Bosanma asamasındayım terapistimin yorumunu sizlerle paylasmak istedim

Cok tesekkur ederim hem öğreneceğim hem de cocugum icin bu konuyu detaylı arastırıp onda böyle bir problem olmaması icin bilincleneceğim

Arkadaşımda aylarca evlilik terapisine eşiyle beraber gitti. Adam tamam diyor hatalarını kabul ediyordu ama değişmedi. Tamam deyip bir zaman sonra aynı davranislarina devam etti. Sonuç olarak boşandılar.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bir de terapistim dindar da birisiymiş cunku ‘ tamam hata yapmıs olabilirsin eşin seni dinen bosamadan dava acmıssın’ ile baslayan bir konusma yaptı. Ben iyice karıştım zaten bu dunya için karışık durumdayım bir de dini kurallara aykırılığımı düşündürdü. Ona tekrar gitmeyeceğim

Benim eşimde de öfke kontrol problemi var kendini kaybediyor

Şiddet olmasına rağmen neden bu kadar üzülüyorum dedim bu normal mi dedim. Yani sizce hatalı mıyım demek istedim. O da kendi dusuncesini söyledi, bir danısmana gorunseydiniz esin ikna olabilirdi dedi

gerçek mi bu? şikayet edin bence diploması olduğundan bile şüphe ettim ben..

Duvarlar çerçevetilmiş belgelerle doluydu:))

onlar katıldığı seminer falandır.
o kadar belgeye bu kadar sığ kafa inanılmaz.
adam seni boşamadan boşanmaya hakkın yok demiş resmen. kölesin ya sen adamın keyfi ister boşarsa sen boşanmak için girişimde bulunabilirsin. kadınsın sen erkeğin malısın kendi başına niye iş yaptın demiş.. üstelik cücük beyni dinini de bilmiyor. gıcık kaptım adama..

yeni hayatımda daha huzurlu olmam için yontemlermiş

Eski hayatı hangi ara hallettiğinizi düşünmüş ki? :)

Terapistinizin(!) tavsiyelerini okudum eklediğiniz diğer yorumlarla birlikte, birkaç seans daha devam etseniz size bir kadın olarak görevlerinizi(!) de saymaya başlar bu.

Zaten ayrıldığım adam beni köle olarak goren biriydi ben ne dersem o olur diyordu. Terapist de kadını ayrıştırıcı yorum yapınca hiç kaldıramadım soluğu burda aldım diyebilirim. Tekrar gitmeyeceğim çok gıcık oldum, yüzü aklıma gelince bile rahatsız oluyorum öyle bıkmışım kadın şöyle olmalı meselesinden

Terapist bence şöyle yap, keşke şöyle yapsaydın gibi yorumlar yapamaz, işi o değil ki! Komşu hanım gibi ne o öyle.. terapistinize söyleyin de yorum yapmasın, sizin kendinizi fark etmenizi sağlasın yani kendi işini yapsın!

Günaydın canım. Ben de hmn hmn aynı sebeplerden boşandım. Psikolog um ne fiziksel nede psikolojik şiddete hiç te normal bakmadı. Psikolog şöle yap böle yap demez dedi. Ama aydınlattı beni ya sen de şöle düşün el kaldırmanın affı olur mu psikolojik şiddet fazlaca gördüğümüz için doğrumuz yanlısımız şaştı normalleştirmeye başladık. Ben mesele her evlilikte olur mu böle ama belki diğer kadınlar kaldırıyor olabilir ama ben kaldıramıyorum diyordum. Psikolog ta bana sen normal Bi insansın her normal insan bunları kaldıramaz zaten dedi. Benim adıma da çok sinirlendi malum eski eşe. Sakın kendini sorgulama hemen başka bir psikologa git sabret canım bnm sabret gecicek de kendine

Ayy yok artık ona hiçbir sey söylemem ve yanına gitmem. Kafamı karıştırıp bıraktı veya doğru bile söylese iyi hissetmedim

"Bence' kelimesini kullanan, konunuz hakkında yorum yapan bir psikolog olabilir mi?? Terapinin olayina çok ters degil mi bu durum??? Bilen biri aydınlatsın lütfen
Bence bu adam psikolog degil, birkac sertifika alip terapi vermeye başlayan biri.
Söyledikleri de deli saçmasi. Hakkini almayacakmişsin da ne yapacakmissin?

Canım ben de aynı sebeplerle boşandım. Ben de psikolojik şiddet vardı. Adamın öfke kontrolü yoktu. Durduk yere huzursuzluk cikarir di. Mesela pazar sabahi kahvaltı edeceğiz elinde tlf. Ben tlf nu bırak deyince çok büyük kavga sebebi. Aman boşan kurtul. Ayrıca ben çocuğ um olmasına rağmen tek bir şey talep etmedim çok pişmanım. Yeni evlendi karısıyla tatilde yurt dışında. Hakkını ara çok pişman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…