Boşanıyoruz. Ama ben neden böyle hissediyorum?

Asla şans vermeyeceğim. Öyle bir şey olmayacak. Ama o parayı da alacağım

Kızlar şimdi onun arkadaşının eşiyle konuştum. Sevdiğim ve güvenilirdir. Dün buluştuk biz dedi. Davayı açacakmış zaten. Sonra eve bıraktık dedi.
Şuan benim eşyalarımı kullanmasına o kadar çok sinir oluyorum ki.

Yani aslında bu kadar direkt boşanma kararı alacak nolmuşki eş tarafımca. Ben anlamadım canım be.kararlıymış yani haspam nolur kusura bakma. Uyuz oluyorum Hakkaten ben bu tiplere sanki sadrazam ve ailesi.

Yani ben bazı kadınları anlamıyorum. Hakaret yediğiniz anda kayıt altına alın kardeşim. Çok zor değil ses kaydı yapmak ayrıca defalarca bunun kanıt olarak kullanılabileceğini söylediler (yasa dışı telefon dinlemeleri, makam odası dinlemeleri vs kabul edilmiyor sadece). Eşim beni benim evime almayacak, git diyecek alnını karışlarım. Cidden sinirlendim. O defolsun gitsin evden ne münasebet siz gidiyorsunuz? Belki de boşanma davasında evi terketti diyecek?! Bari şimdiden bir şeyleri kayıt altına alın da ileride mağdur olmayın. Zira böyle kalpsiz, pis, kötü lügatlı bir mahlukatla evli kalmanız size yazık. Eşinize yolladığınız paraların da banka dökümlerini çıkartın hakaret eşliğinde baskı altında sizden aldığını da belirtin. Hadsiz insanvari yaratık. Umarım öder bedelini ama siz de biraz dişli olun lütfen.

Alnını karışlayamıyorsun işte canım benim. Hani Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyorlar ya o kadar doğruki. Ben eski eş olacak insanı eve almamaya kalktım inan olsun kapıyı yıktı apartman başıma toplandı. Çirkefle uğraşması çok zor maalesef.

Yani aslında bu kadar direkt boşanma kararı alacak nolmuşki eş tarafımca. Ben anlamadım canım be.kararlıymış yani haspam nolur kusura bakma. Uyuz oluyorum Hakkaten ben bu tiplere sanki sadrazam ve ailesi.
İnanın bende anlayamadım. Bir anda bir kararla karşıma gelmesini anlayamadım. Arkadaşa da dedim inşallah söyler. Ayarlasın. Avukatını sıkıntı yok dedim.
Yüksekten uçsunlar, pamuklara sarsinlar oğullarını. Rabbim düşürür inşallah

İnanın sonradan aklıma geldi. Adam deli gibi karşınızda bağırırken, sizi dinlemezken laf anlatamazken git diye bağıran biri varken tek çare gitmek oluyor.
Asla acımayacağım kendisine.

Benimde aynı olurdu muhtemelen. Asla susmadı.
Rabbim kurtarmış bizi

Daha once de dedim ve yine tekrarliyorum: davayi onun acmasina firsat vermeden, acilen siz acin. Bunu yapmazsaniz, sizi buyuk felaket bekliyor. Karar sizin

Eger biran once avukat bulup, davayi acan olmazsa, tum duydugu hakaretler, odedigi paralar buhar olacak.

C
Canımcım daha çok gençsin o mal senin herşeyini sömürmüş ve en pislik sömürüsünün üstüne tüy dikmiş parayı sorgulamıyorsun diye büyüğün olarak derim ki önce doktora gitmelisin kan değerlerine baktır vitamin eksikliğin varsa tedavi ol. Muhtemelen b vit eksikliğin vardır.Umutsuz olma Allah çocuk vermediyse sana ve o sabiye acımıştır.Ucuz kurtulmuşsun kedi, köpek , gariban doyur sadaka olarak.Kendine yeni uğraşlar bul ve hayat yeni başlıyor.

Asla helal etmiyorum zaten. Rabbim bir gün biryerlerden çıkartır inşallah. Çocuğum olmadığı için şükredecegim aklıma gelmezdi ama çok şükür. Rabbimin bildiği varmış.
Yakında inşallah tamamen kurtulacağım. Zaten benim olanlar verilirse bağışlayacağım.

Kızlar o kadar güzel bir rüya gördüm ki. Dilerim gerçek olur.
Rüyamda tek kişilik yatakta kendimi gördüm çok güzel uyuyordum. Eski eş gelip beni uyandırmaya çalışıyordu. Ama ben hayır uyanmak istemiyorum diyordum. Sonra kendim uyanıyordum. Eski eş duvarın dibinde yerde elini başına koymuş oturuyordu. Ona farkettirmeden çıkmaya çalışıyordum. Bana nereye gidiyorsun gitme diyordu. Ben cevap bile vermedim. Gidiyordum. Gittiğim yer çok güzel heryeri çiçekler olan camlı bir dükkandı. Şuan ki işimle alakası yok ama ben oranın sahibiydim. Yolda yürürken insanlar bana çiçekler veriyordu. Ve eski eş beni takip ediyordu. Bu rüyayla uyandım. Ve kendimi iyi hissediyorum.

Ne mutlu sana. Ancak avukat tutup davayi sen acarsan ruyan gercek olur, yoksa bosanma suresinde buraya, mahkemeyle ilgili yeni baslik acip isyanlar edeceksin

Kızlar saat 15:00da avukatla görüşeceğim. Not aldım.
Hakaretlerini, evden kovmasını, kredi çekip bütün parayı hesabına almasını, boğazımı sıkmasını. Takılarımı, bana ait olan arabayı.
Rabbim çıktığım bu yolda bana yardım etsin inşallah. Dua edin bana.
Avukatla hareket edeceğim artık.
Beyfendi dava falan açmış mı diye baktım.
E-devletten hiç dava falan yok. Ben bugün açacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…