- 29 Ekim 2019
- 208
- 125
- 18
- 31
- Konu Sahibi melekanesi
-
- #101
İnşallah hayatım daha da güzel olacakZararin neresinden donseniz kardir.
Cok gencsiniz ve hayat cok guzel.
Ailenize sarilin.
Asla şans vermeyeceğim. Öyle bir şey olmayacak. Ama o parayı da alacağımBu banlanma korkusundan birşey diyemediğim insan! Planlı davranmış gibi geldi. Bankadaki paranın tamamını çekmesi de bunun göstergesi.
Şu an kötü hissetmeniz çok normal. Kolay değil. Ama inanın isabet olmuş kurtulmuşsunuz. Her fırsatta sizi kovan birine tekrar şans vermeyin.
Bütün erkekler dengesiz küçükten büyüğe kadarSatürn döngüsü denen şeyi yaşıyor çünkü şu anda.
Satürn döngüsü 29-31 yaş aralığında yaşanır.
O yüzden 30 yaşından önce evlenmemeli erkekler.
Yani aslında bu kadar direkt boşanma kararı alacak nolmuşki eş tarafımca. Ben anlamadım canım be.kararlıymış yani haspam nolur kusura bakma. Uyuz oluyorum Hakkaten ben bu tiplere sanki sadrazam ve ailesi.Kızlar şimdi onun arkadaşının eşiyle konuştum. Sevdiğim ve güvenilirdir. Dün buluştuk biz dedi. Davayı açacakmış zaten. Sonra eve bıraktık dedi.
Şuan benim eşyalarımı kullanmasına o kadar çok sinir oluyorum ki.
Alnını karışlayamıyorsun işte canım benim. Hani Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyorlar ya o kadar doğruki. Ben eski eş olacak insanı eve almamaya kalktım inan olsun kapıyı yıktı apartman başıma toplandı. Çirkefle uğraşması çok zor maalesef.Yani ben bazı kadınları anlamıyorum. Hakaret yediğiniz anda kayıt altına alın kardeşim. Çok zor değil ses kaydı yapmak ayrıca defalarca bunun kanıt olarak kullanılabileceğini söylediler (yasa dışı telefon dinlemeleri, makam odası dinlemeleri vs kabul edilmiyor sadece). Eşim beni benim evime almayacak, git diyecek alnını karışlarım. Cidden sinirlendim. O defolsun gitsin evden ne münasebet siz gidiyorsunuz? Belki de boşanma davasında evi terketti diyecek?! Bari şimdiden bir şeyleri kayıt altına alın da ileride mağdur olmayın. Zira böyle kalpsiz, pis, kötü lügatlı bir mahlukatla evli kalmanız size yazık. Eşinize yolladığınız paraların da banka dökümlerini çıkartın hakaret eşliğinde baskı altında sizden aldığını da belirtin. Hadsiz insanvari yaratık. Umarım öder bedelini ama siz de biraz dişli olun lütfen.
İnanın bende anlayamadım. Bir anda bir kararla karşıma gelmesini anlayamadım. Arkadaşa da dedim inşallah söyler. Ayarlasın. Avukatını sıkıntı yok dedim.Yani aslında bu kadar direkt boşanma kararı alacak nolmuşki eş tarafımca. Ben anlamadım canım be.kararlıymış yani haspam nolur kusura bakma. Uyuz oluyorum Hakkaten ben bu tiplere sanki sadrazam ve ailesi.
İnanın sonradan aklıma geldi. Adam deli gibi karşınızda bağırırken, sizi dinlemezken laf anlatamazken git diye bağıran biri varken tek çare gitmek oluyor.Yani ben bazı kadınları anlamıyorum. Hakaret yediğiniz anda kayıt altına alın kardeşim. Çok zor değil ses kaydı yapmak ayrıca defalarca bunun kanıt olarak kullanılabileceğini söylediler (yasa dışı telefon dinlemeleri, makam odası dinlemeleri vs kabul edilmiyor sadece). Eşim beni benim evime almayacak, git diyecek alnını karışlarım. Cidden sinirlendim. O defolsun gitsin evden ne münasebet siz gidiyorsunuz? Belki de boşanma davasında evi terketti diyecek?! Bari şimdiden bir şeyleri kayıt altına alın da ileride mağdur olmayın. Zira böyle kalpsiz, pis, kötü lügatlı bir mahlukatla evli kalmanız size yazık. Eşinize yolladığınız paraların da banka dökümlerini çıkartın hakaret eşliğinde baskı altında sizden aldığını da belirtin. Hadsiz insanvari yaratık. Umarım öder bedelini ama siz de biraz dişli olun lütfen.
