- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.554
- 238
Önce basiretsiz olan kendini sonra rezil olan kocani sonra da çocuğunu ve seni döven k.pederini kına bibiğimYorumunuzu gereksiZ ve itici buluyorum. Insanlar in durumlarindan faydalanmak yerine bi guzel cevabiniz bile yeter. Sizi kiniyorum.
Mrb kk tanimissinizdir beni
Artik o kadar konu acmak yuzunden yabanci degilim. Kisa kesicem Esimle bosanma karirina dogru gidiyoruz neden mi sindjye kadar ailesinjn yapti.klari Artik yettj. Gecen gunde Esimle tartistigimizda babasinin araya girip cocugumu elimden alip beni dovmesi Artik son noktayi koydu. Simdi kizim hasta 2 bucuk aylik 10 gundur hastanede yatiyoruz bogmaca dedi doktorlar. Hangi bjrine yanayim bilmiyorum. Evi ayir diyorum ayirmiyor ya cekersin yada anlasmalj bosaniriz diyor. Ben esjm sevjyorum bo.sanmak istemiyorum ama ama ailesini tutuyor Evi ayirmiyor napmaliyim sizce bosanma ya kadar geldik. Ailem arkamda ama cocugumu var bosanmaktan yana degilim. Yardimci olurmusunuz.
dayak cennetten çıkmadır sözü doğrudur belkideSanırım dayak yiyen kadınlar daha bi sevgi doluyor anlamadım gitti yani,neyse
Sanırım dayak yiyen kadınlar daha bi sevgi doluyor anlamadım gitti yani,neyse
Demek ki kafaya darbe ala ala düşünme yetisi gidiyorSanırım dayak yiyen kadınlar daha bi sevgi doluyor anlamadım gitti yani,neyse
hele seni dovenleri sovenleri kina da, burada sinirlerini ziplattigin millet kusur kalsinYorumunuzu gereksiZ ve itici buluyorum. Insanlar in durumlarindan faydalanmak yerine bi guzel cevabiniz bile yeter. Sizi kiniyorum.
kocadan hem de gebeyken dayak ye. kp den dayak ye.esim de zaten hiç birşey demiyor annesine hep onu koruyor ben birşey diyince bana şiddet uyguluyor hamile olmama rağmen aileme kufur ediyor sürekli beni hırpalıyor. ama ben dayanamadım. babamın evine çıktım geldim o evdeyken hamileligim tehlikeye giriyor. ve esim de geldi bize beni götürmek için ama ben gittiğim zaman orada neler olacağını çok iyi bildiğim için donmedim oraya ablası annesi babası beni tehdit ettiler. babası babamın üzerine yürüdü polislige kadar gittik dün gece.. ancak ayrı ev tutarsa giderim yoksa yapamam bıktım. bu kadar az zamanda bu kadar çok şey yaşattılar bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. olay böyle kızlar ne yapmam lazım boşanmak asla istemiyorum eşimi çok seviyorum oda beni seviyor ama ayrı ev tutmuyor geleceksen buraya gel diyor ben çok caresizim çocuğumu babasız dogurmak büyütmek istemiyorum. lütfen bir fikir verin yyardımcı olun. pisikolojim bbozuldu düşüne düşüne
Senin ailen ne Diyor bu durumlaraMrb kk tanimissinizdir beni
Artik o kadar konu acmak yuzunden yabanci degilim. Kisa kesicem Esimle bosanma karirina dogru gidiyoruz neden mi sindjye kadar ailesinjn yapti.klari Artik yettj. Gecen gunde Esimle tartistigimizda babasinin araya girip cocugumu elimden alip beni dovmesi Artik son noktayi koydu. Simdi kizim hasta 2 bucuk aylik 10 gundur hastanede yatiyoruz bogmaca dedi doktorlar. Hangi bjrine yanayim bilmiyorum. Evi ayir diyorum ayirmiyor ya cekersin yada anlasmalj bosaniriz diyor. Ben esjm sevjyorum bo.sanmak istemiyorum ama ama ailesini tutuyor Evi ayirmiyor napmaliyim sizce bosanma ya kadar geldik. Ailem arkamda ama cocugumu var bosanmaktan yana degilim. Yardimci olurmusunuz.
cocugunu babasiz dogurmayip şakitmiş, tebrikler.Meraba arkadaşlar. Ben 3 aylık evliyim ve 9 haftalık gebeyim. kayinvalideyle birlik evlendim ama evlendigim günden belli rahatım huzurum yok sürekli çalışıyorum evde düşük tehlikem olmasına rağmen hiç durmuyorum 5 dakika oturup dinlenecek olsam hemen annesi geliyor laf söylüyor beni kaldırıyor hiç oturtmuyor.eşimden eve gelirken örnek veriyorum meyve istesem annesi hemen kavga çıkartıyor isteme diyor boğazını tut diyor zaten bütün gün bir iş yaptigin yok vs vs. bu yüzden hep kavga tartışma çıkıyor huzurum kalmadı esim de zaten hiç birşey demiyor annesine hep onu koruyor ben birşey diyince bana şiddet uyguluyor hamile olmama rağmen aileme kufur ediyor sürekli beni hırpalıyor. ama ben dayanamadım. babamın evine çıktım geldim o evdeyken hamileligim tehlikeye giriyor. ve esim de geldi bize beni götürmek için ama ben gittiğim zaman orada neler olacağını çok iyi bildiğim için donmedim oraya ablası annesi babası beni tehdit ettiler. babası babamın üzerine yürüdü polislige kadar gittik dün gece.. ancak ayrı ev tutarsa giderim yoksa yapamam bıktım. bu kadar az zamanda bu kadar çok şey yaşattılar bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. olay böyle kızlar ne yapmam lazım boşanmak asla istemiyorum eşimi çok seviyorum oda beni seviyor ama ayrı ev tutmuyor geleceksen buraya gel diyor ben çok caresizim çocuğumu babasız dogurmak büyütmek istemiyorum. lütfen bir fikir verin yyardımcı olun. pisikolojim bbozuldu düşüne düşüne
diğer konularınıza baktım da mukemmel eş bu mu arkadaşım balık baştan kokarmış çık git ailenin yanına çocuğuna yazık sana yazık nasıl bi aileye düşmüşsün Rabbim kurtarsın sana da akıl versin
çok dayak yemekten aklın gelgit herhalde.Cocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordusonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elindemorluklar vardi onada darp raporuxldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirmave para cezasj cikmis. Esjm cok iyidirherseyimizi yapar eder ama cok annecjannecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahanelerbuluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalimcok hassas bir donemdeyim.
arkasındaymış ama kocişini çok seviyormuş.Senin ailen ne Diyor bu durumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?