- 30 Kasım 2010
- 1.123
- 1.389
- 333
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Mahkeme kalemine başvurdunuz mu? Oradan bilgi alabilirsiniz.yaptıklarımla söylediklerim neden çelişsin.dava btti bir ay oldu.kesinleşmesi gerek deil mi ki hüküm doğsun.nasıl bir çelişki yakaladınız hayret valla
güvenme ama o güven eksikliği seni üzüyor.Normal insanlara karşı güven duygum gayet gelişmiş düzeyde. Sizin gibi her gün bir dediği bir dediğini tutmayan insanlara güvenmemekte "sıkıntı" değil, gayet insani bir durumdur.
yazı işleri müdürü yoğundu.birkaç kere görüştüm ama 1 ay sürmez dedi ama ne zaman onu merak ediyorum.sürekli de soru sormak istememMahkeme kalemine başvurdunuz mu? Oradan bilgi alabilirsiniz.
Teyzem boşandı, kararın kesinleşmesi ve eski soyadına dönme biraz uzun sürebiliyor.
o da seni tekra alıcam diyo zaten ama evlenmemDava kesinleşmediyse geri çekme şansı var mı acaba, bi araştırsak mı? Böylece kocana geri dönersin sen de mutlu olursun biz de.
Biraz önce diğer açtığınız konuyu yeni bitirdim ki başka konuyla karşımıza geldiniz çok hızlısınız hayatınız aksiyon kaynıyor. Keşke tedavi olabilseniz hayatınızın odak noktası eski eşiniz olmuş üzülüyorum size hayatınızı mahvediyorsunuz.
o da seni tekra alıcam diyo zaten ama evlenmem
Ben hayatımdan gayet memnunum. Hergün "ev sahibim donunu makinamda yıkamış", "kocam benden kurtulmak istiyor ama seviyorum" temalı konular açan ben değilim. Kafa pırıl pırıl...güvenme ama o güven eksikliği seni üzüyor.
Mahkeme kalemine başvurdunuz mu? Oradan bilgi alabilirsiniz.
Teyzem boşandı, kararın kesinleşmesi ve eski soyadına dönme biraz uzun sürebiliyor.
Bende 1 max 2 ay olarak biliyorum hanım abla.Mahkeme sonrası 1ay filan olması gerekiyor.
Mahkeme kalemine gidip sorabilirsiniz. Bilgi vermek zorundalar. 1 ay max 2 ay sürüyor. Karar temyize falan gitti mi?yazı işleri müdürü yoğundu.birkaç kere görüştüm ama 1 ay sürmez dedi ama ne zaman onu merak ediyorum.sürekli de soru sormak istemem
Bende 1 max 2 ay olarak biliyorum hanım abla.
Ama konu sahibi çok acele ediyor.
Abla sen yeni yeni konu sahibini tanımaya başladığın için normaldir. İlk başlarda hepimizde böyle etkiler bırakıyor. Şimdi yüksek doza alıştık, günde 10 konu açsa tık yok.Bir yakınımdan biliyorum,o 1 ay içinde boşanmadan vazgeçme durumu oluyormuş.
Beynim yandı resmen okurken .
Abla sen yeni yeni konu sahibini tanımaya başladığın için normaldir. İlk başlarda hepimizde böyle etkiler bırakıyor. Şimdi yüksek doza alıştık, günde 10 konu açsa tık yok.
Ahaha aynen abla.Konularını okuyunca hatırladım zaten,sıkıntı eski nicklerde şu bu derken kafa sıyırtıyor aetık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?