Benimde aynı olurdu muhtemelen. Asla susmadı.Alnını karışlayamıyorsun işte canım benim. Hani Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyorlar ya o kadar doğruki. Ben eski eş olacak insanı eve almamaya kalktım inan olsun kapıyı yıktı apartman başıma toplandı. Çirkefle uğraşması çok zor maalesef.
Daha once de dedim ve yine tekrarliyorum: davayi onun acmasina firsat vermeden, acilen siz acin. Bunu yapmazsaniz, sizi buyuk felaket bekliyor. Karar sizinKızlar şimdi onun arkadaşının eşiyle konuştum. Sevdiğim ve güvenilirdir. Dün buluştuk biz dedi. Davayı açacakmış zaten. Sonra eve bıraktık dedi.
Şuan benim eşyalarımı kullanmasına o kadar çok sinir oluyorum ki.
Eger biran once avukat bulup, davayi acan olmazsa, tum duydugu hakaretler, odedigi paralar buhar olacak.Yani ben bazı kadınları anlamıyorum. Hakaret yediğiniz anda kayıt altına alın kardeşim. Çok zor değil ses kaydı yapmak ayrıca defalarca bunun kanıt olarak kullanılabileceğini söylediler (yasa dışı telefon dinlemeleri, makam odası dinlemeleri vs kabul edilmiyor sadece). Eşim beni benim evime almayacak, git diyecek alnını karışlarım. Cidden sinirlendim. O defolsun gitsin evden ne münasebet siz gidiyorsunuz? Belki de boşanma davasında evi terketti diyecek?! Bari şimdiden bir şeyleri kayıt altına alın da ileride mağdur olmayın. Zira böyle kalpsiz, pis, kötü lügatlı bir mahlukatla evli kalmanız size yazık. Eşinize yolladığınız paraların da banka dökümlerini çıkartın hakaret eşliğinde baskı altında sizden aldığını da belirtin. Hadsiz insanvari yaratık. Umarım öder bedelini ama siz de biraz dişli olun lütfen.
Canımcım daha çok gençsin o mal senin herşeyini sömürmüş ve en pislik sömürüsünün üstüne tüy dikmiş parayı sorgulamıyorsun diye büyüğün olarak derim ki önce doktora gitmelisin kan değerlerine baktır vitamin eksikliğin varsa tedavi ol. Muhtemelen b vit eksikliğin vardır.Umutsuz olma Allah çocuk vermediyse sana ve o sabiye acımıştır.Ucuz kurtulmuşsun kedi, köpek , gariban doyur sadaka olarak.Kendine yeni uğraşlar bul ve hayat yeni başlıyor.Kızlar nereden başlasam bilemiyorum. Çok doldum. Anlatacak kimsem yok. Desteğe ihtiyacım var sadece.
Eşimle tartışmalarımız olurdu. Ama eşimin bana son zamanlarda ne sevgisi ne de saygısı kalmadı. Artık yapamadığım bir şeyde "bereriksiz, beyinsiz, salak" cümlelerini çok duyar olmuştum. Bunlardan rahatsız olduğumu kırıldığımı, üzüldüğümü dile getirdim. Ama umursamadı bile.
Bir kaç gün önce yeni telefon almaya karar verdik. Ben kredi çektim. Eşim telefonu satacağını söyledi.
Bende ne yapacaksın o parayı dedim. Sanane dedi. Ve tartışmaya başladık. (Para konusunda güvensizdim. Daha önce yalanlar söyledi.) Ertesi gün şaka yaptığını söyledi. Şaka bile kaldıramadığımı söyledi. Bende böyle şakalar yapma o zaman dedim.
Krediyi çektiğimde yanıma gelip banka hesabına aktarmamı söyledi. Bende telefonu verip IBAN numaranı yaz dedim. Bütün paranı aldım dedi. Neden aldın geri kalan parayla planım vardı dedim. Ertesi gün beni işten aldığında patladı resmen. Ne var alttarafı 6bin çektin ne paraymış dedi. Bende geri kalan parayla altın alacaktım dedim. Ben 40 bin çektim lafını ettim mi dedi. Beraber yaptık. Bugüne kadar lafını etmedim. Gönüllü olarak sana bütün takılarımı verdim dedim. Bizim için yaptım dedi. Bende bizim için yaptım ama yapmayasam belki kıymetli olurdum dedim.
Ertesi gün yani dün hasta olarak uyandum. Kuaför randevuma gittim. Anneme gittim. Telefondan çok anlamadığım için kardeşime sim kartını yapmasını istedim. Eşime yap desem hakaret edecekti yine. Annemde kahvaltı yaparken annemi aradı. Annem telefonu bana verdi. Sert ve azarlar gibi neredesin ne yapmaya çalışıyorsun dedi. Bende ne yapacaksın beni birazdan gelirim dedim.
