• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosaniyorum..

O konuda haklısınız kimse buna bişey diyemez ama nişanlıyken üstüne yürüyen aile evlenince değişirmi sence?

Çoğu öküz erkek sen benim ablama ne diyosun diye sesini yükseltir o arayı bulmak için sessiz kalmış arada kalmaktan sıkılmış gibi geldi.

Haklı haksız kelimelerini kullanmadan tek düşündüğüm, nişanlıyken olan olayları silen kadın, bu kadar bi tartışma için yuva yıkmaz.

Ben güvendim düzelir dedim. Tabi ki istemem Yuvam yikilsin ama bu es adam olmaz

Ya kv aradı bana telefonda diyo ki bize gel ananin evine gitme bende anlatıyorum kizin bana gerizekalı dedi üstüme yürüdü kapa ceneni dedi. Orda telefonu eşime verdim. Eve geldik büyük görümcemin eşi kb eşim geldiler kb bana diyo ki sen telefonda kv ye kapa ceneni dedin allahım delirecektim. Ve daha benim ağzımdan çıkmayan bi ton laf söylediler
Allah kolaylık versin . Insanlar değişmez . Bu olayları düşünüp , onlara laf anlatmaya çalışma . Eşinle tatlı dille çözmeye çalış . Hoş ben yapabildimmi . Hayır . Ama benimki ümitsiz vakaydı . Anlattıklarından eşin arkanda durmuyor ama saldırıya Geçmiyor en azından . Öyle anladım . Bence halledebilirsin. En azından deneyebilirsin

adam belliki kavrayamamıs evliliği yada ailesi kücükken cok emrivaki yspmıs ablalarıda dahil. bence barısın ve silin ailesini onada bunu söyleyin siz iyi olun esinizle . belki ogullarının hasretine dayanamayıp size iyi davranmayı ögrenirler

Evi yerlestirirken büyük görümcem çocuğuna kizdigimi düşünüp kavga çıkardı. Yatak odasını serelim dedi bende abla son gün gelip serelim dedim bunu dememle kapıyı çarpıp kalkın gidelim bize bu evde ihtiyaç kalmamış demesi bir oldu. Bunun üstüne kv geldi anneme serilecek neden serilmiyo dedi bende gelip anne tamam uzatmayalim serilecekse serilsin dedim ama susmadilar. Görümcem kv teyze leri bana sen saygisizsin dedi bende kv ye ben bugüne kadar size ne saygısızlık yaptım dedim yemin ederim cevap veremedi. Annem orda ya bi durun bagirmayin bakin kötü oluyorum dedi görümcemin elini kalbine koydu bak kızım nasıl atiyo kalbim yapmayın dedi. Görümcem annemin elini tuttu teyzecim hiç üzülme senin kızın saygısız saygısız saygısız dedi. Bunca şeye rağmen düğünde yanlarına oynamaya gittim arkalarını dönüp gittiler.. eşimle aramda hep sorun oldular. Eşim onların yanına gidip gelince degisiyodu
Daha evlenmeden başlamış sorunlar çok yazık . Üzüldüm adına ..Keşke düğün falan dinlemeseydin ..dönüp arkanı gitseydin ..ömrünü yer bunlar senin :(

Senin tek cozumun eger esinle bir sorunun yoksa kv ve gorumcelerle gorusmemek mumkun oldugunca uzakta oturmak hatta sehir bile degistirebilirsin..bunlar sana da esinede huzur vermez esinin bunu gormesi imkansiz.. oyuzden hersey senin elinde yuvani bu sebepten yikmamalisin.. baskiyla buyutulmus olsa gerek esin oyuzden suan seni anlamasini bekleme biraz zaman alacak seni ailesi olarak gormesi umarim hersey istedign gibi olur allah yardimcin olsun.

