- 13 Mayıs 2008
- 2.620
- 63
- 363
- Konu Sahibi duvarklima
-
Devlet memurları kimsenin vajina bekçisi değil, yanlış bildiğiniz şu anlaşmalı boşanıp babasından yetim maaşı bağlatanlar için geçerli. Oda baskın yapma şeklinde değil, istibarat yaparak
ayrıca boşanmalı anlaşmalarda artık devlet memurları eve ani baksın yapıp eşlerin görüşüp görüşmediğini tespit ediyor.
ne terbiyesizce bir yorum
benim demek istediğimi anlayan anladı ...
valla kişi kendinden bilirmiş o hesap.
Aynı lafı tekrarlayıp durdunuz sonra biri maaş değince hah dediniz bende bunu demek istiyorum. Valla bizi kandırırsınız ama kendinizi asla sizin tavrınızda, devlet memurlarına bilip bilmeden biçtiğiniz görevde vajina bekçiliğiydi.
Yoksa asıl anlatmak istediğiniz maaş konusu olsa başta söylerdiniz. Aman arkadaş bak başına iş açma böyle böyle diye ama nerdee....
Niye rahatsız oldunuz ki yaptığınız şey yüzünüze söylenince mi ?
islam dinine göre imam nikahı olması gerekli resmi nikah değil sonuçta
Bu düsüncenin "sacma" olduguna hepimiz hemfikir oldugumuz icin,
konu sahibi artik ugramaz oldu buralara
Merhabalar,
7 aylık ayrılık sonrası birleşme kararı aldık. Önceki konuları okuyanlar bilir, 2,5 yaşında kızımız var. Haftaya mahkeme var, anlaşmalı boşanacağız önce. Sonra ise boşanmış olarak deneyeceğiz birlikte yaşamayı. Eğer olmaz ise tekrardan boşanm sürecine girmek istemiyoruz. Evlenme dediğin 5 dakikada oluyor sonuçta..
Eğer oldu ki evlenmedik, sizce ne gibi bir sıkıntı olabilir ? aslında ben de imza atmak istemiyorum 2. kez. Böyle gitsin ne olacak ki diyorum.
Sorunlariniz bir imzayla mı bitti?kesinlikle denemelisin bunu ben de yaptımve çokişe yaradı tekrar evlendik ve eşim daha özenli ben de daha sakinim birbirimizin kıymetini anladık çok iişe yaradı bizim evliliğimizde umarım sende de yarar arkadaşım bi süre deneyin emin olunca evlenirsiniz biz öyle yaptık...
Klasik kaçan konu sahibesi işte.
Yok iyi yapıyosun aferin boşan boşan öyle devam ettir deseydik girer yorumlara cevap yazardı.
Sorunlariniz bir imzayla mı bitti?
hayır yalnız kalıp da uzaklaşınca meselelerden hatalarımızı gördük daha tarafsız baktım yaptıklarıma çok sinirliydim çok bağırıyordum bunlar tek başıma kalıp düşününce gördüm bazen böyle olması gerekiyor tabii ki bu göreceli bi durum kişiden kişiye değişir ben de onu diyorum işte bir imzaylaçözülmez sorunlar imza olmasa da birbirini anlamak önemli o yüzden bi süre dinlesinler birbirlerini diyorum evlenmek zorunda değiller...
ama konu sahibi senin yaptığını yapmayacak ki,boşanacaklar ve birlikte yaşamaya devam edecekler.üstelik boşandıklarını herkesten gizleyecekler
Merhabalar,
7 aylık ayrılık sonrası birleşme kararı aldık. Önceki konuları okuyanlar bilir, 2,5 yaşında kızımız var. Haftaya mahkeme var, anlaşmalı boşanacağız önce. Sonra ise boşanmış olarak deneyeceğiz birlikte yaşamayı. Eğer olmaz ise tekrardan boşanm sürecine girmek istemiyoruz. Evlenme dediğin 5 dakikada oluyor sonuçta..
Eğer oldu ki evlenmedik, sizce ne gibi bir sıkıntı olabilir ? aslında ben de imza atmak istemiyorum 2. kez. Böyle gitsin ne olacak ki diyorum.
islami açıdan düşünürsek,eğer bosanırsanız tekrar bir araya gelebilmeniz için ikinizin de ayrı ayrı evlenip bosanıp tekrar evlenmeniz gerekmektedir,bu işin bu kadar cetrefilli olmasının sebebi de evliliin aslında oyuncak olmadığıdır bu yüzden zorlastırılmıstır bosanmak ki kaldı ki siz n,kahsız beraber olmayı düşünüyorsunuz.. bence bu eski eşinizin ekmeğine yağ sürmek olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?