Dövmek mi ?Mrb kk tanimissinizdir beni
Artik o kadar konu acmak yuzunden yabanci degilim. Kisa kesicem Esimle bosanma karirina dogru gidiyoruz neden mi sindjye kadar ailesinjn yapti.klari Artik yettj. Gecen gunde Esimle tartistigimizda babasinin araya girip cocugumu elimden alip beni dovmesi Artik son noktayi koydu. Simdi kizim hasta 2 bucuk aylik 10 gundur hastanede yatiyoruz bogmaca dedi doktorlar. Hangi bjrine yanayim bilmiyorum. Evi ayir diyorum ayirmiyor ya cekersin yada anlasmalj bosaniriz diyor. Ben esjm sevjyorum bo.sanmak istemiyorum ama ama ailesini tutuyor Evi ayirmiyor napmaliyim sizce bosanma ya kadar geldik. Ailem arkamda ama cocugumu var bosanmaktan yana degilim. Yardimci olurmusunuz.
malesef dogru anlamıssnz ve hala konu sahibi eşimi seviyorum diyor.
Cocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordu sonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elinde morluklar vardi onada darp raporu xldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirma ve para cezasj cikmis. Esjm cok iyidir herseyimizi yapar eder ama cok annecj annecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahaneler buluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalim cok hassas bir donemdeyim.
Sen bosanmazsin.... aha da buraya yazdim... sen ozguveni olmayan ve bu yuzden hem kendini hem de çocuğunu bu gibi canavarlara yem edecek kadar guvensizsin.Mrb kk tanimissinizdir beni
Artik o kadar konu acmak yuzunden yabanci degilim. Kisa kesicem Esimle bosanma karirina dogru gidiyoruz neden mi sindjye kadar ailesinjn yapti.klari Artik yettj. Gecen gunde Esimle tartistigimizda babasinin araya girip cocugumu elimden alip beni dovmesi Artik son noktayi koydu. Simdi kizim hasta 2 bucuk aylik 10 gundur hastanede yatiyoruz bogmaca dedi doktorlar. Hangi bjrine yanayim bilmiyorum. Evi ayir diyorum ayirmiyor ya cekersin yada anlasmalj bosaniriz diyor. Ben esjm sevjyorum bo.sanmak istemiyorum ama ama ailesini tutuyor Evi ayirmiyor napmaliyim sizce bosanma ya kadar geldik. Ailem arkamda ama cocugumu var bosanmaktan yana degilim. Yardimci olurmusunuz.
2 buçuk aylık bebeğime darp raporu almama sebep olacak kayınpederin de kaynananın da buna göz yuman kocanın da aklını alırım.Cocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordu sonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elinde morluklar vardi onada darp raporu xldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirma ve para cezasj cikmis. Esjm cok iyidir herseyimizi yapar eder ama cok annecj annecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahaneler buluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalim cok hassas bir donemdeyim.
Kocanız öyle sizin sandığınız kadar ıyi bir insan değil!Cocugumu alip kv verdi beni saclarimdan tutup yataga firlatti yumruklarla yuzume kafama heryerime vurdu esjm ayiriyordu sonra poljslik olduk zaten mahhalleli sikayet etmis. Bebegimin dw elinde morluklar vardi onada darp raporu xldimm kendimede. Kp 6 ay uzaklastirma ve para cezasj cikmis. Esjm cok iyidir herseyimizi yapar eder ama cok annecj annecj olmadan duramqz esjm cok fedakar bir babadir ve estir ama bir turlu Evi ayirmiyor durumum yok diyor bahaneler buluyor. Lutfen kirmadan yorum yapalim cok hassas bir donemdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?