Bosaniyoruz galiba

Eşin çok iyiyse o dayaktan sonra eşin seni onlarla aynı evde tutmaz, arkanda olurdu. Hemcinslerimin bu kadar saf güçsüz olmasını kaldıramıyorum. Eşin iyi felan değil.

Ben bu forumda bir Allahın kulunu kırmadım, dökmedim. Hatta bazı yorumları gereksiz iğneleyici bulurum. Ama sana bi git diyesim geldi. Buraya neden konu açtığını da hiç anlamadım. Mükemmel kocanla birlikte oturun gül gibi. Çocuklarla birlikte dayağınızı yiyip büyüyün.

Eşin çok iyiyse o dayaktan sonra eşin seni onlarla aynı evde tutmaz, arkanda olurdu. Hemcinslerimin bu kadar saf güçsüz olmasını kaldıramıyorum. Eşin iyi felan değil.
Adamın çocuğu darp edilmiş düşünün ve kilini kipirdatmamış polisi komşular aramış ve hala kocası çok iyi

Bu tarz ailelerde bence çocuklar sürekli izlenmeli hatta gerekiyorsa korumaya alınmalı

Inanamiyorum kp den dayak yemek nedir o sizi döverken bostan korkuluğu gibi duran ese ne demeli...
Allah akil fikir versin kendini belli düşünmüyorsunda çocuğunu düşün birazcık

varya senin adını soyadını adresini bana verecekler yeminle sosyal hizmetleri arayıp çocuğunu aldırtmak farz Da ,nabız yükseltme amaçlı üyelik aldığından adım gibi eminim.

Yorumunuzu gereksiZ ve itici buluyorum. Insanlar in durumlarindan faydalanmak yerine bi guzel cevabiniz bile yeter. Sizi kiniyorum.

Yorumunuzu gereksiZ ve itici buluyorum. Insanlar in durumlarindan faydalanmak yerine bi guzel cevabiniz bile yeter. Sizi kiniyorum.

Ben de seni kınıyorum. Boşanmaktan yana olmayıp bizden nasıl yardım isteyebiliyorsun, onu anlamaya çalışıyorum. Malesef onu anlayamıyorum. Teselli edelim geçecek diyelim ne işine yarayacak. O bebek bir gün büyüyecek beni bu ortamda neden büyüttün diye soracak sana. Cevap ver bakalım ne diyorsun.

demek ki dayağı hakediyorsun, eşini hala sevdiğine göre.
bol dayak yemeni dilerim.

Ah Duru'nun annesi ah.
Kızının elinde morluğu görünce kapıyı çarpıp çıkmadığından anneliğini sorgula, eşin de evi başlarına yikmadigindan babalığını sorgulasin.
Uzaktan uzağa herkes düşkün ailesine.
Bezi mamayı almak zaten gorevi. Matah bir şeymiş gibi görme.

o kadar dayağa hassaslaşman normal.
az daha sabret alışırsın.
3-5 yumruk etki etmez olur.
kocişin yanında olduktan sonra kızgın demirle dağlasalar da boşanma.

yıl olmuş 2017 acılan konulara bak, kvnin evinde oturuyoruz, kv altüst oturuyoz kv...
Vallahi yazık şu kayınvalidelere Ne bekliyonuz! Olacağı buuuu. Ev içinde ev olurmu! Olursada huzur olurmu!
Ya düşün yakalarından yada şikayet edip durmayın artık

kayınvalide ye mi yazık yahu onlar birlikte oturmak istiyor yeni gelinlerin hiçbirinin sanmıyorum birlikte oturma isteği olsun

Kocanı seviyosun diye şiddeti normalleştirme arkadaşım, çocuğun var kıyma ona.

Onun öyle sağlıksız bi ortamda büyümesine müsaade etme. Senin çekeceğini bildiklerinden bu kadar üstüne geliyorlar sanırım.

Yazık Duruya annesi. Onu sağlıklı psikolojiyle sağlıkla büyüt. Çok çok geçmiş olsun bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…