Bosaniyoruz galiba

Insan kocasıyla kavga ettiğinde , gıcık oluyor , açlıktan olsa nefret duygusu kabarıyor. Böyle durumlarda , " seviyorum , aslında iyi bir insan " nasıl deniliyor aklım almıyor.

Üstelik darp raporu alınmış , evden uzaklaştırma verilmiş ama kocanız olan şahıs hala durumum yok diyor.

Erkek olmuş ama adam olamamış. Evini ayıramayacak kadar beceriksiz , sorumsuz .

Yatılı bakicilik yapsanız bundan binlerce kat iyi.

2 aylık bebeğe darp raporu ha? Ben şikayet edeceğim çocuk istismarı olarak. Aile ve sosyal güvenlik bakanlığına mı şikayette bulunacağım? Bilenler yazabilir mi? Alsınlar o çocuğu sizden, ne siz ne de babası ebeveyn olabilecek kapasitede değilsiniz. Yazıklar olsun. Gelmiş bir de utanmadan kocamı seviyorum diyor ya. ne koca delisiymişsiniz arkadaş ya. Yapamıyor musunuz kocasız? Ağzımdan kötü bir laf çıkacak.

Ailecek berbatlarmış ne aşkı kızım zulüm içinde yaşıyorsun ve aklın karışmış çocuğunu alıp o evden ayrılacaksın o kadar basit arkanda ailen var nasılsa

Biriniz de seviyorum demeyin ya. Allah askina seni dovmus, 2 aylik bebeginin elleri morarmis. Okuz kadar adam tutamamis mi babasini. Ay sen niye anne oldun ki yaa Allahim inanmiyorum gebertirdim ya cok ciddiyim 2 aylik bebegimin canini acitan adami gebertirdim buna izin veren koca musveddesini de gebertirdim. Hala seviyorum diyo iyi biri aslinda diyo. Carpacan agzina sevmeyi gorecek. Ne demek 6 aylik uzqklastirmayla yirtmak o sabiye siddet uygulamanin cezasi bu mu.

Boşanmaktan yana değilmissiniz pardon, geri aldım lafimi.
Çocuğunuz ilk tokadı yediğinde bunun suçlusunun sadece siz olduğunu sakın unutmayın olur mu?
Cocuk ilk tokadi yemis bile elleri morarmis arbede de demek ki darbe aldi. 2 aylikken ilk darp raporunu da almis. Boyle anasi varken daha neler yasar yazik valla bunu dovsunler ben ona acimam o bebege yazik

1)O bebeği bir anne olarak kollayamadınız; onu size emanet eden yaratıcıya nasil hesap vereceksiniz?
2) boyle adamlari nasil sevebiliyorsunuz, ayni evde cümbür cemaat yasanacaksa neden evleniyorsunuz?
3)en cok merak ettigim sey, sizi bu duruma düşüren adaml sonra nasil ayni yataga giriyorsunuz?

Benim cocugumun tirnagina degse biri dunyayi dar ederim ona. Siz nasil dayandınız ?

2 Aylik cocugun dayak yemesine nasil goz yumuyorsun? Once ana ol ana. Cocugu koruyamayacaktin ne diye korunmuyorsun? Evcilik mi oynuyorsunuz? Sen otur ye dayagini afiyet olsun da cocugu niye korumuyorsun? Kaciksiniz hepiniz.

Canim 183'u bir arayip danis istersen sabah saatlerinde.

boşanma canım. böyle iğrenç adamları ortalığa salmayın sonuta ıyı bır sürü kadın var haketmeyen bak sen ne güzel bu iğrençliği seviyorsun yakışmışsınız ne güzel işte

Eski konunuza baktım da 3 aylık evliyken üstelik hamileyken eşiniz size küfredip ailenize küfür etmiş, babası babanızın üstüne yürümüş. Eşiniz böyle de iyi değil mi? Keşke troll felan olsan ya.

Hadi kendinden vazgectin alisdin siidet görmeye, o zaman Yasa böyle !! Ben Bebege üzülüyorum, kolunu morartiyor ve annesi Onu korkuyacak Halde deyil babasida... koruyabilselerdi zaten bu duruma gelmezdi...
Benim anlamadigim bir Anne Nasil 2 aylik bebegin kolunun morartilmasina Göz yumar? Deyil kocami, dünya yi deyismem cocuguma
Bu Nasil babalik annelik Ben cocuga üzülüyorum...

Aman boşanmak son çare!!!
Aman boşanmak işin kolayı!!!
Aman elalem ne der!!!!
He!! Birde seviyorum var!!!
Şu yukarıda gördüğünüz zirvalari kendinize saklasanizda
insanlar bu denli sacmalamasalar
Gelen geçen dövüyor
Yinede boşanmak istemiyorum...
Eee niye burada konu açıyorsun
Hayır kurtarılacak yuvami kalmış ortada!!!

SAYIN KK UYELERI tam 16 sayfa boyunca kadin cevap bile vemreyip konuyu acip kayiplara karismis yine alemin derdi bizleri bos yere germis cunku kadin cozum aramiyor halinden memnun ayrilma dusunceside yok zaten ODUNU BALTA YARAR AHMAK KENDINI YORAR diye bi laf vardir bebek disinda uzulmedim ben hepsi birbirinin layigi demekki daha semer vuran coookkk olur bu zihniyete!

Babası seni döverken izleyen adamı sevmek? Boşanmak istememek? Bana el kaldıracak kayınpederi naparım biliyo musun? Tövbe estağfurullah gözüm seğirdi yemin ederim sinirden. Ne bekliyosun boşanmak için? Adam seni sevse babasına dövdürür mü bi aklını başına topla bacım ya

Bu sevgi degil. Bagimlilik. Bosanmaktan, bosandiktan sonra gelecek kaygisindan denize dusenin yilana sarildigi gibi esine sarilmissin. Adini da sevgi saniyorsun. Kimse boyle yapan birini sevmez. Akil tutulmasi yasiyorsun. Sindirilmissin, pistirilmissin. Esim dedigin bagimliligindan kurtulman gerekir yoksa bu hep boyle devam eder.

boşanma canım. böyle iğrenç adamları ortalığa salmayın sonuta ıyı bır sürü kadın var haketmeyen bak sen ne güzel bu iğrençliği seviyorsun yakışmışsınız ne güzel işte

Lutfen kirici olmayalim hanimlar. Ben bir anneyim kaygilarim var yuvam yikilmak uzere cocugum hasta yanlizim pskolojim alt ust durumda bebegim caniyla ugrasiyor ben darmadaginjm caresizim neyi dusunecegimi bilmiyorum sıkıstım kaldim.

Hepsini geçtm cocuk neden boğmaca oldu ????? Sigarami kullandiniz hamileyken. Ona göre bisey soyleyecegim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…