Boşanıyoruz ve birleşiyoruz ????

söylediğin şey bir kadın olarak ne mantığıma ne de duygularıma uyuyor.

birleşmek istiyorsanız boşanmayın.

bu kadar basit

bu düşüncelerle devam ederseniz sonunuzu pek hayırlı görmüyorum..

bence siz "kızlar haklıymışsınız baba evime döndüm çok pişmanım" diye bir konu açın ,bir köşede dursun
o gün gelince içini doldurursunuz..

31 yaşıma eylül ayında girmiştim, sayenizde bugün de 32 yaşıma girdim.

Ömrümde duyduğum en saçma fikir, en mantıksız karar.

Siz böyle birşeyi nasıl kendinize layık görüyorsunuz anlamış değilim.

Siz evli olmayacak ki, ev arakdaşı olacaksınız resmen.

Ya tamamen boşanın, yada boşanmadan önce adam akıllı konuşup birleşme kararınızı ona göre verin ve boşanmadan birleşin.

din girmesin diye susuyorum ama.. artık dayanamayacağım...

hanım efendi siz resmen boşandığınız da dinen de yani allahın huzurunda da boşanmış sayılacaksınız...

çünkü nikah işinde beyan önemlidir...

hakimin önünde eşiniz ve siz sözlü, yazılı, yahut avukat aracılığı ile boşanma beyanınızı belirteceksiniz...

nikahla imanın şakası olmaz ve bu işlerde beyan önemlidir...

şunu insanlara anlatamıyoruz... sadece resmi nikah kıyarak da dinen evli sayılırsınız... iki şahit, eş adayları ben evlenmeyi kabul ettim dedi mi yeterli...
diğeri bizim geleneklerimizde olan dua kısmı, aynen bunun gibi resmi olarak boşanan kişi dinen de boşanmıştır... hattaresmi olarak boşanan kişi bir görüşe göre geri dönülemez şekilde boşanmıştır...

bu konu sizinle ilgili değil ama çokça sinir olduğum bir konu var ki bunlar da baba parası yemek için boşanıp sözümona dini nikahla yaşayanlar...saçlarımı yolasım geliyor... tüyü bitmemiş yetim hakkı derler ya... milyonlarca insanın hakkını gasbediyor, çalıyor sonra bir de başlıyor benim imam nikahım var... başlarım sana da imamına da demesi var da tutuyoruz işte kendimizi....

Son düzenleme:
Mantıklı bir açıklaması yok bu durumun bencee....

insanlar nasıl rahat yaşıyorlar evli erkekleri ayartıp hamile kalıp boşanmaya zorluyorlar onun için düşünceni bana saçma gelmedi siz kocanızla tekrar denemek istiyorsunuz ama kaygılarınız var en önemlisi şunu düşünün bu olayın sonunda hüsran olursa ben nehale gelirim bunu cevaplayınca zaten karar almanız kolaylaşıcak sonuçlarına katlanabilecek misiniz bunları düşünün

bana düşünceniz çok saçma geldi.sizin evliliğinizdeki tek sorun bir imza mı:26 imza olmayınca herşey yoluna mı girecek.bir insan neyse odur değişmez değişecekse zaten şu aşamada da kendini belli eder.bence kararın net olsun devam etmeyi istiyorsan boşanma biteceksede tam bitir

herhalde eşinle tv de gördüğünüz beraber uzun yıllar yaşayıp evlenince boşanan ünlüleri örnek aldınız..Belediye onay verince evliliklerin bittiğine karar verdiniz.bi de böyle deniyeceksiniz..tuhaf...

Insanlar bukadardami kararsiz vede basite aliyormus herseyi..

Heleki kutsal olan evliligi!Bir bütün olmayi..

Evlilik bir ömür icin imza atmaktir, evlenmek 5 dk aliyor sonucta demeniz hic hos degil, bunu diyebildiginiz icin bence hic denemeyin anlayamamissiniz cünkü halen evliligin ne oldunu.!

