Boşanıyoruz. Ama ben neden böyle hissediyorum?

Asla değildi. Ama anlayış gösterip, iyi niyetli olduğum halde neden diyorum kendime.
sadece bir tarafın olması herşeyin iyi olacağı anlamına gelmez. karşınızdaki bütün eksikliklerini size hakaret ederek bastırmaya çalışmış,ezikliğini sizi ezerek yenmeye çalışmış. kendinizi değersiz hissetmeyin ve böyle bir adamdan nefret bile etmeyin.nefret de bir duygudur ne zaman bomboş hissederseniz özgürleşirsiniz, biraz zaman ve sabır inşallah.

Konuyu okuyunca nedense benimde aklıma başka biri olma ihtimali geldi. Sizden ayrılmayı planlarken son dk telefonuda aldırayım demiş. Şimdide çok birşeyler talep etmeyin, pisliği ortaya çıkmadan boşanabilsin diye elini çabuk tutmaya çalışıyor. Son kuruşuna kadar hakkınız olanı almadan sakın ayrılmayın. Yıpratıcı bir süreç olabilir ama sonrasında en azından maddi olarak rahat edersiniz yoksa yaptıklarının üstüne sizin hakkınızı başkasıyla keyfine yiyecek...

Maalesef tek taraflı olmuyor hiç birşey. Sabrettim, çabaladım ama olmadı.
Hayırlısı zamanla atlatacağım inşallah.

Maddi bütün haklarımı isteyeceğim. Sonuna kadar. Bu yüzden avukatla hareket edeceğim.

Kızlar size başka birşey soracağım. Eski eşimin annesi babası boşanmak zorunda kalmışlar. Kayınpederimin borcu varmış. Mallarını korumak için eşine vermiş. Sonrada boşanmışlar. Formalite icabı. (Ben bunu sonradan öğrendim) Şuan aynı evde yaşıyorlar. Bu benim işime yarar mı? Avukatla paylaşsam?
Yararsa ne yapabilirim?
Hiç yapmak istemezdim ama benim ve ailemin böyle üzen insanların canını yakmak istiyorum.

Sizin avukatınız bu konuda bir şey yapamaz. Kayınpederinizin alacaklılarının avukatının bu bilgiyi bilmesi lazım, aynı evde yaşadıklarını bilmesi lazım. Alacaklının avukatını bulursanız onu arayıp söyleyebilirsiniz.

Dedim sen git burası benim evim dedim ama hadi kalk git dedi.

Polis çağıraçaktin kim gidiyormuş o zaman görürdü..
Yarın mahkemede beni kovdu desen o dilekcede evi terk etti der..
Ayrıca neyine üzülüyorsun ben anlamadım.
Adam kredi için yani para için sana şirinlik yapmış..
Pişmanlik duyma bilakis çekişmeli boşan..

öncelikle mevlam hakkınızda hayırlısını versin , yuvası yıkılan boşanma aşamasında olan herkes istinasız herkes içinde bende dahil nedeni herne olursa olsun aynı şeyleri hissedip üzülüyoruz , sonuçta bir ömür için hayaller kurup evet dediğimiz kişileri gerçek anlamda tanımadığımızı anlayınca zaten herşey altüst oluyor , size çok kolay yarın geçer diyemem benim nerdeyse 1 yıl olucak evet ilk günlerdeki gibi canım yanmıyor ama hala zaman zaman çok kötü oluyorum ama zamanla acılarınız hafifliyor ve yeni hayata mecburen alışıyorsunuz , lütfen bu süreçte kendinizi dinlememeye çalışın içinizede atmayın konuşup rahatlayın keşke böyle olmasaydı ama iş son noktaya gelince güçlü ve ayakta durmak zorundasınız , hiç kimse sizden daha kıymetli diyil unutmayın lütfen

Tamam teşekkür ederim

O kadar ağır konuştu ki. Gitmekten başka çarem kalmamıştı. Polis aklıma gelmedi maalesef.
Kendime üzülüyorum en çok. Sabrıma, çabama, hayallerime.
İstedikerimi verirse anlaşırız. Ama diğer türlü anlasmayacagim asla

Var ya okudum. Yorumları ve cevaplarınızı da okudum. Siz kurtulmuşsunuz ve şu an farkında değilsiniz. Anladığınızda herşey çok daha güzel olacak.

Yazınız bana çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Kolay olmuyor maalesef. Aynı iş yerinde olmak, eski evimin annemlere yakın olması gibi. Bazen çok güçlü iyi hissediyorum ama bazen yıkılıyorum. Zamanla geçecek inşallah

bende sizinle benzer şeyler yaşadım hatta emin olun çok daha kötü şeyler , ama geçiyor çok can yaksada geçiyor biraz sabır ve nekadar değerli olduğunu hiç unutma

Daha 25 yaşındasınız. Bu davara yıllarınızı heba etseniz üstüne bir de çocuk gibi bir sebepten ömür boyu katlanmak zorunda kalsanız daha mı iyiydi?
İleride boşansanız bile çocuk yüzünden tam olarak kopulamıyor sonuçta..

Bardağın dolu tarafına bakın iyi hissedersiniz.

İyi veya kötü bütün evlilikler bir kumardır. Sizin eliniz kötüymüş olan bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…