Bosaniyoruz galiba

Yorumunuzu gereksiZ ve itici buluyorum. Insanlar in durumlarindan faydalanmak yerine bi guzel cevabiniz bile yeter. Sizi kiniyorum.
Önce basiretsiz olan kendini sonra rezil olan kocani sonra da çocuğunu ve seni döven k.pederini kına bibiğim

Hanımlar bence de konu sahte

Gerçek misin değil misin bilemiyorum, inanması zor zira. Profiline anne adayı yazmışsın, artık anne de olmuşsun. Allah bağışlasın. Bir anne olarak öncelikle bebeğini düşünmek zorundasın, çünkü o sana muhtaç bir sabi. Haliyle de yapman gereken belli, o aile ile bir daha muhattap olmamak. Eşin de ya ailesini seçer ya seni. Kaldı ki anneci olmak, karısını babasının dövmesine izin vermek ve arada bebeğinin de darp edilmesine göz yummak değildir. Senin bir eşin yok, bir an önce bunun farkına var. Sadece bir kağıda imza attığın birisi var yanında, ha bir de becerebilirse bebeğinin babası o kadar, fazlası değil.

Ben Kırarım arkadaşım madem öyle yazmayacaktin bu ne yahu çoğumuz burada coluklu çocuklu kk daş lariz,olmayanimizda eminim insan sevgisinin canlıları sevmenin ne olduğunu bilen demiyorum yaşayan kadınlarız!
Asıl sen ne hadle böylesi bi durumda kirmayin ludfiiin yazabiliyosun!
Kiril bu gün biraz kırılda aklına dank etsin!
Ne mi?diyorum kocan seni sevmiyor!değer vermiyor!hatta insan yerine koymuyor!
Bari bebegine kıyma!

Biraz da yavrunun orasını burasını morartan insanları kına. Ben sosyal hizmet uzmaniyim keske nerde yasadigini bilebilseydim... sen dayak yemeyi tercih edebilirsin bu senin kararindir saygi duyarım sana da bol dayaklar dilerim ama o sabinin günahı ne. cileden ciktim yaa.

Kırılın efendim hemde aşırı kırılın.
Sizi döven bir kayınpeder var amaaa kocişkonuz çok iyi bir adam. Öyle iyi bir adam ki babası sizi döverken o ayırmaya çalışmış. Melek, melek.
Hala ne yapayım diyorsunuz, hala boşanmak istemediğinizi söylüyorsunuz.
Eeee biz ne yapalım o zaman.
Size bol bol dayaklı günler düşer. Ne siz o kocadan boşanırsınız ne de dayak yemekten geri kalırsınız.
Olan yavrucağa olur.

Meraba arkadaşlar. Ben 3 aylık evliyim ve 9 haftalık gebeyim. kayinvalideyle birlik evlendim ama evlendigim günden belli rahatım huzurum yok sürekli çalışıyorum evde düşük tehlikem olmasına rağmen hiç durmuyorum 5 dakika oturup dinlenecek olsam hemen annesi geliyor laf söylüyor beni kaldırıyor hiç oturtmuyor.eşimden eve gelirken örnek veriyorum meyve istesem annesi hemen kavga çıkartıyor isteme diyor boğazını tut diyor zaten bütün gün bir iş yaptigin yok vs vs. bu yüzden hep kavga tartışma çıkıyor huzurum kalmadı esim de zaten hiç birşey demiyor annesine hep onu koruyor ben birşey diyince bana şiddet uyguluyor hamile olmama rağmen aileme kufur ediyor sürekli beni hırpalıyor. ama ben dayanamadım. babamın evine çıktım geldim o evdeyken hamileligim tehlikeye giriyor. ve esim de geldi bize beni götürmek için ama ben gittiğim zaman orada neler olacağını çok iyi bildiğim için donmedim oraya ablası annesi babası beni tehdit ettiler. babası babamın üzerine yürüdü polislige kadar gittik dün gece.. ancak ayrı ev tutarsa giderim yoksa yapamam bıktım. bu kadar az zamanda bu kadar çok şey yaşattılar bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. olay böyle kızlar ne yapmam lazım boşanmak asla istemiyorum eşimi çok seviyorum oda beni seviyor ama ayrı ev tutmuyor geleceksen buraya gel diyor ben çok caresizim çocuğumu babasız dogurmak büyütmek istemiyorum. lütfen bir fikir verin yyardımcı olun. pisikolojim bbozuldu düşüne düşüne

diğer konularınıza baktım da mukemmel eş bu mu arkadaşım balık baştan kokarmış çık git ailenin yanına çocuğuna yazık sana yazık nasıl bi aileye düşmüşsün Rabbim kurtarsın sana da akıl versin

İdare et canim, kimseyi kizdirmamaya calis. Kayinpederini kizdirmasaydin o da seni dovmezdi. Kocan da ne yapsin, babasina karsi gelecek degil ya! Cocugu falan aglatma ki ayni evde kaliyormussunuz, yaslilarin kafasi goturmez fazla sesi.

Boyle bir esi seviyorum diyen, ayrilmak istemeyen birine verilecek baska da tavsiye bulamiyorum. Sus otur yani, ne diye beklentiye giriyorsun esinden?

Yorumunuzu gereksiZ ve itici buluyorum. Insanlar in durumlarindan faydalanmak yerine bi guzel cevabiniz bile yeter. Sizi kiniyorum.
hele seni dovenleri sovenleri kina da, burada sinirlerini ziplattigin millet kusur kalsin

kocadan hem de gebeyken dayak ye. kp den dayak ye.
sen ne halt edersen et de çocuğu devlete teslim et.
en azından o sizin gibi ruh hastalarından uzak büyüsün.

Senin ailen ne Diyor bu durumlara

cocugunu babasiz dogurmayip şakitmiş, tebrikler.

çok dayak yemekten aklın gelgit herhalde.

kp in evinde oturuyorsun, paso aile boyu dayak yiyorsun. bebeğin de zarar görmüş.
sen hala kocam da kocam diyorsun.

inşallah çocuğun elinden alınır.

Bir komşumuz vardı kadincagiz babasız büyümüş meslek yok ,ailesi de sen gelsende çocuklarını alamayız dediler diye kalakaldı yerinde. ikizleri daha iki yaşındaydı eşi şiddet uygulamış ve daha sonrada bir kaç kez yaşanmış
Çocuklar 5 yaşındayken yaşadıkları son kavgadan bir kaç gün sonra İkizlerden erkek olan kızı saçlarından tutup cekistiriyor,ayırıp kizdiginda anneye verdiği cevap ben onu dovmedim oyun oynuyoDuk ben baba oldum o anne!
Kadın hemen davayı açtı adamı tekmeledi canım!

Ne sevgiymis arkadas ya. Bende mi problem var acaba ya, adam bi yan baksin kirk gun unutamiyorum kinleniyorum soguyorum sizi evire cevire ailecek dovuyorlar asigim asigim diye dolaniyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…