- 29 Ekim 2019
- 208
- 125
- 18
- 31
- Konu Sahibi melekanesi
-
Rabbim bir an önce çıkartır inşallah. Bu yüzden avukatla beraber hareket edeceğimOlayın peşini bırakmayın eğer başka birisi varsa aldatma için tazminat davası da açarsınız. kokusu çıkar yakında bu işte Bi iş var
sadece bir tarafın olması herşeyin iyi olacağı anlamına gelmez. karşınızdaki bütün eksikliklerini size hakaret ederek bastırmaya çalışmış,ezikliğini sizi ezerek yenmeye çalışmış. kendinizi değersiz hissetmeyin ve böyle bir adamdan nefret bile etmeyin.nefret de bir duygudur ne zaman bomboş hissederseniz özgürleşirsiniz, biraz zaman ve sabır inşallah.Asla değildi. Ama anlayış gösterip, iyi niyetli olduğum halde neden diyorum kendime.
Canım oğlunun başka kadından olan çocuğunu bilip destek olan varAnlattığım kimse anlayamadı. Ne kadar saçma dediler. Ortaya çıkar elbet
Maalesef tek taraflı olmuyor hiç birşey. Sabrettim, çabaladım ama olmadı.sadece bir tarafın olması herşeyin iyi olacağı anlamına gelmez. karşınızdaki bütün eksikliklerini size hakaret ederek bastırmaya çalışmış,ezikliğini sizi ezerek yenmeye çalışmış. kendinizi değersiz hissetmeyin ve böyle bir adamdan nefret bile etmeyin.nefret de bir duygudur ne zaman bomboş hissederseniz özgürleşirsiniz, biraz zaman ve sabır inşallah.
Planlarıyla rezil olur, ayaklarına dolansın inşallahCanım oğlunun başka kadından olan çocuğunu bilip destek olan var
Karşılaşırsan hiç şoka girme
Vardır bir planları
Sağol canım. Alacağım. Yine kötü hissettiğim dönemde gittiğim bayan vardı. İyi gelmisti. Ona gideceğimAllah sabır versin. Ama zor bir süreç destek alın lütfen.
İnş canım, Allah yanına bırakmaz sen merak etmeRabbim bir an önce çıkartır inşallah. Bu yüzden avukatla beraber hareket edeceğim
Maddi bütün haklarımı isteyeceğim. Sonuna kadar. Bu yüzden avukatla hareket edeceğim.Konuyu okuyunca nedense benimde aklıma başka biri olma ihtimali geldi. Sizden ayrılmayı planlarken son dk telefonuda aldırayım demiş. Şimdide çok birşeyler talep etmeyin, pisliği ortaya çıkmadan boşanabilsin diye elini çabuk tutmaya çalışıyor. Son kuruşuna kadar hakkınız olanı almadan sakın ayrılmayın. Yıpratıcı bir süreç olabilir ama sonrasında en azından maddi olarak rahat edersiniz yoksa yaptıklarının üstüne sizin hakkınızı başkasıyla keyfine yiyecek...
Sizin avukatınız bu konuda bir şey yapamaz. Kayınpederinizin alacaklılarının avukatının bu bilgiyi bilmesi lazım, aynı evde yaşadıklarını bilmesi lazım. Alacaklının avukatını bulursanız onu arayıp söyleyebilirsiniz.Kızlar size başka birşey soracağım. Eski eşimin annesi babası boşanmak zorunda kalmışlar. Kayınpederimin borcu varmış. Mallarını korumak için eşine vermiş. Sonrada boşanmışlar. Formalite icabı. (Ben bunu sonradan öğrendim) Şuan aynı evde yaşıyorlar. Bu benim işime yarar mı? Avukatla paylaşsam?
Yararsa ne yapabilirim?
Hiç yapmak istemezdim ama benim ve ailemin böyle üzen insanların canını yakmak istiyorum.
