Onu yaptim zaten surecin nasil isledigini bilmiyorum sadece gorevliye simdi ne yapmam gerekiyor dedim avukat olaylari nasil oluyo duzgun munyaniKimin açtığının önemi yok sadece açan dosya masrafını karşılar, para versin aç davayı durumun yoksa
Onu yaptim zaten surecin nasil isledigini bilmiyorum sadece gorevliye simdi ne yapmam gerekiyor dedim avukat olaylari nasil oluyo duzgun munyani
Kendi adina evi var 8 senelik evliligimizden 5,5 yasinda cocugumuz var. Evinden hak talep ediyorum cunku biz evliyken kredi ile odendi altinlarim satildi bunu ona soylesem asla kabul etmez dogru duzgun bir avukat istiyorum ona da maddi gucum el vermiyor ikilemde kaldim anliyacaginizNasıl boşanacağınıza bağlı
En iyisi oturun neler istiyorsunuz onu konuşun nafaka tazminat ortak paylaşımlar.
Anlaşırsanız gidin davayı açın
Baktınız olmuyor ya da oldu ama tanıdık bi avukat bul hak kaybı yaşamaman için ona vekaletname verirsin o takip eder.
Boşanma günü gelince de gider boşanırsın 2 dk sürmüyor.
Hele de anlaşmalıysa.Evlenmek daha zor boşanmak daha kolay anlaşırsanız.
Kendi adina evi var 8 senelik evliligimizden 5,5 yasinda cocugumuz var. Evinden hak talep ediyorum cunku biz evliyken kredi ile odendi altinlarim satildi bunu ona soylesem asla kabul etmez dogru duzgun bir avukat istiyorum ona da maddi gucum el vermiyor ikilemde kaldim anliyacaginiz
Memur oldum ama daha baslamadim cok sukur yeter kazanacagim miktar bana ama kizimin ana sinifi ozel biraz fiyati yuksek tam gun okul oldugu icin bunu beni zora suruklemek icin odemez kendide tam velayeti vermek istesemde bakmazNasil gecinmeyi planliyorsunuz?
Tanidik avukat yok iste sorun burada yoksa direk gider ayarlamaya calisirdimSen bi tanıdık avukat bul avukatlar mahkeme zaten bağlı bulunduğu karakola sosyal ekonomik araştırma formu gönderiyor tarafların üzerindeki mallar ve maaşlar çıkarılıyor ona göre mahkeme nafaka tazminat tayin ediyor.
Evlilikten sonra edinilen mal kimin üzerine olursa olsun ortaktır.Tapuya gidip aile konutu şerhi koydurabilirsiniz diye biliyorum.Satamaz kendi adına bir şey yapamaz bu şekildeKendi adina evi var 8 senelik evliligimizden 5,5 yasinda cocugumuz var. Evinden hak talep ediyorum cunku biz evliyken kredi ile odendi altinlarim satildi bunu ona soylesem asla kabul etmez dogru duzgun bir avukat istiyorum ona da maddi gucum el vermiyor ikilemde kaldim anliyacaginiz
Persembe gunu gidip dilekce verdim dava acilmasi icin o yeterli olmaz mi satamamasi icinEvlilikten sonra edinilen mal kimin üzerine olursa olsun ortaktır.Tapuya gidip aile konutu şerhi koydurabilirsiniz diye biliyorum.Satamaz kendi adına bir şey yapamaz bu şekilde
Tanidik avukat yok iste sorun burada yoksa direk gider ayarlamaya calisirdim
Bana yoksulluk nafakasi vermezler maasimdan dolayi alsa alsa kizima verilir diye biliyorum o da esimin maasini hesapladiginda bordroya gore 3450 oluyormus ana sinifi aidati bile degilBarodan verilen avukat çekişmeli durumunda canını dişine takmaz. Ama ev evlilikten sonra alındığına göre onun yarısı zaten senin. E gelirin yok çocuk var yoksulluk nafakası ve çocuk için nafaka mecbur verir.
Benimde merak ettigim buydu marodan talep edilen av. Ne kadar ise yariyor diye bu avukatlar dava sonunda almiyolar mi hic ucretleri basindan bende veremiyorumBarodan verilen avukat çekişmeli durumunda canını dişine takmaz. Ama ev evlilikten sonra alındığına göre onun yarısı zaten senin. E gelirin yok çocuk var yoksulluk nafakası ve çocuk için
En azından memur olmuşsunuz çok şükür ki.Kızınızın okul masrafı sadece anneye ait değil.Baba okul masrafını karsılamıyor mu ?Bana yoksulluk nafakasi vermezler maasimdan dolayi alsa alsa kizima verilir diye biliyorum o da esimin maasini hesapladiginda bordroya gore 3450 oluyormus ana sinifi aidati bile degil
Ben gelirin yok zannettim ama yine de senin aldığın nafaka gelirinin olup olmamasına bağlı değil diye bahsetmişti mi avukat çok iyi hatırlıyorum bi araştır standartın düştüğü için gibi gibi açıklaması olabilirBana yoksulluk nafakasi vermezler maasimdan dolayi alsa alsa kizima verilir diye biliyorum o da esimin maasini hesapladiginda bordroya gore 3450 oluyormus ana sinifi aidati bile degil
Barodan alıyor sanırım bi miktar. Bide çekişmeli sonucunda karşı taraftan alır sanki o kusurlu çıkarsa. Hukukçu değilim tabi ama bildiğim kadarıyla böyle. Bide genelleme yaptık ama avukata da bağlı iyi biri de olabilir belli olmaz bi belli olsun görüş bakalım ne dicekBenimde merak ettigim buydu marodan talep edilen av. Ne kadar ise yariyor diye bu avukatlar dava sonunda almiyolar mi hic ucretleri basindan bende veremiyorum
Dediginiz gibi olsa iyi olur asgari ucret degil ama super bi yasam surmek ici de cok rakam degil kirada oturuyorum sonuc olarak esim gityigi icin su an hersey bana kaldi ve ben daha baslamadim iseBen gelirin yok zannettim ama yine de senin aldığın nafaka gelirinin olup olmamasına bağlı değil diye bahsetmişti mi avukat çok iyi hatırlıyorum bi araştır standartın düştüğü için gibi gibi açıklaması olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?