- Konu Sahibi deepsimply
-
Zor bir hamilelik, prematüre doğan ikiz çocuk sonrası bir yıldır evden uzak eşe bu kadar anlayışli insan, etrafın ayrılığı normal görmesini neden takar hala anlamadım.Boguldu ,yetersizlik hissediyor biraz salmak ipini en dogrusu olacak ,gezsin dolaşsin belkide en dogrusu bu
Yazmadı ama eşi 30 altıdır diye düşündüm. Adam tahammülsüz, zora gelemeyen bir tip o belli. Madem çocuk yapmak için evlendi konu sahibi, şu an halinden memnun, ne diye insanların sevinmesini kafaya taktı? Biraz salayım, gezsin tozsun diyor. Sanki kocasından değil de ergen oğlundan bahsediyor. Çok eksik var bu konuda.
Eşim doktor, sizi anlıyorum ama bu durum çok abartı olmamış mı? O hastanede görevli insanların hepsi aynı şekilde yapmamıştır tahminim...Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Aranızdaki yaş farkı normal standartların üstünde .Siz anlaşamadıktan ayrılma aşamasına geldikten sonra ,milletin ne dediğine bence fazla takılı kalmayın .Çocuklarınız olmuş onlar için ilişkinizi kurtarma yoluna gitseniz iyi ,fakat bazen olmayınca olmuyor .Hakkınızda hayırlısı .Esimle 2018 yilinda tanıştık, iş arkadaşımdi,aramizda da hatrı sayilir bir yaş var ,14 yas büyüğüm, iyi anlasiriz ,beraber cok egleniriz ,evlendik ,pandemi patladi,normal yuruttugumuz is haricinde ,att olarak çalışıyor, ustune ben hamile kaldim ,dogum yaptim,resmen koptuk,
ikizlerimiz var 10 aylik,eve bile gelse uzaktan seviyor ,cinsel hayat desen kalmadi resmen corona yuzunden ayriliyoruz ,adamin derdi bize corona bulasmasin ,koptuk soguduk ,belki hersey normale donse toparlayagiz ama o gunler cok uzak belli bu salginla ,cok burugum ,
Tek uzuldugum sey ,Herkes pek bir mutlu oldu ,ayrilik haberine sanki bu gunu bekliyor gibilermis ,aranizda cok yas var yurumez falan demistikler ,bilmem ne ,insanlar niye bu kadar kotu
EKLEME:1 senedir ayni yataga yatmadik bu adamla ,ben hamileligimin son 3 ayi bildigin yattim,bebekler olabildigince gec dogsun diye ,hicbir ortak sosyal ,cinsel olayimiz kalmadi ,sadece ortak cocuklarimiz var ,onlari bile eve geldiginde yikaniyip ust bas degisip ,cift kat maske takip kucakliyor,
Ben hala emziriyorum ,anne sutu bizim icin onemli ,bebeklerim 1900 gr dogdu ,
Evet ,esim bu durumu kaldiramiyor,evlilikten koptu onu anliyorum sorunum bu degil ,sorunum insanlarin zil takip oynamadigi kaldi bosanmamiza
Uygun değilsiniz zaten. O gezmek eğlenmek istiyor. Siz çocuk bakmaktan memnunsuniz. O daha yeterli olgunluğa erişmedi. Sizse iki çocuklu hayata adapte oldunuz eski hayatı aramiyorsunuz. Başkasında suç yok kimse durduk yere göbek atmaz sadece makuldu bu sonuç demişlerCocuk icin evlenmedik ,hamile kalacağımi hic dusunmedim polikistik overim var ,normal yolla ikiz gebelik bizim ki ,
Ikimizde hazir degildik,bebek icin
Malesef ,bu corona da araya girince iyice bozuldu duzenimiz,
Yas farkindan dolayı uygun olmadigimizi düşünüyorlar
evde kucuk çocuk varken esler arasında gerginlik cok normal. hem sizde 2 tane varmis hem kucuk dogmuslar. kari koca yorulup gerilmissinizdir. bosanmak icin acele etmeyin bence. 2 yil daha verin evliliginize. cocuklar bilinclendikce normale donersiniz.Esimle 2018 yilinda tanıştık, iş arkadaşımdi,aramizda da hatrı sayilir bir yaş var ,14 yas büyüğüm, iyi anlasiriz ,beraber cok egleniriz ,evlendik ,pandemi patladi,normal yuruttugumuz is haricinde ,att olarak çalışıyor, ustune ben hamile kaldim ,dogum yaptim,resmen koptuk,
ikizlerimiz var 10 aylik,eve bile gelse uzaktan seviyor ,cinsel hayat desen kalmadi resmen corona yuzunden ayriliyoruz ,adamin derdi bize corona bulasmasin ,koptuk soguduk ,belki hersey normale donse toparlayagiz ama o gunler cok uzak belli bu salginla ,cok burugum ,
Tek uzuldugum sey ,Herkes pek bir mutlu oldu ,ayrilik haberine sanki bu gunu bekliyor gibilermis ,aranizda cok yas var yurumez falan demistikler ,bilmem ne ,insanlar niye bu kadar kotu
EKLEME:1 senedir ayni yataga yatmadik bu adamla ,ben hamileligimin son 3 ayi bildigin yattim,bebekler olabildigince gec dogsun diye ,hicbir ortak sosyal ,cinsel olayimiz kalmadi ,sadece ortak cocuklarimiz var ,onlari bile eve geldiginde yikaniyip ust bas degisip ,cift kat maske takip kucakliyor,
Ben hala emziriyorum ,anne sutu bizim icin onemli ,bebeklerim 1900 gr dogdu ,
Evet ,esim bu durumu kaldiramiyor,evlilikten koptu onu anliyorum sorunum bu degil ,sorunum insanlarin zil takip oynamadigi kaldi bosanmamiza
E niye ayrılıyorsunuz ki ?Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Saglikcilarin gelirleri ek ödemelerle bu ücretleri bulabiliyor. Gayet normal bir tutar.Att maaşı 8500 mü? Hm Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?