- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
- Konu Sahibi Kldgyrdndvm
Merhaba arkadaşlar ben 9 aylik evliyim eşimle görücü usulü ile evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı çıkarken eve gelince öperdim hoşgeldin derdim kendisi ne çıkarken nede gelirken eve ne bi öperdi ne sarilirdi . Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi . Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi dünyası telefonu arkadaşları ve ailesiydi. Benimle pek vakit gecirmezdi. Ailesi gelince onlarla bir araya gelince yüzü güler sohbet muhabbet olurdu onun için ailesiyle bir araya gelmeyi sevmezdim. En ufak birşeyde anneme tamam diceksin sen gelinsin gelin gibi davran derdi . Çok soğuk halleri vardı bende konuştum bir kaç kez dedi ben boyleyim dedim ben senin karinim yapım böyle dedi baktım olmuyor bir kaç tane anlamlı doğru söz buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye bana boşanma davası açmaya kalktı sırf bu yüzden sonra aileler bizi düzelttiler tabi çok sürmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak tartışmada sen cocuksun bayan olmayi ogren diyor du zoruma gidiyor du henüz 23 tüm kendine göre belki çocuktum kendi 32 yaşındaydı sorun yasadimizda ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi aileside annesi, babası, babaanne si istemedigim i belirttim baştan ayrı oturacaksin iz dediler neden şimdi böyle dinde bile bir kadın eşinin ailesiyle oturmak istemesse ona ev açma hakkına sahipmis. Geçenlerde tartistik bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan 9 aylik karisina bunu nasıl der . Dedim 2 erkek bir evin içinde durmaz benim boyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biriyi sahip çıkmadı bana esim hicmi değer vermemis kafayı yicem babmlara gittim tekrar dedim beni istemeyeni bende istemiyorum açtım davayi sonra tekrar allahim evlilik bu kadar Kolay yikilmamalidedim eşimi aradım yikmayalim yuvayı davayı çekeyim dedim bana dediği babam seni istemiyor bir araya gelirsekte ailemle oturcaz ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi bir insan nasıl sürekli gülerek gezer kabul etmedim neyime güvenerek kabul edeyim en ufak kas catmada beni yollayacagini dedi . Sonra konuşmadık eşyalarımı toplamislardava acilali1 ay oldu ne aradılar ne sordular suçum neydi diyorum çok cabaladim olmadı 23 yasinda böyle oldum boşandıktan sonra nasıl devam ederim bilmiyordum ama çok zor helede evlendiğin kişi sahip cikmazsa şimdi babamlarin evinde kendimi fazlalikgibi hissediyorum napacambilmiyorum bana dua edin nolur etrafımızda ki insanlar neden hiç peşine dusmediler aramadilar sormadilar önceden görüştüğün olduda onları duyup mu gelmiyor lar diolar allahim sen bana yardım et böyle olursa iftara ya bile maruz kalırım küçük yerde oturuyoruz nasıl bir insanla evlenmisim nasıl ailesi varmista bir arayıp sormdilar etrafa laf verdiler bana dua edin nolur![]()
Böyle aileler nasılda gencecik kızların hayatını zehir ediyor. Lanetler neden evlendirdiniz kızla oğlunuzu madem.
Kızlar aman dikkat edin görücü usulü bile olsa en az 1 yıl nişanlı kalın ve karşı aileyi biraz tartın. Açıklarını gördünüz mü uzaklaşın. Bunlar evlenene kadar herşeyi yapıp sonra tam tersi değişiyorlar.
Siz de üzmeyin kendinizi artık. Boşansanız da birşey olmaz merak etmeyin dünyanın sonu değil. Ama nafaka vb. haklarınızı sonuna kadar alın. Babanıza da söyleyin arkanızda dursun. Ezdirmesin sizi ve kendisini.
Dik durun, güçlü olun. İyi bir avukat tutun ve tüm haklarınızı alın. Açabildiğiniz tüm davaları açın...