boşanma aşamasına geldim!!

1 yaşındaki bebeğe mi bağırıyorsunuz? O da anlar tamam annecim der zaten. Yaptığınız şey öğrenilmiş çaresizlik. O kadar küçük bebek kendi duygu durumunu tek başına yönetemez. Anne desteğinden mahrum çocuk.

Dudak dolgusu, meme estetiği, vajina daraltma dedin mi her şeyi biliyor; çocuk bakımına gelince 18. yüzyıl taşralısı.
Vajinal daraltma ne alaka. Ben tamamen renkle alakalı bir durum hakkında bilgi alışverişi yaptım. Haddinizi de aşmayın artık

Vajinal daraltma ne alaka. Ben tamamen renkle alakalı bir durum hakkında bilgi alışverişi yaptım. Haddinizi de aşmayın artık
Ufkumu açacak(!) konularınıza bakmamak benim hatam. Buradaki yorumlardan aklımda kalanıyla yazdım. Beyazlatma daha keyfi hatta fantezik bir şey.

Cevap vereceğim diye kendi yazdıklarım da onun mesajı gibi olmuş. Renkle ilgili değilmiş derdi, gayet de sarkma oldu diye kendi yazmış.

Yaşına başına bakmadan genç kız peşine düşen sapıkla, kendini hep genç kalacak sanan para yemek derdinde olan kadın ilişkisi bu. Yine de bu hikayede güvencesiz olan sensin aklını başına al kendine yatırım yap iş mi kurarsın - sporcuymuşsun- bir yerde para mı biriktirirsin bilmiyorum ama salak genç kadın çok, kendini bir anda kapının önünde bulursun çocuğunla. Cidden aklını başına al kocan düzgün biri değil. Senin için de çanlar çalıyor. Hala çok gençsin ama kocanın zihniyetine göre yaşlanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…