Lütfen ya..bu mudur evlilik. Bu mudur sevdiğin zaman iyiye kötüye katlanmak, iyi günde kötü günde destek olmak. Tartışılır böyle bir olay yüzünden ancak, ama boşanmak.. Üzücü, ben sizleri bilmem de eşinin durumunda kalsam ikinizi de oracıkta bırakır çıkardım. İsteyen peşimden gelsin. Bir kedi muhabbeti yüzünden yapmayın lütfen

Arkadaslar diger konularima bakabilirsiniz zaten sorunlu bi düğünüm oldu. Bugün görümcemle ve eşimle oturuyoduk dışarda, benim bir kedim var görümcem de nefret eder kedilerden eşime döndü sana hayvanlarla ilgili bi makale atacam onu iyi oku dedi. Bu lafının üstüne bende kedi beslemek sünnet kedilerin insan sağlığına faydası var falan dedim ağzını açmadı. Sonra wc gittim geldim görümcem noluyo bi sorun mu var dedi eşimde bozuldugumu söyledi. o makalede kedi beslemenin sünnet olduğunun yazdığını söyledi sonra eşime ablacim sabahtan beri sabrediyorum sen görüyosun dedi üstüne bide bana bağırdı bak ben hastayım senin yüzünden tansiyonum çıktı dedi sesimi çıkarmadım ( şimdi makale de bu yaziyosa neden ben bozuldugumda bunu söylemedi o kadar iyiyse?) Dışarı çıktık eşime görümcemin arabasına binmeyecegimi söyledim yanlarından uzaklaştım. Baktım eşim onun yanında döndüm öyle mi dedim gidiyodum görümcem gerizekalı dedi bana gerizekalı diyemezsin haddini bil dedim üstüme yürüdü eşim araya girmese kız beni dovecekti. eşime deliriyorum insan hiç mi savunmaz karısını? Ablası üstüme yürürken insan bi napiyosun ya sen demezmi? Ipler koptu annemin evindeyim.. sanırım bosaniyorum
Bir makale atacağım demiş kadın hoppp direk trip, ve burda büyüyen kavga da annenizin evi, evlilik bu çocuk oyuncağımi? Bence bosanin, annenizin evinde oturum büyüyünce ,olgunlasinca evlilik kavramını beyin algilaginca yeniden evlenirsiniz, ama bu işin sonunda ne olacak ben söyleyeyim, siz esinize geri döneceksiniz malûm evlilik değil bu 24 yaş savaşı ,benim savunacak onümu, savaşı,Allah'ım ya,,, sonra evde bu konular büyüyecek yeniden kavgalar edilecek huzur evi terk edecek, ve sonunda adam yuvam dediği yerde huzuru bulamayacak, ve dışarda bir gülümseme ye ailesiyle arasında seçim yapmak zorunda kalmayacağı birine gonlunu kaptıra çak, 3 yıl sonraki konunuz kocam beni aldatiyormu, ? Olacak haberiniz olsun, ya adam gibi evinize esinize evliliginizi sahip çıkın, sevin, saygı duyun, yada annenizin evinde oturum kimseyede hayatı triplerinizle zindan etmeyin,

Bir makale atacağım demiş kadın hoppp direk trip, ve burda büyüyen kavga da annenizin evi, evlilik bu çocuk oyuncağımi? Bence bosanin, annenizin evinde oturum büyüyünce ,olgunlasinca evlilik kavramını beyin algilaginca yeniden evlenirsiniz, ama bu işin sonunda ne olacak ben söyleyeyim, siz esinize geri döneceksiniz malûm evlilik değil bu 24 yaş savaşı ,benim savunacak onümu, savaşı,Allah'ım ya,,, sonra evde bu konular büyüyecek yeniden kavgalar edilecek huzur evi terk edecek, ve sonunda adam yuvam dediği yerde huzuru bulamayacak, ve dışarda bir gülümseme ye ailesiyle arasında seçim yapmak zorunda kalmayacağı birine gonlunu kaptıra çak, 3 yıl sonraki konunuz kocam beni aldatiyormu, ? Olacak haberiniz olsun, ya adam gibi evinize esinize evliliginizi sahip çıkın, sevin, saygı duyun, yada annenizin evinde oturum kimseyede hayatı triplerinizle zindan etmeyin,
Ve buradaki tüm annelere sesleniyorum,,, saygıyı bilmeyen ,evliliğin sorumluluğunu alamayacak çocuklarınızı evlendirmeyin, sonra ortalarda günahsız bir dünya küçük cocük oluyor,bakın sonuç ortada,

