Boşanıyoruz ve birleşiyoruz ????

oncekı konunuzu okumadım ama arada ımza olmazsa aranız duzelecekmı yanı?enteresan bır bakıs acısı olmus.sadece sunu soyleyebılırım sevabı gunahıyla yada zınayla ılgılenmıyorum arada cocuk var basarılı olabılecegınıze ılıskınızı yurutebılecegınıze ınanıyorsanız deneyın.bana mantıksız geldı bıraz ama.hayat sızın ne yaparsanız kendınıze yapacaksınız ıyıce dusunun bellıkı heyecanlı olacagını dusunmus esınız hemen kabul etmıs.allah yardımcınız olsun baska soze gerek yok

benim bi arkadaşımda eşinden ayrıldı bi kaç ay sonra barıştılar ama kız evlenmedi önce denemek istedi değiştimi gerçekten diye 5 6 ay nikahsız yaşadılar. geçenlerde gördüm hamileyim dedi e nikah dedim tekrardan evlendik dedi peki nasıl gidiyor dedim? bazı şeyler iyiki yaşanmış şimdi diyorum dedi. Yani demekki iyi olabiliyormuş bazen.

Esi heyecanli oldugunu dusunmuyor, kadin esiyle birlesmek istemiyor cunku bosaninca rahat edecek. Ama arada cocuk var diye bir sans daha vermek istiyor. Bir taraftan da bosanma surecinin sikintisini tekrar yasamak istemiyor. Bosanmada son asamada olduklari icin bosanalim, eger aramiz duzelirse nikah zaten 5 dakikada kiyiliyor diyor.

Konu sahibi olmadigi icin ben cevap verdim

Adam özgürlüğünü istiyor. Nikahın insan psikolojisine bir bağlayıcılığı bir baskısı vardır, insan bundan uzaklaşınca hata yapma olasığı da artar.

Adam özgürlüğünü istiyor. Nikahın insan psikolojisine bir bağlayıcılığı bir baskısı vardır, insan bundan uzaklaşınca hata yapma olasığı da artar.

Adam ozgurlugunu istese geri don diye esine baski yapmaz. Bu teklif konu sahibinden gelmis. Diyelim ki ozgur davrandi, konu sahibini baglayan bir sey olmayacak zaten bosanmisti, tekrar o surece girmesine gerek kalmadan adami terk eder.

Son düzenleme:
bence evlılıklerde belirsizlik olmalı

ya sıyahtır yada beyaz
ama griye yer yoktur

barışıyorsunuz ama bosanmanın planları ıcındesınız , nasıl olacak.

yani yanlış anlamayın ama bu kadar saçmalık da olmaz.

siz onun herseyine imza attınız evlisiniz diye mi karsıyordun sanki önceden?

şimdi imza yok ama karışmayacağını mı sanıyorsun o adama ?

bu senin huyun ,yapın böyle bunu kabul et. onarmaya bak rahatsız oluyorsan da.

ne demek boşanmış olunca karışmayacağımı düsünüyor ona özgürlüğüne cok düskün !!! böyle bir mantık yaklasım olabilir mi ?

sen özgürlügüne düskün değil misin?

evladın da var . nasıl gururuna yedirebiliyorsun nikahsız yasamayı. adam canı istediğinde senle ,canı istediğinde onunla. ohh ne ala mualla.

Adam ozgurlugunu istese geri don diye esine baski yapmaz. Bu teklif konu sahibinden gelmis. Diyelim ki ozgur davrandi, konu sahibini baglayan bir sey olmayacak zaten bosanmisti, tekrar o surece girmesine gerek kalmadan adami terk eder.

Adam alışkanlıklarını istiyor. Kurallar aynen geçerli olmaya devam edecek. Bir araya gelecekler, anlaşamayacaklar, terkedecek... Peki çocuk? Onu kimsenin düşünmediğinin farkında mıyız acaba?

bosanmanın yuku ayrıca o bır kagıtta atılı olan ımzaysa lanet olsun o ımzaya

eger ayrılık olursa gene herseyı yenıden yasayacak
, onun yerıne tum bu 2.surecı bır robot gecırmeyecek ınsanı yoran 2 dılekce 1 dava 1 hakım degıldır

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam alışkanlıklarını istiyor. Kurallar aynen geçerli olmaya devam edecek. Bir araya gelecekler, anlaşamayacaklar, terkedecek... Peki çocuk? Onu kimsenin düşünmediğinin farkında mıyız acaba?

Burada benim dedigim seyle cocugu kimsenin dusunmemesinin ne gibi bir ilgisi var anlamadim. Arada cocuk oldugu icin de deniyor zaten konu sahibi. Bosanmis olsalar da cocuk etkilenecek, tekrar bir araya gelip sonra ayrilsalar da..

