Boşanıyoruz ve birleşiyoruz ????

@hicbisi bak yaşanmış bir örnek....

boşandığın adaml tekrar nikahsız yaşama kararı ne derece mantıklıdır bilemiyorum..boşanma olduğuna göre belli ki sorunlar var.bu sorunlara yol açan tek bir imza mıydı acaba? bazen çocuklar için anne-baba ayrılığı daha olumlu olabilir.

boşandıktan sonra birlikte yaşama ile ilgili okuduğum ikinci konu bu.şaşırtıcı..

Son düzenleme:
bence kendini kandırıyosun.erkeler enteresan varlıklar.öyle bencillerki tek düşündükleri kendileri.ben sanmıyorum eşinin değişeceğini.sen sonu geciktiriyosun ve eşinin seni aşağılamasına müsade edeceksin....bak göreceksin.seni bu aldıgın karara pişman edecek....

Ben mi kendimi kandırıyorum :) Allah'ım bu mübarek günde ben bu konuya nasıl dahil oldum yahu

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın, hayatımda duyduğum en saçma fikir bu...
Gerçekten çok mu düşünerek verdiniz bu kararı? :44:
Ya da eşinizin size 'Evlilik aşkı öldürür, boşanalım bak sana tekrar aşık olacağım.' diyerek uydurduğu masalına çok mu inandınız?

İlginç bir konu.. İlk önce neden olmasın dedim ama biraz düşününce farklı yorumlara bakılınca,rahat olmaktan öte zor bir süreç gibi... Tek faydası boşanma sürecini yaşamış olacaksınız o kadar. yani şöyle %20 fayda %80 zarar gibi bir şey..

Siz eşinizin kendini toparlamasını,düzeltmesini istiyorsunuz,eşiniz sizin karışmanızı istemiyor.. birlikte yaşayarak bunların hangisi düzelecek anlamadım.Gerçekten bu sorunları çözmeye yönelik olduğunu düşünüyor musunuz?? Mesela artık eşinize karışmayacak mısınız? Yani neredeydin diye sormayacak mısınız??

İmam nikahı olayına gelince.. Dikkat ederseniz kim toplumun kabul etmediği,ahlaki ve (gerçek)dini yaşama uygun olmayan bir şey yapıyorsa imam nikahına sarılıyor!!.. Kuranda, Allah katında nikah, imamların onayladığı nikahtır diye bir şey yok... İmam nikahı falan karıştırmayın,günahsa günahı benim boynuma deyin,dürüstçe...

Bir de kk üyesi olup da eşim aldatmaz demek de ilginç.. Kimse bilemez bunu,eşinizden böyle bir endişenizin olamaması çok güzel ama en yapmaz diyenler bile neler gördü yaşadı..Büyük konuşmamak lazım.Allah göstermesin..

Bence burada siz evli olacaksınız eşiniz bekar olacak..Tek taraflı bir evliliğe dönüşme ihtimali çook yüksek.. Sonuçta sizin her yaptığınızı o bilecek,karışacak,siz karışmayacaksınız.. O kadar aşılması gereken şey var ki.. ve süreci siz de tahmin edemezken aklınıza bile gelmeyecek sorunları çocuğunuza yaşatabilirsiniz.. Lütfen biraz daha düşünün..Tabi ki son karar sizin..

ömrümde duyduğum en en en saçma fikir birde cocuk varken ortada ,

ben bu teklifi sunsam eşime imzasız devam edelim diye, o imza attığım kalemi burnumdan sokup kulağımdan çıkarırdı kesin

sakın vermeyin nikahınızı

adamda dünden razı sizden boşanmaya anladığım kadarıyla

konu sahibi maddi durumun kızını büyütmeye yeterli mi.......yeterliyse gönder gitsin......denenmişi bir kere daha denersen olan yıllarına olacak......iyi bir evlilik yapma şansını da yavaş yavaş kaybedeceksin

kesinlikle aynı fikirdeyim.bu konunun tek özeti bu cümle aslında.hala nikahsız birlikte yaşama fikri(yararı bile düşünülse) bana hiç mantıklı gelmiyor.imam nikahı olayına germiycem bile,o zaten farklı bir durum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…