- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi duvarklima
-
Bir daha bak istersen..Boşanma davaları çok yakın bir tarihteymiş..Boşanıp birlikte yaşacağız diyor...
Boşanmanın hukuki süreci nasıl işler hakkında hiç bir fikrim yok ama bana konu sahibi boşanma prosedürlerinden bıkmış gibi geldi.Hani yüzdük yüzdük kuyruğuna geldi bir hafta kaldı boşanmaya önce onu halledeyim sonra yürümezse bir daha uğraşmayalım bi 7 ay havası sezdim yazdıklarından. O nedenle kocasından etkilendiğini zannetmiyorum hala bu kararı alırken.
islam dinine göre imam nikahı olması gerekli resmi nikah değil sonuçta
Merhabalar,
7 aylık ayrılık sonrası birleşme kararı aldık. Önceki konuları okuyanlar bilir, 2,5 yaşında kızımız var. Haftaya mahkeme var, anlaşmalı boşanacağız önce. Sonra ise boşanmış olarak deneyeceğiz birlikte yaşamayı. Eğer olmaz ise tekrardan boşanm sürecine girmek istemiyoruz. Evlenme dediğin 5 dakikada oluyor sonuçta..
Eğer oldu ki evlenmedik, sizce ne gibi bir sıkıntı olabilir ? aslında ben de imza atmak istemiyorum 2. kez. Böyle gitsin ne olacak ki diyorum.
Ilerde cocugunuzda anne ne evliligi ya sen babamla evlimiydin sanki alti ustu bir imza dese ne dersiniz bu duruma?
Merhabalar,
7 aylık ayrılık sonrası birleşme kararı aldık. Önceki konuları okuyanlar bilir, 2,5 yaşında kızımız var. Haftaya mahkeme var, anlaşmalı boşanacağız önce. Sonra ise boşanmış olarak deneyeceğiz birlikte yaşamayı. Eğer olmaz ise tekrardan boşanm sürecine girmek istemiyoruz. Evlenme dediğin 5 dakikada oluyor sonuçta..
Eğer oldu ki evlenmedik, sizce ne gibi bir sıkıntı olabilir ? aslında ben de imza atmak istemiyorum 2. kez. Böyle gitsin ne olacak ki diyorum.
Ciddi bir pişmanlık ve hesapsız kitapsız bir başlangıç ile ''yeniden'' demeye karar vermiş olsaydınız her ikinizde ;
Ne boşanma prosedürünü ne bir daha olmazsa uğraşmayalımları ne de yeniden ayrılmayı düşünürdünüz zaten.
Her ikinizin aklında da kocaman soru işaretleri varken , ne diye tekrar denemek ???
Bitmişse bitmiştir , herkes yeni yolunu çizer ;
Yok hala bitmemişse o zamanda bu tarz küçük hesaplara girilmez hiç...aşk ile yeniden kaldığınız yerden devam edersiniz.
Hayatınızı adı konmamış , tuhaf ve her türlü gidişata ucu açık kısır bir dönemin içine sokmayın bence.
ayrıca boşanmalı anlaşmalarda artık devlet memurları eve ani baksın yapıp eşlerin görüşüp görüşmediğini tespit ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?