Trip yapmak icin hazırolda beklemissiniz resmen.

Kadin kedilerden hoslanmiyo olabilir.
Bende hayvanlari uzaktan severim
Dokunamam
Ayni evin icinde duramam mesela
Korkuyorum,huylaniyorum vs.

Hemen bosayin kocanizi bugun.
Teallam.

Bugüne kadar hiç gorumcelerle karşı karşıya gelmedik oyle birsey olsa esim kimin yaninda olur bilemiyorum.ama bende bir gorumceyim boyle bir durumda otomatikman abim esine laf soylettirmez.ondan önce annem beni susturur sen sus karışma der.bizde boyle gelin el üstünde tutulur korunur.
Esiniz belki sizi koruyamadi ancak kv ve tarafı arayı düzeltici olmali gerekirse gorumceyle mesafeli olun.

adam belliki kavrayamamıs evliliği yada ailesi kücükken cok emrivaki yspmıs ablalarıda dahil. bence barısın ve silin ailesini onada bunu söyleyin siz iyi olun esinizle . belki ogullarının hasretine dayanamayıp size iyi davranmayı ögrenirler

eşimin annesi bi ara kaza geçirmiş 5-6 yıl yataktaymış o dönem görümcem bakmış. benim resmen 2 kv var öyle düşünün. ben adama ailesinin şu yaptıklarını anlatamıyorum. dün kb geliyo yalan konuşuyo eşim baba o olay öyle değil demiyo. ben delirecem bunların elinde

Lütfen ya..bu mudur evlilik. Bu mudur sevdiğin zaman iyiye kötüye katlanmak, iyi günde kötü günde destek olmak. Tartışılır böyle bir olay yüzünden ancak, ama boşanmak.. Üzücü, ben sizleri bilmem de eşinin durumunda kalsam ikinizi de oracıkta bırakır çıkardım. İsteyen peşimden gelsin. Bir kedi muhabbeti yüzünden yapmayın lütfen

bende evliliği bu olarak görmüyorum. ama düşünün ki karşınızda 5-6 insan ve sadece kendilerini haklı görüyolar. asla laf anlatamıyosun. seni savunmayan bi koca. bi ileriki olayda seni dövebilecek görümce

Trip yapmak icin hazırolda beklemissiniz resmen.

Kadin kedilerden hoslanmiyo olabilir.
Bende hayvanlari uzaktan severim
Dokunamam
Ayni evin icinde duramam mesela
Korkuyorum,huylaniyorum vs.

Hemen bosayin kocanizi bugun.
Teallam.

kedileri kimse sevmek zorunda değil. evime geldiklerinde kedimle onları mümkün olduğunca uzak tutuyorum. sorunu tam olarak anlayamamışsınız. eşime dönüyor sana bir makale atacam iyi oku diyor. ben bunun üstüne kedi beslemek sünnet kedilerin insan sağlığına faydası var diye anlatıyorum madem bu kız o kadar iyi niyetli ben trip atmaya neden arıyorum o arada zaten makale bununla alakası dese ya. bende susup kalsam yerimde. neden olayı tartışma boyutuna getiriyor?

Bir makale yüzünden bu kadar sorun çıkar mı yahu. Bu görünce yüzünden esinizden olmayın görümceyi uzaklaştırın

Back
X