- 29 Ekim 2019
- 208
- 125
- 18
- 31
- Konu Sahibi melekanesi
-
Bende kendime sürekli kurtuldum diyorum. İnanın bende biran önce unutmak, hatırlanmak istiyorum. Kendime de kızıyorum üzüldüğüm zamanVar ya okudum. Yorumları ve cevaplarınızı da okudum. Siz kurtulmuşsunuz ve şu an farkında değilsiniz. Anladığınızda herşey çok daha güzel olacak.
Hepsi geçecek. Sizden değerli hiçbişey yok!!Bende kendime sürekli kurtuldum diyorum. İnanın bende biran önce unutmak, hatırlanmak istiyorum. Kendime de kızıyorum üzüldüğüm zaman
Teşekkür ederim. Rabbim hayırlı kapılar açsın bize inşallahbende sizinle benzer şeyler yaşadım hatta emin olun çok daha kötü şeyler , ama geçiyor çok can yaksada geçiyor biraz sabır ve nekadar değerli olduğunu hiç unutma
annesi babası ailesi nerde bu adamınÇok şükür. Ailem yanımda.
Rabbim biliyor herseyi. Rabbime havale ettim.
Teşekkür ederim. Bunları düşüneceğim. Böyle yazılar geldikçe iyi hissediyorum. Gerçekleri görüyorum.bDaha 25 yaşındasınız. Bu davara yıllarınızı heba etseniz üstüne bir de çocuk gibi bir sebepten ömür boyu katlanmak zorunda kalsanız daha mı iyiydi?
İleride boşansanız bile çocuk yüzünden tam olarak kopulamıyor sonuçta..
Bardağın dolu tarafına bakın iyi hissedersiniz.
İyi veya kötü bütün evlilikler bir kumardır. Sizin eliniz kötüymüş olan bu..
Var. Ben arabadaydim. Annemle kıyafetlerimi almaya gitmiştik. Anahtar arabada kalmıştı. Annem bırakmaya gitti. Kapıda karşılaşmışlar. Annem kayınvalideme seslenmiş. Dönmüş bakmış kafasını çevirmiş sonra. Küçük kardeşi gelmiş.annesi babası ailesi nerde bu adamın
olanlardan haberleri yok mu?
pişman olacak dönecek büyük ihtimal ama dik durun
öfke tedavisi olsun aklını başına toplasın
dönmezse de hayırlısı diyip geçersiniz zor olur tabi ama
sonradan olan yorumları okudum da mantıklı geldiVar. Ben arabadaydim. Annemle kıyafetlerimi almaya gitmiştik. Anahtar arabada kalmıştı. Annem bırakmaya gitti. Kapıda karşılaşmışlar. Annem kayınvalideme seslenmiş. Dönmüş bakmış kafasını çevirmiş sonra. Küçük kardeşi gelmiş.
Rabbim inşallah yaşatır geri dönmek ister işte o zaman ben acımayacağım.
Amin canım. Rabbim büyük. Ailecek perişan olurlar inşallahsonradan olan yorumları okudum da mantıklı geldi
sizi göndermek için yapmış gibi duruyor inşallah değildir (başka kadın vs)
Allah onları bildiği gibi yapsın o zaman
Sıradan bir insan olacak elbet bir gün benim için. Ama asla hakkımı helal etmeyeceğimOnu tam anlamiyla affedip Allaha havale ettiginizde rahatlayacaksiniz ve aciniz azalacak ama zaman gerekli.Affetmek derken geri don degil sadece artik sizden olmayacagini kabullenin.Bunun icin zaman lazim mantikli dusunmek icin herseyin ilaci zaman.
Bak işte erkek aileleri yapıcı olacağına bide annene yüz çevirme. Niye nolmul sacını basını mı yoldunuz kayınvalidenin. Üzülme canım sen dua et Allah bırak tevekkül et. Su akar yolunu bulurmuş sadece güçlü durmaya çalış. Ağlarsın, üzülürsün ama her acı geçmiyor mu ölüm acısı mı azalmıyor mu. Tek duam bu hayata iyilik eden iyilik ama kötülük eden kötülük bulsun inşallah.Var. Ben arabadaydim. Annemle kıyafetlerimi almaya gitmiştik. Anahtar arabada kalmıştı. Annem bırakmaya gitti. Kapıda karşılaşmışlar. Annem kayınvalideme seslenmiş. Dönmüş bakmış kafasını çevirmiş sonra. Küçük kardeşi gelmiş.
Rabbim inşallah yaşatır geri dönmek ister işte o zaman ben acımayacağım.
Kayınvalidemin en zor günlerinde yanında olmaya çalıştım. Hiç doğum günü kutlanmamış sürprizler yaptım. Hiç çiçek almamış çiçekler hediyeler gönderdim. Annem gibi gördüm.Bak işte erkek aileleri yapıcı olacağına bide annene yüz çevirme. Niye nolmul sacını basını mı yoldunuz kayınvalidenin. Üzülme canım sen dua et Allah bırak tevekkül et. Su akar yolunu bulurmuş sadece güçlü durmaya çalış. Ağlarsın, üzülürsün ama her acı geçmiyor mu ölüm acısı mı azalmıyor mu. Tek duam bu hayata iyilik eden iyilik ama kötülük eden kötülük bulsun inşallah.
konuya maydanoz olcam ama bende 91 doğumluyum ne geliyor yani başımıZaMuhtemelen eşin 90 doğumlu.89,90,91 doğumlular 2017den beri sıkıntılı süreçte zaten.Bu zaten karakter olarak da anlaşılması zor biriyken gökyüzündeki gezegenlerin de bu tarihlerde doğanları daha çok zorlamasıyla iyice odunlaşmış olmalı.
Şu an ay düğümleri,plüto ve satürn oğlak burcunda hareket ediyor.89,90,91lilerin oğlak burcunda gezegen yoğunluğu zaten vardı.Bir de şu an ilk saydıklarım da transit halinde burada.Düşünsene bir burçta bunca gezegen tepişirse ne olur? Bunalım tabii ki.konuya maydanoz olcam ama bende 91 doğumluyum ne geliyor yani başımıZahayır zaten hic gün yüzü görmedim daha ne olabilir
offf ben bi de oğlak burcuyumŞu an ay düğümleri,plüto ve satürn oğlak burcunda hareket ediyor.89,90,91lilerin oğlak burcunda gezegen yoğunluğu zaten vardı.Bir de şu an ilk saydıklarım da transit halinde burada.Düşünsene bir burçta bunca gezegen tepişirse ne olur? Bunalım tabii ki.
2020 sonlarına kadar sürer bu bunalım sonrası rahatlarız.offf ben bi de oğlak burcuyum
bana hep birşey çıkıyor malasef doğduğumdan beri2020 sonlarına kadar sürer bu bunalım sonrası rahatlarız.
Bana da öyle vallahi:) var 91lilerde bir sıkıntı.bana hep birşey çıkıyor malasef doğduğumdan beri
Zararin neresinden donseniz kardir.2 yıllık evliydik canım. Ben 25 o 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?