Boşanıyoruz diye herkes mutlu oldu

Şu elalem ne derciliği düşünmeden yapamıyoruz
Eğitimimiz hayat tecrübemiz ne olursa olsun karşımıza hep bu dikiliyor bence bırakın bu düşünceleri ilişki için ne yapabilirsiniz bunlara biraz odaklanın , eşiniz öyle olmasını istiyor mu ve siz

Boguldu ,yetersizlik hissediyor biraz salmak ipini en dogrusu olacak ,gezsin dolaşsin belkide en dogrusu bu
Zor bir hamilelik, prematüre doğan ikiz çocuk sonrası bir yıldır evden uzak eşe bu kadar anlayışli insan, etrafın ayrılığı normal görmesini neden takar hala anlamadım.

Siz dahil herkes eşinizin ayrılık istediğini normal görmüş işte.

Adamı salacaksın gezip tozacak sen öylece bıraktığı yerde bekleyeceksin. Adam cani sikildikca gezip tozacak sen adamın çocuklarına bakacaksin. Bunları kafaya takmayıp çevreyi kafaya takacaksın.

Ah sizi tanirim,adam bosanalim mi dediyse niye diye sormayacak bir insansiniz. Lutfen uzulmeyin. Herkesin fikrini de onemsemeyecek bir kadinsiniz esasen. Sizin esinizle olan yas farkindan baskalarina ne? Bunu ima etmeleri bile terbiyesiz olduklarini gosterir zaten. Kafanizi buna takmayin.

Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Eşim doktor, sizi anlıyorum ama bu durum çok abartı olmamış mı? O hastanede görevli insanların hepsi aynı şekilde yapmamıştır tahminim...

Boşanma kararı için önce pandemi demişsiniz, sonra ara ara boşanmanın lafını yapardı demişsiniz, sonra önceliğim çocuklar eşimle ilgilenmem gereken tarafları sallamıyorum tarzında bir cümle kullanmışsınız. Pandemi bahane olmuş aslına bakarsanız, gidişatınız bu yöne doğruymuş zaten. Eşine önem vermeyen önceliğine çocuklarını alan, ayrılalım mı diye soran eşe neden diye bir soru bile sormayan sizsiniz, üzüntünün kırıntısını dahi hissedemedim konuşmalarınızda, siz de zaten bugünü bekliyormuşsunuz gibi görünüyor buradan. Karşılıklı konuşarak anlaşarak çözüme kavuşacak bir durumu çıkmaza sokmuşsunuz. Benim kaynım covid yoğun bakımda çalışıyor, covidli hastalara serum bağlıyor iğne yapıyor ilgileniyor, annesi kanser atlatmış erkek kardeşi de kronik hasta, başlarda misafirhanede kaldı ancak nereye kadar kalacak başından beri deli gibi dikkatli davranıyor ve serviste covid kapmayan tek sağlık çalışanı kendisi, şu anda ailesiyle birlikte aynı evde yaşıyorlar. Kimseye de bir şey olmadı çok şükür. Eşinizin bu denli sizi yalnız bırakması da doğru değil, sizin de hayatınızı sadece çocuklardan ibaret görmeniz doğru değil. İki taraf da gereken ilgi alakayı göstermemiş birbirine. Ama bunlar çözülmeyecek meseleler değil, boşanma sebebi çok anlamsız

Aranızdaki yaş farkı normal standartların üstünde .Siz anlaşamadıktan ayrılma aşamasına geldikten sonra ,milletin ne dediğine bence fazla takılı kalmayın .Çocuklarınız olmuş onlar için ilişkinizi kurtarma yoluna gitseniz iyi ,fakat bazen olmayınca olmuyor .Hakkınızda hayırlısı .

Eşiniz acil tıp teknisyeni diye evde yasamamasi mantıksız bütün sağlıkçılar eve gelmesin boşansin o zaman. Onun bosanasi varmış geçmiş olsun çocuklar için üzüldüm malesef. 14 yaş çok büyük bir fark. Erkek büyük olsa da öyle derdim yani cinsiyetçilik degil. Baştan yanlış yapmışsınız , elalem durduk yere sevinmez demek ki uyumsuz olduğunuz o kadar belliydi ki öyle dediler.

Uygun değilsiniz zaten. O gezmek eğlenmek istiyor. Siz çocuk bakmaktan memnunsuniz. O daha yeterli olgunluğa erişmedi. Sizse iki çocuklu hayata adapte oldunuz eski hayatı aramiyorsunuz. Başkasında suç yok kimse durduk yere göbek atmaz sadece makuldu bu sonuç demişler

Başkalarının boşanmanıza sevinmelerini dert etmeniz sanırım haklı çıktıkları için yoksa elalem herşey der ama sizin için önemli olan eşinizin ve sizin bu kadar kısa sürede neden bu hale gelip bu kadar çabuk evliliği tüketip soğumanız! Pandemi değil sizi bu hale getiren yada anne olmanız da değil! Bu süreci herkes geçiriyor sağlıkçı olması da sebep değil aksine seven özleyen insan ayrı kaldığı süreçte daha iyi kıymetini anlar sevdiklerinin! Bir erkek evini özlemiyorsa çocuklarını bile gözü görmüyorsa hemen evliliğini gözden çıkardıysa evlendiği için pişmanlık yaşıyor halinden mutsuz demektir galiba aklında başka şeyler var diye düşünüyorum! Umarım en az hasarla kolay atlatırsınız bu süreci!

evde kucuk çocuk varken esler arasında gerginlik cok normal. hem sizde 2 tane varmis hem kucuk dogmuslar. kari koca yorulup gerilmissinizdir. bosanmak icin acele etmeyin bence. 2 yil daha verin evliliginize. cocuklar bilinclendikce normale donersiniz.

Korona cinsel yolla bulaşmaz aslında bence çifter maske takıp işinizi görebilirdiniz en azından

Şaka bir yana, hakkınızda hayırlısı olsun. İnsanların ne düşündüğünü boşverin, sizin ne hissettiğiniz önemli. Hazır değilseniz boşanmayın, deneyin bir süre daha. Kış geçiyor bişeyler değişir genelde baharda. Bakın geçen bahardan bu yana ne aynı kalmış ki? Sizin meseleniz de değişebilir.

Boşanırsanız da sizin yuvanızın yakılmasından haz alanlardan koptuğunuza sevinin, onlarla irtibatı tamamen kesin.

Bosanirsaniz pişman olacaksınız bence düşünmeden verilen bi karar gibi geldi cocuklar biraz daha büyüyüp şu pandemiden de kurtulunca ortada sorun kalmayacak yani sizin tek ihtiyacınız zaman.. eger eşinizden bosanicam diye diretmiyorsa oyle lafın gelişi gibi hadi bosanalim diye bi konuşma geçtiyse yazık edersiniz..belki siz bu yas farkını kafaya taktınız eşim gezmek eğlenmek istiyor ama benim yaşımdan dolayı kendini kısıtlıyor diye bi düşünceyemi kapildınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…