Dedim sen git burası benim evim dedim ama hadi kalk git dedi.
öncelikle mevlam hakkınızda hayırlısını versin , yuvası yıkılan boşanma aşamasında olan herkes istinasız herkes içinde bende dahil nedeni herne olursa olsun aynı şeyleri hissedip üzülüyoruz , sonuçta bir ömür için hayaller kurup evet dediğimiz kişileri gerçek anlamda tanımadığımızı anlayınca zaten herşey altüst oluyor , size çok kolay yarın geçer diyemem benim nerdeyse 1 yıl olucak evet ilk günlerdeki gibi canım yanmıyor ama hala zaman zaman çok kötü oluyorum ama zamanla acılarınız hafifliyor ve yeni hayata mecburen alışıyorsunuz , lütfen bu süreçte kendinizi dinlememeye çalışın içinizede atmayın konuşup rahatlayın keşke böyle olmasaydı ama iş son noktaya gelince güçlü ve ayakta durmak zorundasınız , hiç kimse sizden daha kıymetli diyil unutmayın lütfenKızlar nereden başlasam bilemiyorum. Çok doldum. Anlatacak kimsem yok. Desteğe ihtiyacım var sadece.
Eşimle tartışmalarımız olurdu. Ama eşimin bana son zamanlarda ne sevgisi ne de saygısı kalmadı. Artık yapamadığım bir şeyde "bereriksiz, beyinsiz, salak" cümlelerini çok duyar olmuştum. Bunlardan rahatsız olduğumu kırıldığımı, üzüldüğümü dile getirdim. Ama umursamadı bile.
Bir kaç gün önce yeni telefon almaya karar verdik. Ben kredi çektim. Eşim telefonu satacağını söyledi.
Bende ne yapacaksın o parayı dedim. Sanane dedi. Ve tartışmaya başladık. (Para konusunda güvensizdim. Daha önce yalanlar söyledi.) Ertesi gün şaka yaptığını söyledi. Şaka bile kaldıramadığımı söyledi. Bende böyle şakalar yapma o zaman dedim.
Krediyi çektiğimde yanıma gelip banka hesabına aktarmamı söyledi. Bende telefonu verip IBAN numaranı yaz dedim. Bütün paranı aldım dedi. Neden aldın geri kalan parayla planım vardı dedim. Ertesi gün beni işten aldığında patladı resmen. Ne var alttarafı 6bin çektin ne paraymış dedi. Bende geri kalan parayla altın alacaktım dedim. Ben 40 bin çektim lafını ettim mi dedi. Beraber yaptık. Bugüne kadar lafını etmedim. Gönüllü olarak sana bütün takılarımı verdim dedim. Bizim için yaptım dedi. Bende bizim için yaptım ama yapmayasam belki kıymetli olurdum dedim.
Ertesi gün yani dün hasta olarak uyandum. Kuaför randevuma gittim. Anneme gittim. Telefondan çok anlamadığım için kardeşime sim kartını yapmasını istedim. Eşime yap desem hakaret edecekti yine. Annemde kahvaltı yaparken annemi aradı. Annem telefonu bana verdi. Sert ve azarlar gibi neredesin ne yapmaya çalışıyorsun dedi. Bende ne yapacaksın beni birazdan gelirim dedim.
Eve gittiğimde yoktu. Çok halsiz ve sürekli çıkartıyordum.
Eve geldi. Bağırarak niye geldin git bu evden. Seni sevmiyorum. Boşanalım. Hayatımı mahvettin. Hakaretler. Tek sevdiğim huyun kalmıştı. Para muhabbeti yapmaman. Onu da yaptın. Kendimi anlatmaya çalıştım. Ama olmadı. Ailemi çağırmış hastayım diye. Annemeler hastaneye götürdü. Serum takıldı. Vertigo teşhisi konuldu. Eşimde yanımdaydı. Sevdiğim yemeği yaptırmış.
