• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma aşamasındayım bitti galiba :(

kesinlikle haklısınız kaybetme korkusunu sadece lafta değil fiziksel de yaşamalı ki kıymetimi anlasın

Evet bunu yapın korkmayın...zaten o boşanırsan boşan diyerek bu riski göze alabiliyorsa kendisi de yaşasın...evden gidin, o gelip olması gerekenleri yapacagının sözünü ailenizin önünde vermeden de dönmeyin..bence yalnız da buluşmayın o sırada onla...aileniz de mutlaka yanınızdayken görüşün

İnsanın kendine yaptıgını düşmanı yapmaz
Bacım boşanmak öcü bişey değil
Toplumdaki o yargılamalar falanda abuk subuk cevren yoksa 80lerde kaldı
Emin ol böyle bi asalakla yasamaktansa her gün bosandıgına sükür namazı kılarsın kurtulduktan sonra
çok haklısınız insan dünyaya bir kez geliyor bir başkasına hediye ettiğimiz yıllarımız o kadar ucuz değil benim evliliğim bitti galiba uzatmaları oynuyoruz psikolojik olarak kendimi sonuca hazırlamaya çalışıyorum inşallah başarırım

Aileniz de arkanızdayken bir an önce boşanın ve kurtarın kendinizi. Yeni hayatınıza da alışırsınız kısa sürede ve iyiki boşanmışım dersiniz. Adam sizi maddi-manevi sömürüyor, sanki böyle erkeklerin sayısı da arttı gibi. Evde oturup kadın parası yiyen. Geçen yine buna benzer bu konu vardı çünkü. Bu erkekler de iyice şaşırdı ya sonumuz hayrolsun.

çok haklısınız insan dünyaya bir kez geliyor bir başkasına hediye ettiğimiz yıllarımız o kadar ucuz değil benim evliliğim bitti galiba uzatmaları oynuyoruz psikolojik olarak kendimi sonuca hazırlamaya çalışıyorum inşallah başarırım
Üzülerek söylüyorum ortada bir evlilik yok
Eşiniz olacak sahıs kendi bireysel dünyasında yasayıp sizin üzerinizden ego tatmini yapıyor
Psikolojik siddet uyguluyor
Ve ne yazıkki kaybetme korkusuda yok
Evlilik sen ben değil bizdir siz biz olamamıssınız
Bırakın böyle adamları cogalmasınlar emin olun yasınız hic gec değil ben sizin yasınızdayken sevgilim bile yoktu seneler sonra evlendim seneler sonra çocuğum oldu vs korkmayın

sağolun kızlar verdiğiniz cevaplar için böyle durumlarda farklı bakış açıları ilaç gibi geliyor hemcinslerinden insanın...
kendime büyük kötülük yapıyorum onu farkettim toplum baskısı yüzünden...
bakalım bi adım atacağım sonuçlarını yazarım hakkımda hayırlısı

bir de eşim ne zaman ayrılma aşamasına gelsek duygu sömürüsü yapıp ağlıyor,seviyorum diyor ama iş çocuk ve ekonomiye gelince asla bi adım atmam diyor bu sefer duygu sömürüsü yapsa da kabul etmeyeceğim giden benden gidiyor
[/QUOTE
Acikca söylemek gerekirse eşiniz sizi sevdiği için değil sadece sizi maddi manevi kullandığı için sizden boşanmak istemiyor.Ne güzel kira yok temizlik yapılıyor cinsel ihtiyaclar gideriliyor daha ne olsun.Eger sizi sevmiş olsaydı size bu şekilde davranamazdi. İnanın onsuz yaşam korkutmasın sizi ,boşanmış olmak evet kötü olabilir ama en azından kendinizi kullandirmamis olursunuz.

nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama artık kırsal bölgelerde bile boşanma oldukça yaygın, kimse garip karşılamıyor. karşılasa ne olacak, kime ne? elalem ne der diye insan hayatını mahveder mi?

