- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi duvarklima
-
Cocuk birlesip tekrar ayrilsalar da psikolojik yardim alarak asabilir
tam olarak bu olmasada buna benzer bişey yaşadım sonuç hüsran
bende eşime boşanma davası açtım anlaşmalı boşandık ama davadan 15 gün sonra atılması gereken bir imza var onu atmadık yani davayı kesinleştirmedik hal böyle olunca hala evli oluyorsun 5 ay ayrı kalmıştık. imzayı atmamayı kendi teklif etmişti ve tekrar bir araya geldik o zaman oğlum 1,5 yaşındaydı.
her şey mükemmel gidiyordu ta ki bir gün eski sevgilisini facebooktan ekleyene kadar ilgisizleşti, geç gelmeye başladı bu arada oğlum 2,5 yaşına geldi ne yapmak istediğini sordum o gece oturduk konuştuk saatlerce her şey tatlıya bağlanmış gibiydi sabah işe giderken yolcu etti beni dudağımdan öptü oğlunu bile öpmedi öğlen gelen telefon ben son imzayı attım dava kesinleşti biz boşandık. şimdi soruyorum sana konu sahibi ben o gün yıkılmadım mı?
umarım sizin hayatınızda herşey yoluna girer ama nikah olmadan aynı evi paylaşma konusunda bir gün bitti biz yapamıyoruz dediğinde tekrar bir dava olmasa da yıkılmıycak mısın?
ben şahsım adına konuşıyım oğlum için denemiştim bu günkü aklım olsa denemezdim neden mi aslında en çok oğlumu yıprattım 5 ay başka bir evde yaşa daha sonra dön başka bir ev ve baba 1 yıl sonra tekrar başka ev başka insanlar baba yok bu sefer çocuk için çok daha zor bana göre ya gitmeli yada kalmalı insan.
şimdi ayrılalı 8 ay oldu zaman zaman çok özlüyorum çünkü ilk çıktığım erkek ilk aşkımdı 11 yıl sevgiliydik 5 yıl evli kaldık 16 yılımı verdim ben ona ama şunuda biliyorum aşkından ölsem gebersem dönüşü yok oğlumu yoramam artık aklını karıştıramam daha fazla.
@hicbisi bak yaşanmış bir örnek....
Valla benim tum cevaplarimi okursan ben de bir yasanmi ornek sundum. Tek ornekle yola cikilmaz
bence kendini kandırıyosun.erkeler enteresan varlıklar.öyle bencillerki tek düşündükleri kendileri.ben sanmıyorum eşinin değişeceğini.sen sonu geciktiriyosun ve eşinin seni aşağılamasına müsade edeceksin....bak göreceksin.seni bu aldıgın karara pişman edecek....insan önce kendi hakkını koruyabilmeli, önce "ben" diyebilmeli ki karşındaki de "sen" diyebilsin.
Nikah akittir, evlilik birliği için sözleşmedir. Kadının ve cocuğun haklarını korumak icin devletin verdiği bir haktır. Siz elinizle bu adama özgürlük sunuyorsunuz. Zaten istediği o. Kafasına göre yaşamak istiyor. Annesine gitmek, arkadaşlarıyla gezmek, belki flört etmek ve annesinin uygun gördüğü biriyle evlenmek(!). Nikah dediğiniz 5 dakika da boşanma dediğiniz kaç dakika?
Eğer anlaşamazsanız gider açarsınız davayı yeniden. Kendinizi bu duruma sokmak neden? çocuğunuza bunu yaşatmak neden? Güya sırf onun için devam ettiriyorsunuz evliliğinizi....
bence kendini kandırıyosun.erkeler enteresan varlıklar.öyle bencillerki tek düşündükleri kendileri.ben sanmıyorum eşinin değişeceğini.sen sonu geciktiriyosun ve eşinin seni aşağılamasına müsade edeceksin....bak göreceksin.seni bu aldıgın karara pişman edecek....
Ben mi kendimi kandırıyorum :) Allah'ım bu mübarek günde ben bu konuya nasıl dahil oldum yahu
Ben mi kendimi kandırıyorum :) Allah'ım bu mübarek günde ben bu konuya nasıl dahil oldum yahu
sanırım yanlış alıntıladı
:44::44::44:seni konu sahibi ile karıstırma olasılıgı yüzde kac
İlginç bir konu.. İlk önce neden olmasın dedim ama biraz düşününce farklı yorumlara bakılınca,rahat olmaktan öte zor bir süreç gibi... Tek faydası boşanma sürecini yaşamış olacaksınız o kadar. yani şöyle %20 fayda %80 zarar gibi bir şey..
Bence burada siz evli olacaksınız eşiniz bekar olacak..Tek taraflı bir evliliğe dönüşme ihtimali çook yüksek.. Sonuçta sizin her yaptığınızı o bilecek,karışacak,siz karışmayacaksınız..
dediğim gibi son bir şans olacak bu onun için. yalnız tekrar ediyorum adam bana boyle bir istekle gelmedi. biz boşanalım beraber yaşayalım demedi. ben acaba boyle mi yapsam diye dusunuyorum. ve gidip baskasına nikah filan basmaz adım gibi eminim. ama cevaplardan anladıgım kadarı ile sacma bir dusunce icindeyim. eger ola ki anlastık 6 ay sonra yine bir nikah yapmamız gerekli gibi. ama benim gormek istedigim sey bakalım imzalı veya imzasız anlasabilecek miyiz. anlasabiliyorsak zaten icimde bir kusku da olmayacagından imza atmak benim icin de sorun olmaz. Anlastıgımızı gore gore yok arkadas ben evlenmem derse o zaman iste benim icin sorun olur onu da ben kabul etmem. Cunku o zaman onun da bir cekincesi kalmamıs olması lazım. Kısacası su anda yuruyup yurumeyecgine emin olamadıgımız icin bu sekilde dusunuyoruz.[/QUO
vala karımmısın derse kavga çıkar tabi orası ayrı. sen de boyle olmasını istedin ne biçim konuşuyorsun derim. yani imza olmaması karı koca gibi olmayacağız anlamıa gelmiyor. sadece o psikolojik baskıdan kurtulmuş olacak kendince. şimdi anlatamıyorum aslında öyle birisi değil. ama ikimiz de 7 ayda öyle yıprandık ki evlilik kelimesi bile bize batar oldu.
bu iki mesajınıza bakarsak bence bir düşünün derim..
hadi diyelim 6 ay anlaştınız ,sorun olmadı. o zaman nikah kıyarız diyorsunuz. ama sorun eşinizin evliliği kabul edememesi..psikolojik baskı olarak görmesi. eee hadi beraber yaşadınız denediniz. herşey çok güzel. tekrar nikah kıyalım o zaman dediniz..noldu. eşiniz yine bende evliliğin psikolojik baskısı var demiyecekmi tekrar.. bu düşünceyi, eşinizin evliliğe bakışıyla ilgili. onun düzelmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?