Dün gece annemlerde kaldım. Sabah uyandım eve gittim. Kapıyı açtı yine aynı sözler niye geldin. İstemiyorum seni. Azıcık gururun varsa git dedi. Sen bu evle ilgili herşeyi bana öğrettin yapabilirim tek basima. Kadın bile olamadın sözleri.
Son sözüm sana asla hakkımı helal etmiyorum.
Annemi aradım geldiler. Annem herşeyi biliyordu. Annem saf iyi niyetli kızımı ezdin sürekli yazıklar olsun dedi. Babam bu evliliğe karşıydı. Yapamazsın demişti. Haklıymış.
Büyük hayaller kurduğum, içimde 1 gram kötülük olmadığı, canımdan çok sevdiğim adam yabancıydı. Herşey bitmişti.
Eşimden çocuğum olsun çok istedim. 3 ay önce düşük yaptığımda nasıl üzülmüştük. Yanımdaydı.
Herşey şimdi kabus gibi.
Desteğinize ihtiyacım var kızlar.
Anlatacak kimsem de yok. Ne yapacağım şimdi ben. Çok mutsuzum.
Şimdi ailemin yanındayım.
Evli yada sevgili görsem eski eşimle anılarımız geliyor. Sonra söylediklerini, yasattıkları gelince iyi hissediyorum.
Gün içinde çok kötü hissediyorum. Ağlama krizlerine giriyorum.
Ne zaman geçecek bütün bunlar?
Tamam teşekkür ederimSizin avukatınız bu konuda bir şey yapamaz. Kayınpederinizin alacaklılarının avukatının bu bilgiyi bilmesi lazım, aynı evde yaşadıklarını bilmesi lazım. Alacaklının avukatını bulursanız onu arayıp söyleyebilirsiniz.
O kadar ağır konuştu ki. Gitmekten başka çarem kalmamıştı. Polis aklıma gelmedi maalesef.Polis çağıraçaktin kim gidiyormuş o zaman görürdü..
Yarın mahkemede beni kovdu desen o dilekcede evi terk etti der..
Ayrıca neyine üzülüyorsun ben anlamadım.
Adam kredi için yani para için sana şirinlik yapmış..
Pişmanlik duyma bilakis çekişmeli boşan..
Yazınız bana çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Kolay olmuyor maalesef. Aynı iş yerinde olmak, eski evimin annemlere yakın olması gibi. Bazen çok güçlü iyi hissediyorum ama bazen yıkılıyorum. Zamanla geçecek inşallahöncelikle mevlam hakkınızda hayırlısını versin , yuvası yıkılan boşanma aşamasında olan herkes istinasız herkes içinde bende dahil nedeni herne olursa olsun aynı şeyleri hissedip üzülüyoruz , sonuçta bir ömür için hayaller kurup evet dediğimiz kişileri gerçek anlamda tanımadığımızı anlayınca zaten herşey altüst oluyor , size çok kolay yarın geçer diyemem benim nerdeyse 1 yıl olucak evet ilk günlerdeki gibi canım yanmıyor ama hala zaman zaman çok kötü oluyorum ama zamanla acılarınız hafifliyor ve yeni hayata mecburen alışıyorsunuz , lütfen bu süreçte kendinizi dinlememeye çalışın içinizede atmayın konuşup rahatlayın keşke böyle olmasaydı ama iş son noktaya gelince güçlü ve ayakta durmak zorundasınız , hiç kimse sizden daha kıymetli diyil unutmayın lütfen
bende sizinle benzer şeyler yaşadım hatta emin olun çok daha kötü şeyler , ama geçiyor çok can yaksada geçiyor biraz sabır ve nekadar değerli olduğunu hiç unutmaYazınız bana çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Kolay olmuyor maalesef. Aynı iş yerinde olmak, eski evimin annemlere yakın olması gibi. Bazen çok güçlü iyi hissediyorum ama bazen yıkılıyorum. Zamanla geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?