- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.980
- 798
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Bugüne kadar hiç gorumcelerle karşı karşıya gelmedik oyle birsey olsa esim kimin yaninda olur bilemiyorum.ama bende bir gorumceyim boyle bir durumda otomatikman abim esine laf soylettirmez.ondan önce annem beni susturur sen sus karışma der.bizde boyle gelin el üstünde tutulur korunur.
Esiniz belki sizi koruyamadi ancak kv ve tarafı arayı düzeltici olmali gerekirse gorumceyle mesafeli olun.
Bir makale yüzünden bu kadar sorun çıkar mı yahu. Bu görünce yüzünden esinizden olmayın görümceyi uzaklaştırın
kocan barışmaya gelirse asla ailesine gitmeyeceğini, onları da evinde istemediğini söyle. eşin gitsin görüşsün. bu şartla dön.
tamam kocan arada kalıyor da "benim karıma saygılı olun" demeliydi.
o zaman hiç uğraşma. ondan koca olmuyor demek ki.bu kaçıncı sözü olacak ben sayamadım.. kaç defa söyledim onları silmeni beklemiyorum diyeceğin laff benim karımla düzgün konuşun. siz benim karıma bunları diyemezsiniz..
adam bi bunları söyleyemedi. hep beni suçladı
Bir makale atacağım demiş kadın hoppp direk trip, ve burda büyüyen kavga da annenizin evi, evlilik bu çocuk oyuncağımi? Bence bosanin, annenizin evinde oturum büyüyünce ,olgunlasinca evlilik kavramını beyin algilaginca yeniden evlenirsiniz, ama bu işin sonunda ne olacak ben söyleyeyim, siz esinize geri döneceksiniz malûm evlilik değil bu 24 yaş savaşı ,benim savunacak onümu, savaşı,Allah'ım ya,,, sonra evde bu konular büyüyecek yeniden kavgalar edilecek huzur evi terk edecek, ve sonunda adam yuvam dediği yerde huzuru bulamayacak, ve dışarda bir gülümseme ye ailesiyle arasında seçim yapmak zorunda kalmayacağı birine gonlunu kaptıra çak, 3 yıl sonraki konunuz kocam beni aldatiyormu, ? Olacak haberiniz olsun, ya adam gibi evinize esinize evliliginizi sahip çıkın, sevin, saygı duyun, yada annenizin evinde oturum kimseyede hayatı triplerinizle zindan etmeyin,
Canm sen sonuna kadar haklısın senin görümcen mutsuz senin mutluluğuna katlanamıyor belli ki kıskançlıkta var.. kaynanan da seni kuması gibi görüyor çıldırmış şakın alttan alma madem annenlerdesin ne ara ne sor yokluğunu değeri anlasın arama şakın kocanı ailesini düşecekse onlar senin peşine düşsünler açıklama da daha fazla yapma...düzeltici olmak mı? ben büyük görümcemi asla evime kabul etmeyeceğimi söyledim. sonuçta o ev benimde eşim ne kadar para getiriyosa bende o kadar getiryorum. herkes bana görümcen o eve gelecek diyo.. ben o evde neciyim? kb dönüp ben kızıma kızarım ama sizde uzatmayın diyeceği yerde bana allah seni ıslah etsin diyo. hanımefendi bu insanlarda vicdan yok. etraflarında kimseyi bırakmamışlar kavga ede ede. eşim daha önce bi nişan atmış madem iyiler neden hep sorun yaşıyorlar?