bence bu boşanma sonrası toplum tepkisinden korkma savunması biraz bahaneye kaçıyor. kimsenin kimseyle uğraşacak hali kalmadı artık, herkes geçinme, yaşama derdinde.

daha çok gençsiniz bu kadar değersizleştirmeyin kendini. siz bu kadar büyütürseniz etrafınızdaki insanlar, hayatınıza girecek olanlar da büyütür. boşanmanın evlilik kadar normal bi eylem olduğunu kabul edip yolunuza bakın.

böyle birine güvenip çocuk sahibi olabilir misiniz zaten ? çocuk varken boşanmaya kalksanız mahkemede çocuğu tek başına yaptı bile der bu tipler.
yol yakınken bence kurtarın kendinizi.
evlilik ortak olmaktır. neden tüm yük sizde olacak ? tamam kadın otursun erkek baksın demiyorum ama bira kirayı karşılar, öteki faturaları yada alışverişi.

eşiniz kusura bakmayın yoluncak kaz sanıyor sizi. yazık değil mi size ? paranızı kendiniz için biriktirin ayrılıp bence.

bir de eşim ne zaman ayrılma aşamasına gelsek duygu sömürüsü yapıp ağlıyor,seviyorum diyor ama iş çocuk ve ekonomiye gelince asla bi adım atmam diyor bu sefer duygu sömürüsü yapsa da kabul etmeyeceğim giden benden gidiyor

Ben olsam ben de ağlarım oh kadın evi gecindirsin yemek yapsın ütü yapsın böyle rahat kimde var

kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...

" Boşanmış bir bayan olmak toplumda çok zor. "

Vallahi bu sözü duymaktan ve okumaktan daraldim.

Arkadasim bosanmis bir kadinim. Yeniden yine cok severek evlendim. Seninkine cok benzer evliligim oldu. Hatta bosanma davasini ona actirdim.

Bakin siz anlamiyorsunuz, toplum degisti. 3-5 yobazın dedigine bakıp hayatinizi karartmayin.
Kendinize yazik ediyorsunuz. Bak bu gunler geri gelmeyecek. Asalak bir adam ile evlilik yurumez! Evlilik tek tarafli mucadele ile yurumez.

Ailen arkandaymis. Sonuna kadar haklilar bir dk durma demekle.

O adam barismak icin sana gelecek bak demedi deme, geliyorlar tecrube ile sabit. Ama sen karakterli onurlu bir kadin oldugundan affetmeyeceksin. Yoluna bakacaksin..

Yahu hayati arabesk yasamaktan ne zaman vazgececeksiniz?!

Bosanmak, evlenmek ya da vefat dogum gibi siradan bir olay. Hersey insanlar icin. Hayatta insanin basina hersey gelebilir.

Sen elinden geleni yaptin. Şer gibi gözüken olaylarda Hayr vardir.

Şu saatten sonra eşin ile polemiğe girme.

Hemen bosanma dilekceni ver.

Vallahi billahi boşan.

kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
Oldu pasam baska istegin var mı der kapıya koyarım net😏
Cekme valla sonra anlıyosunki ne yaparsan fazlası isteniyor.
Gün geliyor yapmasaydın oluyor😏

boşanma sonrası hayat korkutuyor beni her ne kadar kendi ayaklarım üstünde dursam da çevrenin kötü bakış açısı (ne yaşadığımı bilmeden) beni çok üzer akrabalarım bile beni yıpratır
boşanıp sonra da psikolojik destek mi alsam çok duygusalım dile kolay beş yılımı yedi

valla hiçte bişey olmuyor öyle korkutarak kendini bu leş hayatı yaşamaya devam etme ömrünü onunla mı çürütceksin. daha çok gençsin .
kendini düşün. boşanınca alnında boşandı falan yazmıyor .insanlarda a boşanmış bu tü kaka diye davranmıyor size. yapmayın allah aşkına hangi çağdayız artık .
bunları düüşünceğinize geleneceğinizi ve huzurunu düşünün

Bu kadınların hali nedir ya ?
Buradaki her anneye sesleniyorum allah askina kadınlarınızı böyle yetirstirmeyin .

Back
X