- Konu Sahibi duvarklima
-
islam dinine göre imam nikahı olması gerekli resmi nikah değil sonuçta
Merhabalar,
7 aylık ayrılık sonrası birleşme kararı aldık. Önceki konuları okuyanlar bilir, 2,5 yaşında kızımız var. Haftaya mahkeme var, anlaşmalı boşanacağız önce. Sonra ise boşanmış olarak deneyeceğiz birlikte yaşamayı. Eğer olmaz ise tekrardan boşanm sürecine girmek istemiyoruz. Evlenme dediğin 5 dakikada oluyor sonuçta..
Eğer oldu ki evlenmedik, sizce ne gibi bir sıkıntı olabilir ? aslında ben de imza atmak istemiyorum 2. kez. Böyle gitsin ne olacak ki diyorum.
Hiç sorma atladım hemenAllah aşkına bdv anasayfada konuların ilk açılış tarihleri de yazsın lütfen ya! 2012 diyo ya el insaf!Konuları hortlatıp duruyorlar, mal gb bir de yorumları beğendim hayret birşey ya!
2012 de açılmış konuyu nerden çıkartıp buluyorlar anlamıyorum? Google a yazınca mı çıkıyor yoksa sayfalarca geriye mi bakıyorlar nasıl bir şey bu?Hiç sorma atladım hemen
resmi olarak boşanma cnm.boşanmadan deneyin.mahkemeye girmeyin.olmazsa boşanırsınız.
barışma kararını nasıl aldınız? ayrılma kararını kim vermişti?
Üyenin son etkinliği 2013.Ben merak ettim hala boşanıp birleşip evlenip tekrar boşanıp birleştiniz mi? D duvarklima
Allah aşkına bdv anasayfada konuların ilk açılış tarihleri de yazsın lütfen ya! 2012 diyo ya el insaf!Konuları hortlatıp duruyorlar, mal gb bir de yorumları beğendim hayret birşey ya!
2012 de açılmış konuyu nerden çıkartıp buluyorlar anlamıyorum? Google a yazınca mı çıkıyor yoksa sayfalarca geriye mi bakıyorlar nasıl bir şey bu?
Allah aşkına bdv anasayfada konuların ilk açılış tarihleri de yazsın lütfen ya! 2012 diyo ya el insaf!Konuları hortlatıp duruyorlar, mal gb bir de yorumları beğendim hayret birşey ya!
Üstün bir çaba sarfetmek gerekiyor yine de tebrik etmek lazım :))Mobilden ta en eski sayfaya gidilebiliyor, ya da atıyorum boşanma kelimesini aratıyolardır kk arama bölümünden, ordan en eski konuyu seçiyolardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?