dediğiniz gibi biz gelinimize böyle bişey yapmaya kalksak annem kıza bisey demez bizi susturur
Bu şekilde yorum yapıyorsun demekki Sende görümce mantığında bi kadınsın.. herkesin hayatına burnunu sokan tiplerden.! Artı görümce kim ya ne karışır herkes yerini haddini bilsin bi zahmet.. evlenince akıllarına gelir oğulları zaten başka türlü muhabbetleri bile yoktur. Akıl yaşta değil baştadır ayrıca bu kadar katı bi yorum yapmana da gerek Yok.. konu sahibi yalnış bişey yazmamış senin görümcen sana gerizekalı dese Güler aaaaa ben gerizekalı değilim deyip kocanın kolunamı yapışırsın düşünerek yazın lüften... konu sahibi de evini bırakıp gitmek istemezdi ama son radde demekki gitmiş Allah kimseyi dengesiz ailerle sınamasın yarabbiBir makale atacağım demiş kadın hoppp direk trip, ve burda büyüyen kavga da annenizin evi, evlilik bu çocuk oyuncağımi? Bence bosanin, annenizin evinde oturum büyüyünce ,olgunlasinca evlilik kavramını beyin algilaginca yeniden evlenirsiniz, ama bu işin sonunda ne olacak ben söyleyeyim, siz esinize geri döneceksiniz malûm evlilik değil bu 24 yaş savaşı ,benim savunacak onümu, savaşı,Allah'ım ya,,, sonra evde bu konular büyüyecek yeniden kavgalar edilecek huzur evi terk edecek, ve sonunda adam yuvam dediği yerde huzuru bulamayacak, ve dışarda bir gülümseme ye ailesiyle arasında seçim yapmak zorunda kalmayacağı birine gonlunu kaptıra çak, 3 yıl sonraki konunuz kocam beni aldatiyormu, ? Olacak haberiniz olsun, ya adam gibi evinize esinize evliliginizi sahip çıkın, sevin, saygı duyun, yada annenizin evinde oturum kimseyede hayatı triplerinizle zindan etmeyin,
Canm sen sonuna kadar haklısın senin görümcen mutsuz senin mutluluğuna katlanamıyor belli ki kıskançlıkta var.. kaynanan da seni kuması gibi görüyor çıldırmış şakın alttan alma madem annenlerdesin ne ara ne sor yokluğunu değeri anlasın arama şakın kocanı ailesini düşecekse onlar senin peşine düşsünler açıklama da daha fazla yapma...
"Ben hayatım boyunca sana bişeyleri ispat edip kendimi açıklamak zorundamıyım..!
Artık vazgeçtim.... "
Tek kelime yeter valla öyle hemen gidersen daha beterini yaparlar..
benimde eşimin Ablası çok konuşur artık başım ağrır eşimle konuştum olmadı sonra ablası gibi davranmaya başladım sen aynı ablama benzedin demeye başladı :) görüşme seni böyle etkilemesine izin verme dedi :)))
Ne yap biliyormuşum Allah'a havale et.. görme sil instagram dan ne bakıyorsun zaten onların maksadı da bu amaçlarına da ulaşıyorlar akıllı ol azıcık.. ne yapacaklar seni karaladılar doldurdular sonra kendi hayatlarına bakarlar eşin yalnız kalır :)) tıpış tıpış sana gelir yuva yıkmak öyle kolaymı canım benim boşanmazsın üzülme hiç ama o görümcen senden özürdileyecek başka türlü özürdilemezse de evine girmeyecek diyeceksin öyle dön evineGitmeyi düşünmüyorum. eşimi seviyorum orda bi sıkıntı yok allah razı olsun her konuda yardımcı olur bana karşı alttan alır. ailesi olmasa biz çok mutlu olurduk. ama şimdi mesaj da atsa arasada umrumda değil. yahu bu insanlar o kadar kötü ki benim evliliğimi bozup instagrama fotoğraf atıyorlar ben daha nasıl anlatayım kötülüklerini
Ben seni ayni fikirde olmaya zorlamadim ki:) kocan böyle bisey yapsa naparsin dedim? Bana göre kücümsenecek bi olay değil. Demek sana göre öyleymiş. Umurumda mi? Zerre değil. Demek ki sorun yok. Burasi bi forum ayrica. Bi araştir bakalim forum ne demek.
sanarım bunun önceside var onu bir anlatsan derim
yaptığım diğer yorumlara bakarmısınız? inanın tekrar tekrar yaşıyorum yazdıkça
sayfalara bakamadım var mı bir gelişme?kocan aradı mı geldi mi?
hayır aramadı da gelmedi de. arasa da açmayacam
bu saatten sonra açma zaten.demek ki ablasını haklı görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?