Eve gittiğimde yoktu. Çok halsiz ve sürekli çıkartıyordum.
Eve geldi. Bağırarak niye geldin git bu evden. Seni sevmiyorum. Boşanalım. Hayatımı mahvettin. Hakaretler. Tek sevdiğim huyun kalmıştı. Para muhabbeti yapmaman. Onu da yaptın. Kendimi anlatmaya çalıştım. Ama olmadı. Ailemi çağırmış hastayım diye. Annemeler hastaneye götürdü. Serum takıldı. Vertigo teşhisi konuldu. Eşimde yanımdaydı. Sevdiğim yemeği yaptırmış.
Dün gece annemlerde kaldım. Sabah uyandım eve gittim. Kapıyı açtı yine aynı sözler niye geldin. İstemiyorum seni. Azıcık gururun varsa git dedi. Sen bu evle ilgili herşeyi bana öğrettin yapabilirim tek basima. Kadın bile olamadın sözleri.
Son sözüm sana asla hakkımı helal etmiyorum.
Annemi aradım geldiler. Annem herşeyi biliyordu. Annem saf iyi niyetli kızımı ezdin sürekli yazıklar olsun dedi. Babam bu evliliğe karşıydı. Yapamazsın demişti. Haklıymış.
Büyük hayaller kurduğum, içimde 1 gram kötülük olmadığı, canımdan çok sevdiğim adam yabancıydı. Herşey bitmişti.
Eşimden çocuğum olsun çok istedim. 3 ay önce düşük yaptığımda nasıl üzülmüştük. Yanımdaydı.
Herşey şimdi kabus gibi.
Desteğinize ihtiyacım var kızlar.
Anlatacak kimsem de yok. Ne yapacağım şimdi ben. Çok mutsuzum.
Şimdi ailemin yanındayım.
Evli yada sevgili görsem eski eşimle anılarımız geliyor. Sonra söylediklerini, yasattıkları gelince iyi hissediyorum.
Gün içinde çok kötü hissediyorum. Ağlama krizlerine giriyorum.
Ne zaman geçecek bütün bunlar?
O da doğru yaBütün erkekler dengesiz küçükten büyüğe kadar
Canım yarın avukatla görüşmem var. Herşeyi anlatacağım zaten. Biz açalım derse açacağım.Daha once de dedim ve yine tekrarliyorum: davayi onun acmasina firsat vermeden, acilen siz acin. Bunu yapmazsaniz, sizi buyuk felaket bekliyor. Karar sizin
Asla helal etmiyorum zaten. Rabbim bir gün biryerlerden çıkartır inşallah. Çocuğum olmadığı için şükredecegim aklıma gelmezdi ama çok şükür. Rabbimin bildiği varmış.C
Canımcım daha çok gençsin o mal senin herşeyini sömürmüş ve en pislik sömürüsünün üstüne tüy dikmiş parayı sorgulamıyorsun diye büyüğün olarak derim ki önce doktora gitmelisin kan değerlerine baktır vitamin eksikliğin varsa tedavi ol. Muhtemelen b vit eksikliğin vardır.Umutsuz olma Allah çocuk vermediyse sana ve o sabiye acımıştır.Ucuz kurtulmuşsun kedi, köpek , gariban doyur sadaka olarak.Kendine yeni uğraşlar bul ve hayat yeni başlıyor.
Ne mutlu sana. Ancak avukat tutup davayi sen acarsan ruyan gercek olur, yoksa bosanma suresinde buraya, mahkemeyle ilgili yeni baslik acip isyanlar edeceksinKızlar o kadar güzel bir rüya gördüm ki. Dilerim gerçek olur.
Rüyamda tek kişilik yatakta kendimi gördüm çok güzel uyuyordum. Eski eş gelip beni uyandırmaya çalışıyordu. Ama ben hayır uyanmak istemiyorum diyordum. Sonra kendim uyanıyordum. Eski eş duvarın dibinde yerde elini başına koymuş oturuyordu. Ona farkettirmeden çıkmaya çalışıyordum. Bana nereye gidiyorsun gitme diyordu. Ben cevap bile vermedim. Gidiyordum. Gittiğim yer çok güzel heryeri çiçekler olan camlı bir dükkandı. Şuan ki işimle alakası yok ama ben oranın sahibiydim. Yolda yürürken insanlar bana çiçekler veriyordu. Ve eski eş beni takip ediyordu. Bu rüyayla uyandım. Ve kendimi iyi hissediyorum.
Yarın halledeceğim canımNe mutlu sana. Ancak avukat tutup davayi sen acarsan ruyan gercek olur, yoksa bosanma suresinde buraya, mahkemeyle ilgili yeni baslik acip isyanlar edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?