Merhabalar bende öğretmenim doğuda 4 yok görev yaptım ne kadar zor olduğunu biliyorum sizin duygularınızı kendi açım gibide paylaşıyorum size ne söylesekte kendinize gelmeniz zaman alacak söylemek çok kolay biliyorum ama herşeyin ilacı zaman gerçekten o adamın pişman olacağından gram şüphem yok sis evlendiği beraber uyuduğu kadınsınız çocuğu var herşeyden önce gidip biriyle evlenebilir birini sevdiğini düşünebilir Bırakın ona cevabı zaman versin erkekler kendi elinde olanın kıymetini asla bilmiyorlar ta ki kaybedene kadar siz kendinize vizyon oluşturun lütfen gerekirse psikolojik destek alın kızınız ve kendiniz için Lütfen ayağa kalkabilmek için gerçekleri görebilmek için ilaç tedavisi değil psikolojik terapi alın öyle bi kalkacaksınız ki ayağa siz kendinize geldikçe o adam hem gözünüz de küçülecek hem de gerçekleri daha net göreceksiniz . Minicik bebeğinizle sizi bırakan o müsvedde şahsa gelince erkeklerin aklı başına çok geç geliyor oluruna bırakın asla ağlamıcsm demeyin bırakın ağlayın bende şu an erkek arkadaşımla bi sıkıntı yaşıyorum ama geçmiş tecrübelerimden şunu biliyorum acı içine işleye işleye duyarsızlaşmayı öğreniyorsun bırak acısın canın kendin için yaşadığını unutma ve öyle kötü bi süreç ki eskiden ne büyük beklentilerimiz vardı planlarımız isteklerimiz gecenin sabahına uyandığımız için nefes aldığımız oturup sadece bunun için tüm gün boyunca şükredecek hale geldik. Çok şükür yaşıyorum de her sabah uyandığında ve asla umutsuz olma. Terapi al sevdiğin şeyleri yap kızını içine bas böyle göğsüne bas onun içi kendin için yaşa . Son kez şunu da söylicem eminim pişman olacak sen evdeki kadın olduğun için erkeklerin gözü dışarda oluyor kendine bak güzelleş modunu değiştir spor yap spor programları var onları indir nefes terapisi yap evde ve sakın bırakma boş bişey gibi bakma hergün yap . Birde 41 fetih var internetten bakıp onu oku belli günlerde belli sayılarda okuyorsun lütfen onu yap ve 41 Yasin oku . Unutma ki sen biriciksin teksin çok özelsin inşaallah en güzel en Aydınlık günler senin olur dualarımda olacaksın