Bosaniyoruz galiba

Adam sana açık açık ya çekeceksin ya anlaşmalı boşanacaksın demiş. Hala bu ne koca sevgisi
Hala boşanmayıp seviyorum diye sürünmeyi tercih edersen boşanmadığın için her gün burnunda getirecek.
Bu ne kendine eziyet etme sevdası yani..

Eski konularına baktım. 1 yıllık evlisin. Hamile iken baba evine gitmişsin. Keşke geri dönmeseydin. hiç bir düzelme olmamış. Ayrı eve çıksanız da ben düzeleceğini sanmıyorum çünkü senin arkanda duran bir eşin yok. Seni sadece hizmetçilik yapmak için kullanan bir aile var. Eşin de arkanda değil. Üstelik şiddette var. Boşanmak en mantıklısı. Üzgünüm başka bir yol yok gibi.

Seviyorsun diye ömür boyu sıkıntı mı çekmek istiyorsun. Kusura bakma ama nerede kaldı kadınlık gururun. Kayın pederin şiddet uyguluyor sana ve eşin müdahele etmeye tenezzül bile etmiyor. Sırf seviyorsun diye bunca şeye katlanmak zorunda değilsin. Kocanın canı cehenneme ve yazıklar olsun öyle kocaya. Boşanmalı ve sonra kayın pederin dava açmalısın tabi kalbinle değil aklın ile düşünmeyi tercih edersen.

Konu sahibi Vınnn!
Burdan kaçabilirsin de,ya o dertlerden nasıl kaçacaksın/kaçmalısın asıl mesele o...

Dövmek mi ?
Kp seni ne hakla döver yA Kim o ?
Darp raporu alıp onu pişman etmelisin ...

Sen bu kafa devam et kardeş sev kocanı aman vazgeçme sakınnnn kp dövmüş kv dövmüş görümce dövmüş ne olacak sanki canın azıcık acır geçer önemli olan kocanın yanında olması.....

Bana en çok dayak yedim, beni insan yerine koymuyor, hakaret ediyor ama seviyorum konularında geliyorlar.
Seviyorum nedir yahu
Suratına bakmamanız lazım

Hanımlar sizi bilmrm ama brn tırnaklarımı yiyorum burada.

Sen bosanmazsin.... aha da buraya yazdim... sen ozguveni olmayan ve bu yuzden hem kendini hem de çocuğunu bu gibi canavarlara yem edecek kadar guvensizsin.

Kocan blöf yapiyor senden bosanmayacak bnce. "Ya ayri ew yada bosanirm de sart koy hemen. Yarn birgun bebegini bu insanlarn yaninda buyutme!

2 buçuk aylık bebeğime darp raporu almama sebep olacak kayınpederin de kaynananın da buna göz yuman kocanın da aklını alırım.
Sen de aklını başına al böyle manyak aileden yuva çıkmaz. Çocuğunu da kendini de kurtar.

eşin madem çok iyi çok fedakar o zaman evi ayırma fedakarlığını da göstersin...

ailenin yanına gidip evi ayırmazsan dönmüyorum diyeceksin...

madem boşanmıyorsun bari bunu yap!!!

Lütfen yap!!

Boşuna yazıyor bu konuda vakit öldürüyorsunuz kadın çok incindi konuyu terk etti

Gun gecmiyor ki, birgun de Bdv de bir bosanma haberi olmasin

On aylık bebek şimdiden evdeki huzursuzluğu hissediyodur. O tam anlamıyla her şeyin farkına varmadan boşanın. Çocuğunuzu huzursuz bir hayatın içine sürüklemeyin. Aileniz arkanızdayda Eminim her şeyin üstesinden gelirsiniz

Kocanız öyle sizin sandığınız kadar ıyi bir insan değil!
Ya böyle kabul edeceksin yada anlaşmalı boşanırız derken bile bencillik derdinde. Nasıl bosanacaginiza da o mu karar veriyor?
Niye bu kadar eziksiniz Allah aşkına?
Kocanız basiretsiz, zayıf karakterli sümsük bir adam. Ama ayılıktan da taviz vermiyor anlaşılan.
Seviyorsanız boşamayın sakın, boşayıp da milletin başına bela etmeyin böyle bir insancığı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…