Boşanıyoruz. Ama ben neden böyle hissediyorum?

Var ya okudum. Yorumları ve cevaplarınızı da okudum. Siz kurtulmuşsunuz ve şu an farkında değilsiniz. Anladığınızda herşey çok daha güzel olacak.
Bende kendime sürekli kurtuldum diyorum. İnanın bende biran önce unutmak, hatırlanmak istiyorum. Kendime de kızıyorum üzüldüğüm zaman

Çok şükür. Ailem yanımda.
Rabbim biliyor herseyi. Rabbime havale ettim.
annesi babası ailesi nerde bu adamın
olanlardan haberleri yok mu?

pişman olacak dönecek büyük ihtimal ama dik durun
öfke tedavisi olsun aklını başına toplasın
dönmezse de hayırlısı diyip geçersiniz zor olur tabi ama

Teşekkür ederim. Bunları düşüneceğim. Böyle yazılar geldikçe iyi hissediyorum. Gerçekleri görüyorum.b

Var. Ben arabadaydim. Annemle kıyafetlerimi almaya gitmiştik. Anahtar arabada kalmıştı. Annem bırakmaya gitti. Kapıda karşılaşmışlar. Annem kayınvalideme seslenmiş. Dönmüş bakmış kafasını çevirmiş sonra. Küçük kardeşi gelmiş.
Rabbim inşallah yaşatır geri dönmek ister işte o zaman ben acımayacağım.

sonradan olan yorumları okudum da mantıklı geldi
sizi göndermek için yapmış gibi duruyor inşallah değildir (başka kadın vs)
Allah onları bildiği gibi yapsın o zaman

Onu tam anlamiyla affedip Allaha havale ettiginizde rahatlayacaksiniz ve aciniz azalacak ama zaman gerekli.Affetmek derken geri don degil sadece artik sizden olmayacagini kabullenin.Bunun icin zaman lazim mantikli dusunmek icin herseyin ilaci zaman.

Onu tam anlamiyla affedip Allaha havale ettiginizde rahatlayacaksiniz ve aciniz azalacak ama zaman gerekli.Affetmek derken geri don degil sadece artik sizden olmayacagini kabullenin.Bunun icin zaman lazim mantikli dusunmek icin herseyin ilaci zaman.
Sıradan bir insan olacak elbet bir gün benim için. Ama asla hakkımı helal etmeyeceğim

Bak işte erkek aileleri yapıcı olacağına bide annene yüz çevirme. Niye nolmul sacını basını mı yoldunuz kayınvalidenin. Üzülme canım sen dua et Allah bırak tevekkül et. Su akar yolunu bulurmuş sadece güçlü durmaya çalış. Ağlarsın, üzülürsün ama her acı geçmiyor mu ölüm acısı mı azalmıyor mu. Tek duam bu hayata iyilik eden iyilik ama kötülük eden kötülük bulsun inşallah.

Kayınvalidemin en zor günlerinde yanında olmaya çalıştım. Hiç doğum günü kutlanmamış sürprizler yaptım. Hiç çiçek almamış çiçekler hediyeler gönderdim. Annem gibi gördüm.
İçimden geldiği için ama gerçekten yazıklar olsun.
Sanki oğullarını öldürdüm. Hadi benimle konuşma annem naptı. Annem bile diyor hani beni çok seviyordu. Milletin yanında öve öve bitiremiyodu.

konuya maydanoz olcam ama bende 91 doğumluyum ne geliyor yani başımıZa hayır zaten hic gün yüzü görmedim daha ne olabilir

konuya maydanoz olcam ama bende 91 doğumluyum ne geliyor yani başımıZa hayır zaten hic gün yüzü görmedim daha ne olabilir
Şu an ay düğümleri,plüto ve satürn oğlak burcunda hareket ediyor.89,90,91lilerin oğlak burcunda gezegen yoğunluğu zaten vardı.Bir de şu an ilk saydıklarım da transit halinde burada.Düşünsene bir burçta bunca gezegen tepişirse ne olur? Bunalım tabii ki.

offf ben bi de oğlak burcuyum

Bu banlanma korkusundan birşey diyemediğim insan! Planlı davranmış gibi geldi. Bankadaki paranın tamamını çekmesi de bunun göstergesi.
Şu an kötü hissetmeniz çok normal. Kolay değil. Ama inanın isabet olmuş kurtulmuşsunuz. Her fırsatta sizi kovan birine tekrar şans vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…