Bosaniyoruz galiba

Cigdosumm

Minik kızım duru zumra
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
60
31
3
Mrb kk tanimissinizdir beni
Artik o kadar konu acmak yuzunden yabanci degilim. Kisa kesicem Esimle bosanma karirina dogru gidiyoruz neden mi sindjye kadar ailesinjn yapti.klari Artik yettj. Gecen gunde Esimle tartistigimizda babasinin araya girip cocugumu elimden alip beni dovmesi Artik son noktayi koydu. Simdi kizim hasta 2 bucuk aylik 10 gundur hastanede yatiyoruz bogmaca dedi doktorlar. Hangi bjrine yanayim bilmiyorum. Evi ayir diyorum ayirmiyor ya cekersin yada anlasmalj bosaniriz diyor. Ben esjm sevjyorum bo.sanmak istemiyorum ama ama ailesini tutuyor Evi ayirmiyor napmaliyim sizce bosanma ya kadar geldik. Ailem arkamda ama cocugumu var bosanmaktan yana degilim. Yardimci olurmusunuz.

demekki ben dogru anlamıssm yuh pes bu kadarıda olmaz hemen ailenin yanına kaç arkana bile bakma bebegin iyileştikten sonra lütfen.. kendini düşünümüyorsn yavrunu düşün bari

Eşinizi geçiyorum, kayın pederiniz dövmüş yahu sizi?

Siz kocanızı adam mı sanıyorsunuz, babası beni dövecek kocam dediğim ses etmeyecek ben de yanımda erkek diye gezdireceğim?

Valla boşanmak istemiyorsanız ses etmeyip uslu duracaksınız ki kayın valide, kayınpeder, kayınbirader, görümce, elti hatta komşular dövmesin sizi.

Gerçi dövseler de olur anladığım kadarıyla, boşanmadığınız sürece sizin için sakıncası yok?

Hasbinallah sabah sabah zıplattınız beni.

Çocuğunuzun Allah yardımcısı olsun, daha bir şey demem.

Ay bu kk benim psikolojimi bozuyor artık. Nasıl insanlar var ya.
Senin kp in seni dövecek, hem de bebeğin varken, sen hala kocamı seviyorum diyeceksin?
Neyin kafasındasın?
Nasıl bir ezilmişlik.
Nasıl bir alışmışlık.
Nasıl bir ailen var senin? Nasıl tutuyorlar seni o evde?

ben o yavruya cok üzülüyorum ya =( kendisiin düşünmüyor bari yavrusu için kacsın kurtarsn kendini hala seviyorum diyor bide akıl alınacak birşey değil

Ya bu kadar sinik olmak zorunda mısınız? Kayınpederiniz sizi dövüyor ya inanamıyorum, eşin de şiddet uyguluyordur kesin ama sen ille kocam diyosun. Bu kadar kocacı olmak neden ya?
çocugun bu ortamda büyüyünce çok mu mutlu olacak zannediyorsun?

Kayınpeder mi dövüyor
Yoksa kayınpeder çocuğu kucağından alıyor koca mı dövüyor?

Gerçi ne önemi varsa

Çocuk nasıl boğmaca oldu?
Birden mi?

Bu kocadan hayır gelmez sana. Şu durumda bile sevgiden bahsedebiliyorsun ya, pes yani. Ayrıca, çocuğum var, boşanmaktan yana değilim nasıl mantıksız bi düşüncedir böyle. Benim de annem babam boşandı. Biz çocuk değil miydik? Annem boşandığında gidip anneme tşk ettik biz biliyor musun? Bizi her gün şiddetin, kavganın, gürültünün olduğu bi evin içinde büyümeye mahkum etmediği için. Hayatımın en güzel yılları, o mahkemeden sonra yaşandı. Benim de kardeşlerimin de annemin de. Yani aman yuva yıkılmasın ortada çocuk var diye bişey yok. O ev de huzur varsa yuva olur. Kavga gürültü içinde, çocuğunuzun tüm yaşananlara şahit olarak büyümesine göz yumarsanız, bi anne olarak, çocuğunuza en büyük kötülüğü siz yaparsınız. bu gibi durumlarda ayrılırsak çocuğun psikolojisi bozulur düşüncesini bi türlü anlayamıyorum ben. onu yaşamaya mahkum ettiğiniz o ev de zaten gün be gün harcanacak o çocuk. Gözünüzün önünden kayıp gidecek. Günah değil mi? Sorsan ister mi? Kırıcı konuştuysam affola, lakin ben yaşamış biri olarak, daha fazla çocuğun canının yanmasını, o berbat duyguyu hissetmesini, hayatı boyunca unutamayacağı karelere şahit olmasını istemiyorum. Çocuk ziyanlığına çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…