Son düzenleme:
adamin her aksam yemegi hazir, cocuguna bakiliyor, istedigi zaman kadin elinin altinda ,nikahta istemiyor
kadini cani sikildiginda evden cikarmak cok kolay
KORUN ISTEDIGI BIR GOZ ALLAH VERDI IKI GOZ
her tartismada sen kimsin diyecek bunu kaldirabilecek misin?
aileleler bilmeyecek diyorsun ama en fazla 1- 2 ay saklayabilirsin elbet ortaya cikar bosanmis oldugunuz
cok cahilce
bosanmak ayrica o kadarda zor bisey degil 2 tarafta ok. derse 1 celsede bitiyor

Son düzenleme:
Kulandırtma kendini belli ki en kafanı yıkamış boşanark neyi deneyebilirsin ,adam senin üstüne sevgili yapar

2 gün sonra gelir ben evleniyorum bile der ,sende öyle bakakalırsın

Hadi bunu geçelim ,hastalık var sağlık var bir durum ols söz hakkın bile olmaz ,

Hem aileni düşün ,nasıl bakıcan yüzlerine hazır evlisiniz boşanmadan deneyin..

eşinizin işine gelir tabi.. hem evde bekleyen bi kadın ve çocuk var,hemde özgürlük ohhhh.
hiç doğru değil bence yaptığınız

adam gelmiyo ama siz ona sunuyosunuz bu fırsatı. sanıyorsunuz ki ben ona göstericem mutlu edicem onu, o da bana dönücek evlenicez tekrardan. e şimdi mutlu et adamı madem. sen evliyken yaptıklarından dolayı pişmansın ve bence bu nedenle ona böyle bi fırsat sunuyosun. bi de adım gibi eminim demişsin ya nasıl söyleyebiliyosun ki böle bişi. ben kendim bile 10 yıl sonra ne olucamı bilemezken, insan kendinden bile o kadar emin olmamamalı, sen kalkıp sorumsuz olduğunu söylediğin bi adama bu kadar güveniyosun. ilginç valla

önce evinin sorumluluğunu bilecek ve sen de annesiyle ilişkisine karışmıcaksın, illa boşanınca mı düzelcek herşey, kendiliğinden mi olcak anlamadım gitti.
Valla benim tum cevaplarimi okursan ben de bir yasanmi ornek sundum. Tek ornekle yola cikilmaz
ama canım burada boşanmadan önce yapılan bi plan var, onlar ayrıkmış ve öyle denemiş, fark var yani arada.
amaan neyse, konu sahibi pek ortada yok, ben konuşuyorum,
biz kadınların kafası aşık olunca çalışmıyo. işte en güzel örnek, bu konu.

Denilen herşeye verecek cevabın var maşallah.
Umarım ailen herşeyi öğrendiği zaman onlarada böyle hazır nazır cevap verebilrsin.

Yaptığın çok yanlış ve çocukça.Bir br daha iki.
Sen de bilyosun pekala alakasız olduğunu.
Ama ısrarla savunuyorsun işte.

Çocuğum için demişsin.
Madem öyle boşanmayacaktın o vakit ne diye boşandın.

Yarın birgün o adam evlendiği zaman ne diyeceksin kızına.
"baban cici anne aldı " mı diyceksin.Çok saçma.!

Kızına çok zarar veriyosun ve kendine de.
Az mantıklı olun yahu.

Evliliği iyice çocık oyuncağına çevirdiniz.
Bekarlara köü örnek oluyorsunuz hep böyle.

Karar siizn ama madem ki konu açılmış bence çok çok saçma. Ne yani adam özgür ruhlu olduğundan mı anlaşamıyordunuz da bir imzayı kaldırmak her şeyi kaldıracak ortadan. Yok ya..

Karı koca hayatı yaşa ama imzasız, afedersiniz ama bu kullanılmak değil de nedir?

Konu sahibi ilişkimizi kurtarmak için boşanıp beraber yaşamaya karar verdik demiyor ki. Boşandığı eşine ikinci bir şans vermeye karar vermiş yeniden birleşmeyi deneyecekler. nikah- boşanma olayları da oyunca olmadığı için, bir müddet birlikte yaşamayı denemek istiyor yeniden evlenmeye cesaret etmeden önce. Zaten boşanma nedenlerinden birisi eski eşin fazla anneci olmasıymış, bana göre bir süre ailelerini, çevrelerini işin içine karıştırmadan birlikte olmayı denemeleri gayet mantıklı.

"Ben de boşanmak istedim dava açıldı, sonra son bir şans vermediğim için bunalıma girdim. Bir yandan da boşanma süreci devam ediyor ve çok yakın. "

Bir daha bak istersen..Boşanma davaları çok yakın bir tarihteymiş..Boşanıp birlikte yaşacağız diyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…