asla düşünme..
hayatını mahvedersın, ılerıde barışsan bıle aynı sorunlardan dolayı kafayı yersın.sana aıle gözüyle bakmayı asla düşünmemiş..

amin canım duygularımı o kadar güzel dile getirmişsin ki ben zamana bıraktım düşünmek için ama 7 ayı göz önüne aldığımda eşimin beni sadece maddi anlamda enayi yerine koyduğunu anladım. anne bağımlısı resmen aynı semtte oturuyoruz her akşam annesine gitmemi istiyor her şeyimle giyimime kadar onları örnek almamı istiyormuşş

7 aylık evlilik daha çok yenisiniz nasıl kindir bu eşinin gözü nasıl bu kadar karardı
Görücü usulümü evlendiniz canım

öyle bir erkekle barışmayı asla düşünme..
hayatını mahvedersın, ılerıde barışsan bıle aynı sorunlardan dolayı kafayı yersın.sana aıle gözüyle bakmayı asla düşünmemiş..

benim hiç birşeyimi beğenmiyorlar çocuğum olsa kucağıma bile vermezler böyle tip bir aile ama kimseyi suçlayamıyorum eşim taviz vermeseydi kimse beni ezemezdi

sorununu tam olarak yazmamışsın.ama şunu düşün birşeyler düzellr mi ben bu insanla bir ömür geçirebilir miyimseviyor muyum bunlar evetse mücadele et ama baktığında seninde tahamülün kalmadıysa yapamam diyorsan hemen bitir bence. düzelen evlilikler var ama çok nadir ve 7 ayda çatırdamaya başladıysa çocuğunda yok meseleler büyük ki ailende sahip çıkıyor hiç üzülme dünyanın sonu değil kimse ayrılmak istemez ama oluyor işte zor bir süreç çok üzüleceksin ama geçecek herşey daha güzel olacak diye düşün allah yardımcın olsun...

Şu ana kuzusu adamlara sinir oluyorum. Anasının kuklası olarak yaşasın! Ama bence boşanma işi ciddiye binince pişman olur.. :113:

Her işte bir hayır vardır, evlenmek ne kadar doğalsa boşanmakta o kadar doğaldır. Üzme kendini, Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

hepinize teşekkürler severek evlendik ama aynı eve girince değişti görümcemin kaprisleri eşimin hep hak verişi kendi evimde ben misafirmde onlar ev sahibi sanki onları görmediğim tek gün yok eşiminde gözü onlardan başka bişey görmüyor ben sabretsemde onlar benden memnuniyetsizliğimi ve ya evdeki eksikliklerimi eşime söylüyorlar o da hak veriyor düzelmesi çok zor falan deyip yanlarında dalga geçiyor resmen üstelik çalışan bir bayan olmama rağmen herşeyimi dört dörtlük yapıyorum ama kusur arayan bulur hiç özel hayatımız olmadı hep beraber evliyiz sanki çok doluyum inan geri dönsem aynı şeyleri fazlasıyla yaşıyacağıma eminim istemiyorum artık ama bu ülkede boşanmak mesele kimse istemez büyük hayallerle başlanılan bir evliliği pasif bir koca için bitirmek ama(üstelik evlenmeden önce ailesine hiç bir düşkünlüğü yoktu ailece bana çok güzel rol yapmışlar

çok teşekkürler canım desteğin için

benim hiç birşeyimi beğenmiyorlar çocuğum olsa kucağıma bile vermezler böyle tip bir aile ama kimseyi suçlayamıyorum eşim taviz vermeseydi kimse beni ezemezdi

tabıkı suç eşinde...
eğer bu söyledıklerının farkındaysan, boşa üzülüyorsun...
hayatının 3.kişilerle harcama..
çok yazık olur sana.

Madem böyle canım
kendileri bilirler o vakit.
Sende ağaç kavuğundan çıkmadın herhalde.
Şu mübarek günlerde herkes ettiğini bulsun de geç.
Tabiki kimse istemez yuvası yıkılsın ama
bir ömürde çekmeye, kul köle olmaya gerek yok.
Onlar taşısın vebalini, sen kendin için doğrusunu yap.
Hakkında ayırlısı olsun canım

Son düzenleme:

teşekkürler canım desteğin için merakla bekliyorum yıkılan yuvamın üstüne nasıl mutlu yaşayacaklar Allah a havale ettim hepsini beni harcadılar resmen

Herşeyi gördümde
Mazlumun ahının yerde kaldığını görmedim inan.
Ailenin yanında olması çok güzel
Çok arkadaşımız ailesi yüzünden bu cenderelere sıkışıp kalıyor.
Tabi teselli değil ama arkanı dönecek kadar gücün var.
Yeni bir hayat kurabilirsin.
Geçmişi tüm mutsuzluğuyla geride bırakırsın canım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…