Lutfen kirici olmayalim hanimlar. Ben bir anneyim kaygilarim var yuvam yikilmak uzere cocugum hasta yanlizim pskolojim alt ust durumda bebegim caniyla ugrasiyor ben darmadaginjm caresizim neyi dusunecegimi bilmiyorum sıkıstım kaldim.
Ne düşünmeniz gerektiğini sayfalarca yazmışlar,hepsini okudunuz mu?Lutfen kirici olmayalim hanimlar. Ben bir anneyim kaygilarim var yuvam yikilmak uzere cocugum hasta yanlizim pskolojim alt ust durumda bebegim caniyla ugrasiyor ben darmadaginjm caresizim neyi dusunecegimi bilmiyorum sıkıstım kaldim.
Aileniz arkanızda değil miydi!!!Lutfen kirici olmayalim hanimlar. Ben bir anneyim kaygilarim var yuvam yikilmak uzere cocugum hasta yanlizim pskolojim alt ust durumda bebegim caniyla ugrasiyor ben darmadaginjm caresizim neyi dusunecegimi bilmiyorum sıkıstım kaldim.
Lutfen kirici olmayalim hanimlar. Ben bir anneyim kaygilarim var yuvam yikilmak uzere cocugum hasta yanlizim pskolojim alt ust durumda bebegim caniyla ugrasiyor ben darmadaginjm caresizim neyi dusunecegimi bilmiyorum sıkıstım kaldim.
sen zor duurmdayım bu durumda boşanamam süreci atlatmalıyım demiyorsun ki, sen kocamı seviyorum diyorsun. babasından dayak yediğin kocanı (!) senın neyıne anlayış gösterelim bizLutfen kirici olmayalim hanimlar. Ben bir anneyim kaygilarim var yuvam yikilmak uzere cocugum hasta yanlizim pskolojim alt ust durumda bebegim caniyla ugrasiyor ben darmadaginjm caresizim neyi dusunecegimi bilmiyorum sıkıstım kaldim.
fake hesap mı ne ya bu dalga geçer gibi... ailem arkamda dıyor hem de yuvam yıkılmasın dıyor ortada yuva mı var. o yuva hiç kurulmamış zaten neyı yıkılacak kiAileniz arkanızda değil miydi!!!
Bakın hiçbir problem kalmadı
Amacim kirici olmak degildi. Ben de bosanmis cocuklu bir anneyim. Seni anlayabiliyorum. ama bosaninca hersey su yasadiklarindan daha kotu olmayacak inan bana.Lutfen kirici olmayalim hanimlar. Ben bir anneyim kaygilarim var yuvam yikilmak uzere cocugum hasta yanlizim pskolojim alt ust durumda bebegim caniyla ugrasiyor ben darmadaginjm caresizim neyi dusunecegimi bilmiyorum sıkıstım kaldim.
Ne bileyim anlamadım kifake hesap mı ne ya bu dalga geçer gibi... ailem arkamda dıyor hem de yuvam yıkılmasın dıyor ortada yuva mı var. o yuva hiç kurulmamış zaten neyı yıkılacak ki
Bende suphelenmistim ama degilmis keske fake olsaydifake hesap mı ne ya bu dalga geçer gibi... ailem arkamda dıyor hem de yuvam yıkılmasın dıyor ortada yuva mı var. o yuva hiç kurulmamış zaten neyı yıkılacak ki
Hanjmefendi sizi daha fazla dinliyemicem derdimi paylastim daha kirici olmadan konusmak yerine kendinizi birsey sanip uzerjme oynuyorsunuz burada boyle seylere musade edilmedigini saniyorum bir hakaret etmediginjz kaldi onuda yapin isterseniz.fake hesap mı ne ya bu dalga geçer gibi... ailem arkamda dıyor hem de yuvam yıkılmasın dıyor ortada yuva mı var. o yuva hiç kurulmamış zaten neyı yıkılacak ki
Amacim kirici olmak degildi. Ben de bosanmis cocuklu bir anneyim. Seni anlayabiliyorum. ama bosaninca hersey su yasadiklarindan daha kotu olmayacak inan bana.
Cok sagolun allah razi olsun. Evet Beni birtek ayrilmis cocuklu anneler anlar durumum Cok kotu gelecekte nasil bir yol izlerim bilmiyorum Cok uzgunum kirginim onlar icin yaptigim fedakarliklara ve onlarin bana yaptiklarina. Butun hata suc bende bunlarin sebebi Benim koruyamadim kizimi ve kendimi. Ama bundan sonra hayatimi kizima adayip yoluma bakicam herseyi devlete birakiyorum Butun haklarimj da alicam hepsini.Onun icin Sadece cocugunu düsün koca cok ama evlat BAska, Hele de bebegin kolunu morartiysa suratina Bakmam o insanlarin Hele de Bebek su durumdaysa...daha nefretimi artirirdi
Insallah bebegin ilesir Allah dan sifa diliyorum minik yavruya
Cok sagolun allah razi olsun. Evet Beni birtek ayrilmis cocuklu anneler anlar durumum Cok kotu gelecekte nasil bir yol izlerim bilmiyorum Cok uzgunum kirginim onlar icin yaptigim fedakarliklara ve onlarin bana yaptiklarina. Butun hata suc bende bunlarin sebebi Benim koruyamadim kizimi ve kendimi. Ama bundan sonra hayatimi kizima adayip yoluma bakicam herseyi devlete birakiyorum Butun haklarimj da alicam hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?