- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
- Konu Sahibi duvarklima
-
Merhabalar,
7 aylık ayrılık sonrası birleşme kararı aldık. Önceki konuları okuyanlar bilir, 2,5 yaşında kızımız var. Haftaya mahkeme var, anlaşmalı boşanacağız önce. Sonra ise boşanmış olarak deneyeceğiz birlikte yaşamayı. Eğer olmaz ise tekrardan boşanm sürecine girmek istemiyoruz. Evlenme dediğin 5 dakikada oluyor sonuçta..
Eğer oldu ki evlenmedik, sizce ne gibi bir sıkıntı olabilir ? aslında ben de imza atmak istemiyorum 2. kez. Böyle gitsin ne olacak ki diyorum.
adam gelmiyo ama siz ona sunuyosunuz bu fırsatı. sanıyorsunuz ki ben ona göstericem mutlu edicem onu, o da bana dönücek evlenicez tekrardan. e şimdi mutlu et adamı madem. sen evliyken yaptıklarından dolayı pişmansın ve bence bu nedenle ona böyle bi fırsat sunuyosun. bi de adım gibi eminim demişsin ya nasıl söyleyebiliyosun ki böle bişi. ben kendim bile 10 yıl sonra ne olucamı bilemezken, insan kendinden bile o kadar emin olmamamalı, sen kalkıp sorumsuz olduğunu söylediğin bi adama bu kadar güveniyosun. ilginç valladediğim gibi son bir şans olacak bu onun için. yalnız tekrar ediyorum adam bana boyle bir istekle gelmedi. biz boşanalım beraber yaşayalım demedi. ben acaba boyle mi yapsam diye dusunuyorum. ve gidip baskasına nikah filan basmaz adım gibi eminim. ama cevaplardan anladıgım kadarı ile sacma bir dusunce icindeyim. eger ola ki anlastık 6 ay sonra yine bir nikah yapmamız gerekli gibi. ama benim gormek istedigim sey bakalım imzalı veya imzasız anlasabilecek miyiz. anlasabiliyorsak zaten icimde bir kusku da olmayacagından imza atmak benim icin de sorun olmaz. Anlastıgımızı gore gore yok arkadas ben evlenmem derse o zaman iste benim icin sorun olur onu da ben kabul etmem. Cunku o zaman onun da bir cekincesi kalmamıs olması lazım. Kısacası su anda yuruyup yurumeyecgine emin olamadıgımız icin bu sekilde dusunuyoruz.
önce evinin sorumluluğunu bilecek ve sen de annesiyle ilişkisine karışmıcaksın, illa boşanınca mı düzelcek herşey, kendiliğinden mi olcak anlamadım gitti.adam uysal o nedenle evlenir ben ısrarcı olursam sadece şartlar koşar, anneme haftada en az 1 kez gidecem yok şunu yapıcam bana karışmayacaksın vs.. vs.. gitsin anasına off napayım ben de iyi tamam derim basar imzayı. onun da tek derdi mutlu olmak aslında. şu anda imzalıyız da ne işe yarıyor ayrıyız kaç aydır. ama ileride anlaştığımız halde yok evlenmem derse o zaman kapıyı gosteririm cunku o zaman bu hareketi kotu niyet gostergesi olur
ama canım burada boşanmadan önce yapılan bi plan var, onlar ayrıkmış ve öyle denemiş, fark var yani arada.Valla benim tum cevaplarimi okursan ben de bir yasanmi ornek sundum. Tek ornekle yola cikilmaz
Konu sahibi ilişkimizi kurtarmak için boşanıp beraber yaşamaya karar verdik demiyor ki. Boşandığı eşine ikinci bir şans vermeye karar vermiş yeniden birleşmeyi deneyecekler. nikah- boşanma olayları da oyunca olmadığı için, bir müddet birlikte yaşamayı denemek istiyor yeniden evlenmeye cesaret etmeden önce. Zaten boşanma nedenlerinden birisi eski eşin fazla anneci olmasıymış, bana göre bir süre ailelerini, çevrelerini işin içine karıştırmadan birlikte olmayı denemeleri gayet mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?