Bosaniyoruz galiba

Sev tabi kocanı, tam sevilecek adam!
Babası seni döverken o tapılası erkeğin napıyordu ??
Aman kocalarımızı elimizde tutalım, bizim kadar değersiz cinsleri bir daha kim sevecek, kim evlenecek(!)
Erkeksiz naparız biz !

Nasıl gidip şikayet etmedin nasıl gidip dava açmadın hala evi ayır ayırmam muhabbetine nasıl. Giriyorsunuz anlamış değilim Allah im bazı insanlara akıl fikir ver nolur artık bu ne yaaaa canına mi susadın sen bide seviyormus

Cocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordu sonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elinde morluklar vardi onada darp raporu xldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirma ve para cezasj cikmis. Esjm cok iyidir herseyimizi yapar eder ama cok annecj annecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahaneler buluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalim cok hassas bir donemdeyim.

ben o yavruya cok üzülüyorum ya =( kendisiin düşünmüyor bari yavrusu için kacsın kurtarsn kendini hala seviyorum diyor bide akıl alınacak birşey değil

malesef dogru anlamıssnz ve hala konu sahibi eşimi seviyorum diyor.

Canım akıl tutulması yaşıyorsun sanirim.

Sen hayatında hiç sevmemiş sevilmemissin bence

Sevgide huzur,Şevkat,güven hastadır.
E sende hiç biri yok.

Bosanmalisin

neyyyy??? kp seni dovuyo?? sen de esimi seviyorum diye geveliyosun. tukurum hatta ...... oyle sevgiye.

Kayınpeder mi dövüyor
Yoksa kayınpeder çocuğu kucağından alıyor koca mı dövüyor?

Gerçi ne önemi varsa

Çocuk nasıl boğmaca oldu?
Birden mi?

Hala merak ediyorum eşin ne yapti
Babasının elinden çocuğunuzu alıp ben tutarım rahat döv babacım sen mi dedi
Cocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordusonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elindemorluklar vardi onada darp raporuxldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirmave para cezasj cikmis. Esjm cok iyidirherseyimizi yapar eder ama cok annecjannecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahanelerbuluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalimcok hassas bir donemdeyim.

Bu mu çok fedakar baba eş çok iyi insan yuh diyecem kendini kaç kurtar erkek nesli henüz tukenmedi

inanamıyorum ya ben kimseyi kırmak istemem aama su basınıza gelenlere bir bakın
eşiniz iyi bir eş olsa babasının sizi dövmeisne asla izin vermezdi kp bana bunları yapacak bende kocamı erkek die koluma takıp gezdirecem imkanı yok.. size arkanıza bakmadan kacın diyolar dinlemeyeceksiniz..
evladınız için bari onu düşünün gidin diolar dinlemiyorsunuz
o zaman kalıp herşeye göz yumacaksınız malesef.. kalırsanz herşeyi hak etmiş olursunuz cok üzgünüm

Ozaman evi ayırmaktan baska careniz yok. Yoksa o evde kaldiginiz ve esiniz babasina karsi sizi koruyamadığı surece daha cok dayak yersiniz.

Sizi seven, iyi bir eş sizi tekme tokat döven adamla sizi aynı evde yaşatmak zorunda bırakmaz.. Ne malum tekrar şiddet görmeyeceğiniz ? Hayatınız tehlikede farkında bile değilsiniz. Kp olacak o insan müsveddesinin bi cinnet halinde seni ve çocuğunu katletmesi sana çok mu imkansız geliyor, anlamıyorum ki? Adam manyak yahu, psikopat !!!

Her okuduğum mesaj beni biraz daha kaygılandırıyor. Noluyor kadınlara noluyor bu erkeklere. Her gün biraz daha kafama dank ediyor
Oğullarımı iyi yetiştirmeliyim. Hele kızımı daha da iyi
Konu sahibine gelirsek bence sağlıklı düşünmüyorsun sence evi ayırmaması tek sorun. Sırf sana gücü yetiyor diye sana şiddet uygulayan bir adamla nasıl ömür geçer

Evi ayırınca şiddet biter sevgi gelir mi diye düşünüyorsun. Dünyadaki en büyük lütuf nefes almak gibi mi düşünüyorsun. Bunu kendine yapma. Hayat senin için var. İnan çocuğun için değil kendin için ayrıl.

Çocuğun elinde neden morluk vardı?
Insana kendi morluğu değil, bebeğinin elindeki yeter bu supersonik, muhteşem esi kendine getirmek icin.
Madem bu kadar düşkün size, bebeğinizin elindeki morluğu, o darp raporlarını nasıl sineye çekti harika ötesi eşiniz?
Bebek bu yahu bebek.

Sadece konuyu okudum ve başlığa istinaden yazıyorum hadi inşallah boşanın

Gerçi sen boşanmaz yine bir sinir anında k.pederinden o da olmadı kocandan dayak yersin ama sakın boşanma kocan seni seviyor böyle bir adam bir daha bulamazsın

Şu evliliklere niye çocuk yapılıyor o çocuklara çok yazık oluyor

Şu hikayede anlatılan koca olamamış adamdan iyi diye bahsediliyorsa bir çoğumuzun eşi melek bence

Ne kırılması ya ne diyorsun sen seni kırıp dökmüşler zaten biz bir iki şey yazınca mı zor geldi seni geçtim de o bebeğin bile darp edilmiş hala binim kicim cik iyi

Bebegin ya bebegine bile darp etmis kirmadan yorum.yapalimmis bize mi denk geliyor hassas halleriniz. Ne kocaymis ya vazgecemiyorsun. Bebegine zarar verilmesine izin varsn bir adam var ortada iyi iyi hala iyi. O bebek mebur mu ruh hastalariyla buyumeye. Kalk kendine bir tokat at kendine gel. O yoldan anliyorsun demek ki. Bebegini korumak senin icin tum vazifelerden ustte asli görevin beceremeyeceksen git yurda var. Kocadan olucam diye cocugu harcama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…