Burada benim dedigim seyle cocugu kimsenin dusunmemesinin ne gibi bir ilgisi var anlamadim. Arada cocuk oldugu icin de deniyor zaten konu sahibi. Bosanmis olsalar da cocuk etkilenecek, tekrar bir araya gelip sonra ayrilsalar da..

Ben de diyorum ki; herkes kendini düşünüyor. Boşanalım, birlikte yaşayalım, adamı özgürlüğüne ve annesine kavusturayım yürümezse ayrılalım... Bütünüyle sacmalık. Arada da cocuk var diyorum. Cocuksuz bir ciftten bahsetmiyoruz...

boşanıp aynı evde yaşasalar da cocuk etkilenecek..

yine tartısma olcak.. adam kafasına estiğinde gidecek, estiginde gelecek..

o yavru yine huzursuzluk içinde olacak.

tüm yorumları okumadım belki yazan olmuştur ama boşanmadan deneyin bence zaten anlaşmalı boşanıyormuşsunuz istediğiniz zaman bir imzaya bakar neticede, evli değilken her tartışmada ayrılmalar olur daha kolay olur bırakıp gitmek sonra ağlamalar gene deneyelimler bence ya hep ya hiç bunu yapmayın, çocuğunuzun da aklı karışır bir yerden sonra

bence etrafa duyurdugun sürece sorun yok.cocuk için tekrar deneme kararı aldık dersin.bosandıgını soylemezsin bile.sonucta dini nikah duruyor.adam seni bosamak istememiş

Tamam da bosandiklarinda cocuk etkilenmeyecek mi? Tekrar birlesip ayrilmalari ile bosanmalari arasinda cocuk acisindan ne fark var? O kismi anlamadim.

Neyse bu polemik uzar gider.

Konu sahibi diledigini yap, hayat zaten kisa. Eger tekrar sans verecegim ama sureci de yasamak istemiyorum dersen yap. Kimseyi de takma.

bence etrafa duyurdugun sürece sorun yok.cocuk için tekrar deneme kararı aldık dersin.bosandıgını soylemezsin bile.sonucta dini nikah duruyor.adam seni bosamak istememiş

farklı görüslere saygım var. yargılamak yermek icin demiyorum yanlıs anlasılmasın ..

dini nikah duruyor ,resmi nikah olmasa da olur .!! bu mantıkla bircok bayanın basına gelenleri hepimiz biliyoruz. görüyoruz,okuyoruz.

ayrıca evlilik müessesesini "5 dakikada atılacak imza" şeklinde görenlere de pes diyorum.

Çocuk o psikolojiye girdi zaten, bir şekilde yardım vs alarak aşacak. Neyse bence de uzar gider :)

tam olarak bu olmasada buna benzer bişey yaşadım sonuç hüsran
bende eşime boşanma davası açtım anlaşmalı boşandık ama davadan 15 gün sonra atılması gereken bir imza var onu atmadık yani davayı kesinleştirmedik hal böyle olunca hala evli oluyorsun 5 ay ayrı kalmıştık. imzayı atmamayı kendi teklif etmişti ve tekrar bir araya geldik o zaman oğlum 1,5 yaşındaydı.
her şey mükemmel gidiyordu ta ki bir gün eski sevgilisini facebooktan ekleyene kadar ilgisizleşti, geç gelmeye başladı bu arada oğlum 2,5 yaşına geldi ne yapmak istediğini sordum o gece oturduk konuştuk saatlerce her şey tatlıya bağlanmış gibiydi sabah işe giderken yolcu etti beni dudağımdan öptü oğlunu bile öpmedi öğlen gelen telefon ben son imzayı attım dava kesinleşti biz boşandık. şimdi soruyorum sana konu sahibi ben o gün yıkılmadım mı?
umarım sizin hayatınızda herşey yoluna girer ama nikah olmadan aynı evi paylaşma konusunda bir gün bitti biz yapamıyoruz dediğinde tekrar bir dava olmasa da yıkılmıycak mısın?
ben şahsım adına konuşıyım oğlum için denemiştim bu günkü aklım olsa denemezdim neden mi aslında en çok oğlumu yıprattım 5 ay başka bir evde yaşa daha sonra dön başka bir ev ve baba 1 yıl sonra tekrar başka ev başka insanlar baba yok bu sefer çocuk için çok daha zor bana göre ya gitmeli yada kalmalı insan.
şimdi ayrılalı 8 ay oldu zaman zaman çok özlüyorum çünkü ilk çıktığım erkek ilk aşkımdı 11 yıl sevgiliydik 5 yıl evli kaldık 16 yılımı verdim ben ona ama şunuda biliyorum aşkından ölsem gebersem dönüşü yok oğlumu yoramam artık aklını karıştıramam daha fazla.

basit bir imza koca insanların karakterlerini nasıl değiştirecek ki
anlaşamıyosanız evli,nişanlı,sevgili olmanız fakertemez anlaşamıyosunuzdur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…